Lomba sastra nasional kanggo wulan Maret

Lomba sastra nasional kanggo wulan Maret

Wis tanggal 1 Maret! Kita duwe tanggalan saben wulan anyar, lan amarga aku wis nulis karo sampeyan saben awal wulan, aku bakal nggawa artikel liyane babagan kompetisi sastra, lomba sastra nasional kanggo wulan Maret. Elinga manawa iki ana sing digawe ing Spanyol (nanging ora preduli, ing sawetara wong bisa uga ana warga negara, mula priksa aturane) ... Sesuk, 2 Maret, Rebo, aku bakal menehi artikel sing nuduhake kompetisi internasional.

Tanpa wektu maneh, aku bakal menehi sampeyan.

Kontes Sastra XIII Asosiasi Clara Campoamor

  • Genre: Crita
  • Hadiah: 300 euro lan plak
  • Kabuka kanggo: level nasional
  • Entitas pengelola: Asosiasi "Clara Campoamor"
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 04/03/2016

Bases

  • Karya kasebut bakal ditampilake kanthi modalitas crita utawa crita cekak.
  • El tema bakal dadi free lan ing level nasional.
  • Karya sing ditampilake bakal asli lan durung diterbitake. Ekstensi kasebut bakal paling sethithik rong kaca lan maksimal enem, diketik utawa komputerisasi ing sisih siji lan spasi kaping pindho.
  • Penghargaan kasebut bakal dianugerahi jumlah Euros 300 lan plakat Asosiasi.
  • Sing wis menang kontes sadurunge ora bakal melu.
  • Karya kasebut bakal ditampilake ditandatangani. Judhul utawa jeneng samaran bakal ditulis ing kaca pisanan lan ing amplop sing disegel kanthi judhul utawa jeneng samaran sing padha, data panulis bakal dilebokake.
  • Kerjane bakal ditampilake ing quadruplicate lan bakal dikirim menyang kantor pusat Asosiasi: Alameda Moreno de Guerra, nº 6, Bajo Kanan. 11.100 San Fernando (Cádiz).
  • Tenggat wektu kanggo mlebu yaiku tanggal 11 Januari nganti 4 Maret 2016. Ngakoni sing ditampilake ing postmark tanggal sadurunge.
  • Juri bakal digawe saka wong sing ana gandhengane karo jagad sastra lan identitase bakal didhelikake.
  • Karya sing ditampa ora bakal dibalekake maneh lan bakal dirusak rong wulan sawise keputusan juri.
  • Keputusan juri bakal diumumake liwat telpon menyang pemenang lan kerjane bakal diterbitake ing situs web kita.  http://claracampoamor.wordpress.com/
  • Penghargaan kasebut bisa dibatalake miturut hakim juri.
  • Penghargaan kasebut bakal dikirim ing wulan Mei, nggawe tanggal sing tepat dingerteni liwat media lan situs web Asosiasi iki.

Kontes Crita Cekak HP Lovecraft

  • Genre: Crita
  • Hadiah: Voucher ing materi sastra
  • Bukak kanggo: umur legal
  • Entitas pengorganisasine: Festival Film La Mano
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 05/03/2016

Bases

Dina Monografi HP Lovecraft sing dianakake dening Festival La Mano, liwat Asosiasi Budaya Sinema Invisible kanthi kolaborasi karo Alcobendas Mediatecas, kaping pisanan nganakake Kontes Cerita Pendek HP Lovecraft. Bakal ditindakake dina Setu, 12 Maret, minangka bagean saka kegiyatan sing dijadwalake kanggo perayaan Hari Lovecraft HP ing Alcobendas.

  • Tujuan: Kanggo promosi karya asli lan seni babagan dunia fantasi sastra HP Lovecraft.
  • Peserta: Sapa wae sing duwe umur legal.
  • topik: Crita sing ditampilake kudu duwe tema adhedhasar utawa inspirasi saka mitos lan karya HP Lovecraft.
  • Registrasi: Sing pengin melu kudu ngirim gaweyan kanthi format .pdf menyang alamat email info@lamanofest.com.
  • Syarat:- Saben peserta bisa ngirim paling rong karya.

