Megan Maxwell nuduhake ing Nubico kunci sukses ing sawijining acara liwat Facebook

Megan Maxwell nuduhake ing Nubico kunci sukses ing sawijining acara liwat Facebook

Megan maxwell, panganggit romantis Spanyol sing klasik, lan salah sawijining pangarang utama novel romantis ing Spanyol, nuduhake karo para pengikute liwat Facebook Nubico kunci suksese ing rapat digital sing uga nggawe rahasia sing ora bisa dilalekake.

Panulis asal Spanyol sing asal saka Jerman wis nemokake papan ing elit saka panulis laris, lan wis dadi wanita hebat novel erotis lan romantis ing Spanyol. Dianggep minangka wanita Spanyol sing wis bisa ngilangi 50 warna abu-abuMaxwell rumangsa apikan yen dibandhingake karo EL James, sanajan dheweke ngakoni yen dheweke duwe referensi liyane kayata Julie Garwood lan Rachel Gibson.

Kunci sukses yaiku ketegangan narasi nalika nggandheng karaktere, uga crita sing kebak emosi, romansa, petualangan lan skrip sing lucu banget sing ana ing baris pertama. Nanging dheweke uga wis ngerti jagad jaringan sosial lan format digital bukune minangka kunci kanggo menehi pamaca. Kasunyatane, bukune kalebu sing paling akeh diwaca ing format ebook lan dheweke duwe akeh pengikut ing jejaring sosial, saluran sing nggawe kondhang dadi penutur.

Maxwell wis nuduhake pandhangane babagan genre kasebut lan mbabar masa depan sing apik.

Novel romansa mesthi ana lan bakal tetep ana. Miturut pendapat saya, salah sawijining masalah ing genre iki yaiku sampul buku, sing maune elek banget. Minangka asil pangowahan sing wis diwenehake ing sampul kasebut, mula kita ngerteni manawa masarakat saya saya seneng maca erotis.

Seks ing sastra wis dadi subyek tabu nganti sawetara taun kepungkur, nanging dina iki pertimbangan wis beda. Dadi duwe stereotip seksual wanita. Maxwell percaya manawa panganggit bisa nggawe karakter wanita sing dikenal umum; wanita karakter sing ngetokake imajinasi wanita abad kaping XNUMX. Iki miturut panganggit sukses sejatine novel-novel dheweke. Katresnan sing diandharake ing novel-novel kasebut yaiku katresnan kontemporer lan sing nggampangake sesambungane masarakat karo penulis.

Kanggoku, Pangeran Charming ora ana. Aku minangka salah sawijining wong sing percaya yen katresnan kudu tetep anggere kudu awet lan pungkasane bakal kadaluwarsa kaya yogurt. Misi saya yaiku nulis wiwitan crita, apa isih bakal urip bareng sawise 25 taun? Iki aku ora ngerti.

Minangka stereotip wanita, Megan nduwe pandangan sing jelas banget:

Sampeyan ngerti? kasampurnan ora ana lan kaya sing diandharake pariwara, yen sampeyan ora seneng karo aku, aja nyawang aku! Wong minangka wong sing kurang luwih kilo lan isin banget yen akeh sing ndeleng stereotipe kasebut lan ora ngerti yen ana wong liya sing liya. Aku dudu model ... sapa sing ora gelem ndeleng aku, aja ndeloki aku! Saben wong padha kaya saiki lan kita kabeh kudu seneng.

Panulis ngerti manawa dheweke angel milih favorit ing antarane karya utawa karaktere, sanajan kabeh wanita ing novel dheweke duwe karakter saka karaktere. Minangka kapercayan, Megan menehi pitunjuk: "Aku seneng kabeh padha, nanging ana buku sing diarani protagonis MEGAN. Apa ana sebab?"

Inspirasi saka musik lan kasepen, lan dheweke ora bakal dianggep dadi panulis kanggo wanita.

Nalika aku nulis buku utamane sing dakkarepake yaiku aku seneng lan yen aku seneng karo asile, mula dak kirimake menyang editor. Aku ora nulis kanggo profil maca. Aku mung nulis kanggo sapa wae sing pengin maca.

Panulis wis nuduhake bakat kanthi entuk pangenalan saka jagad penerbitan, nanging amarga iki dheweke wis nuthuk akeh lawang.

Wis meh 14 taun aku ora nate mikir arep nyelehake andhuk. Aku mesthi berjuang kanggo kabeh sing dakkarepake lan nggawe novel-novelku ora bakal beda ”, mula salah sawijining tips kanggo para penggemar yaiku ketekunan minangka bahan sukses pribadi lan profesional.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)