Kompetisi sastra internasional wulan Agustus

Kompetisi sastra internasional wulan Agustus

Yen sawetara wektu kepungkur, kita nggawa sampeyan ing lomba sastra nasional, kita padha uga nindakake karo internasional kanggo wulan Agustus. Elinga manawa kasunyatan manawa dheweke nasional utawa internasional ora ateges mung siji warga utawa liyane sing bisa muncul. Yen sampeyan pengin ngerti apa sampeyan bisa ngirim karya sastra menyang kontes utawa liyane, priksa manawa sadurunge maca basis lan syarat sing dijaluk.

Hadiah Universitas Nasional VIII kanggo Puisi Desiderio Macías Silva (Meksiko)

  • Genre: Puisi
  • Hadiah: $ 10.000
  • Dibukak kanggo: siswa saka universitas ing negara kasebut
  • Entitas pengorganisasine: Universitas Otonomalientes Otonomi
  • Negara entitas sing dipilih: Meksiko
  • Tanggal tutup: 05/08/2016

Bases

  • Dheweke bakal bisa melu siswa saka universitas ing negara kasebutkaro karya siji, kabentuk dening a atur geguritan sepuluh utawa luwih, sing total ekstensi ora ngluwihi 20 kaca, kanthi tema gratis, ditulis ing español.
  • Pakaryan bakal dadi ora diterbitake, sanajan ing media elektronik, sadurunge durung dianugerahi uga bakal melu bebarengan ing kontes liyane sing ngenteni resolusi.
  • Pakaryan kasebut kudu dikirim dicithak, ing tikel telu, menyang sabanjure arah:
    VIII Hadiah kanggo Puisi "Desiderio Macías Silva"
    Departemen Layang. Bangunan 21
    Ciudad Universitaria
    Universitas Autónoma de Aguascalientes
    Av. Universidad # 940
    Aguascalientes, Ags., CP 20131
  • Karya kasebut bakal dikirim ing paket sing ditutup, diidentifikasi karo a jeneng samaran; Ing njero paket kasebut, amplop sing disegel kudu ditambah, ing sisih njaba dicathet jeneng samaran, judhul karya lan legenda "Desiderio Macías Silva Award"; Amplop kasebut bakal ngemot lembar kanthi data panulis: jeneng, alamat, nomer telpon, email, lembaga sing dheweke sinau, KTP utawa registrasi sekolah, tanggal lair.
  • El deadline kuitansi saka karya dipungkasi dina Jumuah, 5 Agustus 2016 ing 15: jam 00. Karya-karya sing dikirim dening kurir sing teka sawise wektu lan tanggal sing dituduhake bakal ditampa, anggere tanggal registrasi kiriman kasebut ora luwih saka wates sing dituduhake.
  • Juri bakal digawe kapribaden sing beda karo tintingan sastra lan bakal duwe kekuwatan kanggo menehi piwulang sing diajeni yen dianggep penting.
  • La resolusi penghargaan bakal dirilis saka 29 August 2016, liwat situs web UAA: www.uaa.mx/centros/cac; Kajaba iku, pemenang bakal dikabari kanthi pribadi.
  • Universitas Otonomalientes Otonomi bakal dikirim menyang pemenang, a penghargaan siji lan ora bisa dipisahake saka $ 10,000.00 (SEPULUH PESOS, MN).

XI Kontes Cerita Pendek Internasional Ciudad de Pupiales (Kolombia)

  • Genre: Crita cekak
  • Hadiah: nem yuta peso lan Diploma
  • Dibukak kanggo: Panulis Kolombia utawa manca sing umure luwih saka 15 taun
  • Entitas sing ngatur: Yayasan "Gabriel García Márquez"
  • Negara entitas sing diundang: Kolombia
  • Tanggal tutup: 14/08/2016

