Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch minangka novel kriminal saka panganggit Spanyol Lorena Franco. Iki diterbitake ing taun 2020 lan minangka salah sawijining buku pungkasan aktris lan panulis kasebut. Plot utama judhul kasebut yaiku ngilangake Silvia Blanch. Yaiku crita sing menarik sing kebak misteri, nanging ora ana sangsi, nanging karakter sing apik kanggo urip.

Lorena Franco ngakoni yen dheweke nggawe crita adhedhasar ilange Leah Roberts Amerika, sing kedadeyan ing wulan Maret 2000. Franco nambah sawetara katrangan babagan kasus iki ing novel, kayata ngilang Silvia - kaya Leah - ing dalan gedhe. Mung kendharaane sing ditemokake ing kana tanpa ana tilas utawa petunjuk saka dununge, kasunyatane nganti saiki isih ana misteri.

Babagan panganggit

Lorena Franco asli saka Barcelona, ​​dheweke lair ing taun 1983. Dheweke duwe pasinaon ing seni dramatis, sing ditindakake ing Sekolah Teater Nancy Tuñón sing misuwur. Franco wis nggawe karir sukses dadi aktris, ing TV uga ing bioskop Spanyol, kanthi film kayata: Detak jantung, Ishak y Maneuver Heimlich. Sukses film paling anyar yaiku protagonis paharganj (Bollywood).

Lomba sastra

Lorena Franco wis nggambarake lakune liwat surat kanthi nggunakake nerbitake poto kanggo umumake karyane. Mesthi wae, platform kanggo presentasi ora liya Amazon. Pakaryan sing dikirim dhisik yaiku Crita saka rong jiwa (2015). Banjur, ing 2016, dheweke nyedhiyakake total 10 buku maneh, ing antarane kalebu beda: Urip seneng, Tembung, Jam piro lali y Kedadeyan ing Tuscany (No. 1 didol Amazon).

Ing wulan September 2016, dheweke nyedhiyakake buku sing menehi pengakuan paling dhuwur: Lelungan wektu. Novel iki, kanthi nada romantis lan fiksi ilmiah, wis dadi nomer 1 ing penjualan kanthi format digital, nasional lan internasional. Kanthi karya iki penulis miwiti Trilogi Wektu, sing dilengkapi novel: Ilang ing wektu (2018) lan Kenangan wektu (2018).

Buku dening Laura Franco

  • Crita saka rong jiwa (Desember, 2015)
  • Urip seneng (Februari, 2016)
  • Jam piro lali (Maret, 2016)
  • Urip sing ora dak pilih (April, 2016)
  • Tetep bareng aku (April, 2016)
  • Dina-dina karo Marilyn (Mei, 2016)
  • Tembung (Mei, 2016)
  • Ing endi dununge lali (Juni, 2016)
  • Ing jam boroske (Agustus, 2016)
  • Kedadeyan ing Tuscany (Oktober, 2016)
  • Dheweke ngerti (Juni, 2017)
  • Lelungan wektu (2016 / 2017)
  • Ilang ing wektu (Maret, 2018)
  • Klub tengah wengi (Juli, 2018)
  • Kenangan wektu (November, 2018)
  • Sapa sing narik senar (Januari, 2019)
  • Kasunyatane Anna Guirao (Maret, 2019)
  • Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch (Februari, 2020)
  • Kabeh wong lagi nggoleki Nora Roy (Maret, 2021)

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch

Lorena Franco nyedhiyakake sensai luwih saka 300 kaca kanthi misteri lan rahasia wiwit wiwitan nganti pungkasan. Crita kasebut diwiwiti ing Montseny, sawijining kutha cilik ing Barcelona. Ing buku kasebut bakal ana bab-bab cekak tanpa enumerasi, masing-masing duwe tanggal wiwitan lan jeneng protagonis, sing tanggung jawab nyritakake fragmen kasebut ing wong pisanan.