    - Ing typografi digunakake bakal Times New Roman, 12pt, kanthi maksimal 5 lembar.

    - Penting supaya crita kasebut cocog karo topik sing dipilih (sampeyan bakal nunjuk jeneng lan nomer telpon seluler ing email sing dikirim)

    - Tenggat wektu kanggo ngirim karya kalebu 5 Maret.

  • Seleksi: Peserta bakal dilaporake babagan pilihan liwat email, yen ora dipilih uga bakal dilaporake.
  • Juri: Juri bakal digawe saka panulis, wakil Mediatecas Alcobendas lan perwakilan organisasi Dina Lovecraft. Juri bakal menilai teknik, orisinalitas, konkordansi kanthi tema lan kualitas seni. Keputusan juri bakal final lan penghargaan kasebut bisa dibatalake.
  • Anugrah:- Hadiah pertama: voucher ing materi sastra. Penghargaan kasebut bakal diwenehake ing papan sing padha dianakake, ing pungkasan kontes kasebut. Jumlah sing tepat bakal diterbitake ing sawetara dina sabanjure.
  • Hak Cipta: Saben peserta bakal tanggung jawab kanggo panulis lan orisinalitas crita sing ditampilake. Panulis menehi hak komunikasi, reproduksi lan panyebaran menyang Asosiasi Budaya Sinema Katon kanggo nindakake promosi lan penyebaran kompetisi nirlaba.
  • Penerimaan basis: Kasunyatan melu kontes iki tegese ditampa kanthi lengkap babagan konten kasebut. Kanggo takon, sampeyan bisa ngirim email info@lamanofest.com

VI Kontes Puisi Internasional Yolanda Sáenz de Tejada

  • Genre: Puisi
  • Hadiah: 1.500 euro
  • Mbukak kanggo: ora ana watesan
  • Entitas pengelola: Dewan Kota El Bonillo (Albacete)
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 10/03/2015

Bases

  • Kabeh pujangga nasional lan manca sing pengin, kanthi puisi ditulis nganggo basa Spanyol, asli lan durung diterbitake, ora dianugerahi kontes liyane. Saben panganggit mung bakal bisa ngirim siji karya menyang kontes kasebut (yen ngirim luwih saka siji, dheweke bakal didiskualifikasi).
  • Ekstensi: Puisi utawa kumpulan puisi kanthi tema umum bakal diwenehi tambahan antara 30 nganti 50 ayat.
  • topik: Panulis bebas milih topik lan metrik.
  • Periode mlebu: Nganti 10 Maret 2016
  • ing asli bakal dikirim khusus liwat email menyang geguritan2016.elbonillo@gmail.com
  • Sing dikirim liwat mail utawa fax biasa ora bakal ditampa. Rong file bakal dikirim ing email: sing pertama nganggo puisi lan sing nomer loro jenenge penulis, kurikulum sastra lan nomer telpon kontak (luwih becik seluler).
  • Anugrah: Hadiah kaping pisanan: 1.500 euro - hadiah kaping 2: 800 euro - hadiah kaping 3: 600 euro.
  • La penghargaan Acara kasebut bakal dianakake ing El Bonillo (Albacete), dina Setu 23 April 2016, bertepatan karo "Dina Buku", sing bakal dianakake Gala literatur lan jeneng para pemenang bakal digawe umum. Supaya pembayaran hadiah dadi efektif, para pemenang kudu melu ing gala kanggo maca karya.
  • Penulis sing dianugerahi bakal dilaporake liwat telpon antara 28 lan 31 Maret 2016
  • Sumber: yolandasaenzdetejada.com

