Raksasa penerbitan Random House tuku Ediciones B

Raksasa penerbitan Omah Random, kanthi luwih saka 250 omah penerbitan nyebar ing saindenging 5 bawana, pungkasane nutup tuku Edhisi B, kanggo total 40 yuta euro. Kanthi cara iki, Ediciones B mandheg kalebu klompok Zeta sing dadi duweke nganti saiki.

Apa tegese iki? Sing kita tresnani "Mortadelo lan Filemon" utawa sing misuwur "Superlópez" Dheweke wis dudu basa Spanyol maneh, sanajan asline, mesthine ... Ediciones B duwe kehadiran apik ora mung ing Spanyol nanging uga ing pasar Amerika Latin, nyorot fiksi lan non-fiksi, bocah-bocah, pemudha, buku ilustrasi lan sejarah komik kanggo wong diwasa. Saiki, katalog uga kalebu jeneng saka literatur saiki kayata Patricia Cornwell, PD James, Brandon Sanderson. Sarah Lark, John Katzenbach, Bernardo Stamateas, Deepak Chopra, Anne Rice utawa David Baldacci.

Kaya sing diterbitake dening penerbit Penguin Random House, Núria Cabutí Brull, sing nganti saiki nyekel jabatane Direktur umum CEO Ediciones B, bakal terus jabatane lan nganti saiki uga direktur umum Ediciones B, Roman de Vicente. Dheweke uga wis ngonfirmasi manawa bakal ana udakara 2.000 buku saben taun, tokoh sing apik banget ngelingi pasar buku saiki.

Sekedhik-sekedhik, Random House njupuk sebagian besar pasar sastra. Ayo elinga yen wis ing 2014 iki njupuk kekuwatane Alfaguara sing nalika semana kalebu klompok Prisa, sing mbayar dhuwit 72 juta euro. Saiki iki nggawe loro penerbit utama sing nglawan siji liyane babagan negara kita: Spanyol. Ing tangan siji, bakal ana raksasa penerbitan Random House iki lan ing sisih liyane Klompok Planet, wis dingerteni kabeh.

Kosok baline, apa sing bakal kedadeyan Klompok Zeta saiki? Iki bakal fokus utamane kanggo sampeyan aset jurnalistik. Zeta saiki duwe 'El Periódico de Catalunya', 'Interviú', 'Sport', 'Cuore' Aku 'Cuaca '. Ing cangkeme Antonio Asensio Mosbah, presiden Grupo Zeta:

"Kita saiki - dheweke nemtokake - ing endi upaya gedhe dibutuhake kanggo ngatasi proses transformasi digital media lan njaga kualitas lan prestise merek lan header kita." Ediciones B tetep ana ing tangan salah sawijining penerbit paling apik ing saindenging jagad. Pancen cocog banget yen wis entuk persetujuan iki karo Penguin Random House. Ediciones B tetep ana ing tangan salah sawijining penerbit paling apik ing saindenging jagad, sing minangka jaminan total kanggo nerusake proyeksi sing sukses. "

Muga-muga pangowahan kasebut bakal dadi luwih apik tumrap jagad sastra.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.