Pungkasan 2020, penulis nuduhake ing jejaring sosial dheweke sing Zeta Studios entuk hak audiovisual babagan iki novel ireng. Perusahaan produksi bergengsi iki diakoni amarga sukses ing proyek, ing antarane seri kasebut Elite utawa film: Telung meter ndhuwur langit, Aku pengin sampeyan y Superlopez

Sinopsis

Novel kasebut diwiwiti ing taun 2018, setaun sawise musim panas, nalika Silvia Blanch ilang. Wartawan Alejandra Duarte tanggung jawab kanggo nggawe tinjauan peringatan tragedi misterius kasebut. Alex - minangka reporter enom iki dikenal - kudu lelungan menyang kutha kelairane Silvia kanggo wawancara karo wong sing ditresnani lan warga desa babagan kedadeyan kasebut.

Montseny minangka kutha sing sepi ing endi Silvia urip karo kulawargane nganti ilang, mula kabeh warga ngerti. Dheweke dadi anak bungsu saka kulawarga Blanch, wanita enom sing cerdas lan manteb ing ati, kanthi sukses ing jabatane sing anyar lan pacaran suwene taun.

Mlumpat ing wektu

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch diwiwiti ing 2017, nyritakake ngilange bocah wadon kasebut. Banjur diselehake setaun mengko, nalika Alex diwenehi kajian babagan acara kasebut. Nalika paraga nggambarake crita kasebut, lelungan menyang biyen, sadurunge ilang, uga nalika kedadeyan sing bakal nyebabake musibah.

Uga, plot kasebut uga terus berkembang nganti taun 2020. Ing kana, urip Alex ditampilake sawise diselidiki lan publikasi sabanjure karya sing ditindakake.

Pribadi

Ing sajarah, Lorraine Franco nampilake karakter sing digawe kanthi apik. Tumindak gabungan kasebut dijalin kanthi lancar, sing menehi solidaritas novel. Misteri sing ana ing narasi kasebut menehi macem-macem sudut pandang lan corak sing ora dikarepake sing bisa nyekel pamaca nganti nuntun dheweke menyang pungkasan sing kaget. Antarane, dheweke misuwur

Wong pungkasan kanggo ndeleng Silvia

Bab kapisan ing crita sing nyenengake iki diceritakake dening wong wadon, sing nggawa dalan ing Montseny ing mobil. Dheweke kaget amarga nampa kabar elek yen dheweke kena kanker. Nalika lunga, ing kadohan dheweke bisa nggambarake lan ngakoni kendhare Blanch; nalika mandheg sethithik kanggo ngindhari mobil, dheweke ndeleng loro siluet ing alas, lan dheweke ngerti yen Silvia lan Jan - pacare seumur hidup.

Dheweke terus mlaku, tanpa menehi wigati tumrap kahanan kasebut, amarga dheweke nganggep yen dheweke dadi pacangan antarane sawetara wong enom. Sawise adegan kasebut, wanita kasebut fokus ing kasunyatane sedhih.

Tersangka Perdana

Wong pertama sing diwawancara karo polisi minangka tersangka utama yaiku Jan, pacare Silvia. Iki kedadeyan amarga pratelan wanita sing nemokake mobil Blanch ing dalan lan ndeleng loro wong sing dianggep dheweke yaiku Silvia lan dheweke. Nanging ora bisa verifikasi manawa Jan minangka wong kasebut, amarga dheweke duwe alibi sing spesifik banget, sing dikonfirmasi.

Alejandra, wartawan

Alejandra minangka wartawan enom lan protagonis crita kasebut. Dheweke tanggung jawab nggawe artikel babagan peringatan taun kapisan ilang Silvia. Apa sing diwiwiti minangka karya sederhana ing kasus sing ditutup, diganti karo tekane kutha, amarga penampilane nyebabake ketegangan ing kulawarga lan populasi.

Alex, kepincut karo tumindak kabeh wong, nggawe naluri jurnalistik dheweke muncul lan mutusake investigasi luwih lanjut. Kanggo nggoleki data anyar, dheweke mutusake wawancara karo sawetara wong, diwiwiti wulan Jan, sing ninggalake dheweke kaget banget saka pisanan, lan nggawe dheweke getun ketemu dheweke ing kahanan kaya ngono. Alex bakal neliti tanpa wedi, nganti tekan dhasar kasus sing durung rampung iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)