Kompetisi Crita Pendek Internasional Farixa 2016

  • Genre: Crita
  • Hadiah: 1.000 lan diploma
  • Mbukak kanggo: ora ana watesan
  • Entitas organisasi: CIFP A Farixa
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 13/03/2016

Bases

  • Kontes crita cekak bakal ditindakake rong kategori: kanggo Gratis lan mbukak kanggo melu, kanthi tema gratis uga. Karya kasebut bisa uga ditulis nganggo basa Galicia utawa Spanyol.

    b. Khusus kanggo siswa saka siklus latihan kejuruan sing diwulangake ing pusat Komunitas Otonomi Galicia. Karya kasebut kudu ditulis ing basa Galicia.

  • Crita sing bareng didaftar ing rong kategori kasebut bakal ilang saka kontes.
  • La ekstensi maksimum crita bakal 5 lembar ukuran A4. Saben kaca duwe antara 25 lan 30 baris kanthi font Garamond ukuran 12 titik lan 1,5 jarak. Margin kudu 2,5 sentimeter ing loro-lorone.
  • Asli sing ngemot kesalahan éjaan utawa gramatikal ora bakal ditampa.
  • Dheweke bakal bisa nampilake maksimal rong karya saben peserta.
  • Karya kasebut bakal diterbitake lan ora bisa dianugerahi, kanthi judhul sing padha utawa liyane, ing kontes liyane.
  • Panulis, kanthi ngirim crita menyang kontes kasebut, negesake manawa karya kasebut asale lan propertie, lan akibate, tanggung jawab babagan kepemilikan intelektual lan patrimonial sadurunge ana tuntutan klaim utawa klaim liya sing bisa ditindakake.
  • Kanggo nggampangake lan ningkatake partisipasi, siji-sijine saluran sing nampa crita kudu ditampilake liwat formulir sing bakal diterbitake kanggo tujuan kasebut ing situs web resmi www.farixa.es lan saben peserta kudu ngirim loro dokumen sing dilampirake ing format pdf: kanggo Sing pertama, sing jeneng file bakal dadi judhul crita lan bakal ngemot teks karya kanthi judhule.

    b. Sing nomer loro, sing jenenge bakal judhul crita ditambah tembung "PLICA" lan bakal isine
    judhul crita lan identifikasi penulis, kanthi jeneng lengkap lan loro jeneng kulawarga, alamat, nomer telpon, email lan ing kategori kategori Siklus Latihan tartamtu, jeneng pusat sing didaftarkan bakal dituduhake.

  • El deadline kanggo ngirim crita Mulai saka tengah wengi tanggal 0 Februari 21 nganti tengah wengi tanggal 2016 Maret 24. Apa wae karya sing ditampa ing sanjabane tenggat wektu sing ditemtokake ora bakal ditampa ing kompetisi kasebut.
  • Juri bakal tumindak kanthi kebebasan lan kebijaksanaan maksimal lan bakal duwe, kajaba fakultas normal kanggo mbedakake sapa sing menang lan nerbitake keputusan kasebut utawa ngumumake batal kasebut miturut kriteria, uga kanggo napsirake dhasar sing saiki. Keputusan juri bakal final.
  • Anugrah:a. Rong hadiah diwenehake kanggo kategori gratis:
    I. Pemenang. Regane € 1.000 lan diploma.
    II. Finalis Regane € 500 lan diploma.

    b. Ing kategori Pelatihan Kejuruan:
    I. Pemenang. Ipad Air2 (128Gb) lan diploma.

  • Kabeh crita sing dipilih bakal kasedhiya ing organisasi sing bakal nerbitake pemenang lan finalis ing edisi elektronik ing situs web kasebut. Kasunyatan melu kontes iki tegese transfer hak cipta kanggo edhisi tinulis saka karya sing menang.

Lan kaya sing dakkandhani nalika pungkasan ing artikel iki: Bejo yen sampeyan tampil!

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.