Bases

  • Bisa melu Panulis Kolombia utawa manca sing umure luwih saka 15 taun, kajaba pemenang lan finalis edisi sadurunge, kanthi crita bertema gratis ditulis ing Basa Spanyol, maksimal 3 kaca, ukuran huruf, jarak 1,5 baris, font 12 titik.
  • Nggawe a hadiah de nem yuta peso lan Diploma Kehormatan "Gabriel Garcia Marquez", kanggo pertama kaline. Diploma kehormatan "Guillermo Edmundo Chaves" kanggo panulis crita cekak paling apik dening penulis sing lair ing Departemen Nariño. Sangang karya liyane bakal dipilih dadi finalis.
  • Pakaryan kasebut kudu diterusake nganggo file word y ditandatangani nganggo jeneng samaran menyang alamat email ing ngisor iki: fundaciongabrielgarciamarquez@gmail.com, sadurunge tanggal 15 Agustus 2016. Ing email sing padha, file kapindho, uga ing Word, bakal ditambahake karo data pribadi: Jeneng, jeneng samaran, tanggal lahir, nomer dokumen identitas, alamat, telpon, email lan aspek liyane sing digawe penulis nganggep trep. Nyuwun supaya ora nambah gambar menyang crita utawa data pribadi. Kanggo nggawe kiriman ditulis ing subyek: KANGGO CONTOH CERITA INTERNASIONAL.
  • El juri kualifikasi Iki digawe saka panulis Marco Tulio Aguilera Garramuño, Daniel Ferreira lan Carlos Bastidas Padilla. Juri didhukung dening institusi lan kepribadian surat supaya bisa nggampangake karya maca lan milih teks finalis.
  • Upacara penghargaan kasebut bakal ditindakake ing Pupiales, Nariño, tanggal 14 Oktober 2016. Asil kasebut bakal dikomunikasikake dhewe kanggo panulis sing menang penghargaan lan bakal disebarake dening macem-macem media.
  • El putusan Bakal dingerteni liwat video sing diterbitake ing saluran televisi regional, ing akun Yayasan "Gabriel García Márquez" ing YouTube, ing situs web www.albeiroarciniegas.co lan http://fundaciongabo.wix.com //fundaciongabo lan ing macem-macem jaringan sosial, supaya bisa nyebar ing Kolombia lan luar negeri.

Kompetisi Narasi Muda Nasional kaping 7 Gustavo Díaz Solís (Venezuela)

  • Jenis Kelamin: Bocah-bocah lan para mudha
  • Hadiah: limalas ewu bolívares (B. 15.000,00) lan edhisi ebook
  • Dibukak kanggo: siswa enom nganti umur 21 taun
  • Entitas pengelola: Menteri Tenaga Populer kanggo Budaya, liwat Fundación Casa Nacional de las Letras Andrés Bello
  • Negara entitas sing ditemtokake: Venezuela
  • Tanggal tutup: 19/08/2016

Bases

  • Kabeh siswa enom nganti umur 21 taun.
  • Pelamar kudu ngirim a ngajukake ing format .PDF kanthi siji utawa luwih crita saka nggawe gratis kanggo ngirim email contestsfundacioncasabello@gmail.com karo dawa minimal limang kaca y maksimal limalas, ing font Times New Roman, ukuran 12, kanthi jarak kaping pindho.
  • File makarya kudu diidentifikasi karo a jeneng samaran lan ing file liyane .PDF ngajokake jeneng lan jeneng kulawarga penulis, alamat kamar lan identifikasi lembaga sing dipelajari (kalebu nomer telpon), nomer telpon pribadi (minimal rong kontak), email, bukti pasinaon lan kertu identitas bakal diselehake, uga data perwakilan yen bocah cilik. Syarat kasebut wajib diwajibake.
  • Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Promosi lan Acara Koordinasi Fundación Casa Nacional de las Letras Andrés Bello, dununge ing antarane pojok Mercedes a Luneta ing paroki Altagracia. Caracas 1010, Venezuela. Telpon: (0212) 562 55 84/562 73 00.
  • Kontes kasebut dianugerahi a hadiah de limalas ewu bolivar (B. 15.000,00) kanggo Panggonan pisanan, sepuluh ewu (B. 10.000,00) kanggo panggonan liya y limang ewu (B. 5.000,00) kanggo katelu, lan publikasi karya kasebut ing format digital.
  • Tenggat wektu kanggo nampa karya kasebut bakal nganti tanggal 19 Agustus 2016. Penghargaan kasebut bakal dianakake sajrone pahargyan Ulang taun Andrés Bello ing wulan November 2016.
  • Juri bakal digawe saka telung panulis terkenal.

Penghargaan Dramaturgy Hispanik Chicago (AS)

  • Genre: Dramaturgy
  • Hadiah: dramatisasi maca publik babagan lakone dening para teater Aguijón lan $ 1,000.00 AS
  • Dibukak kanggo: ora ana watesan miturut warga negara utawa omah
  • Entitas organisasi: Teater Aguijón lan Instituto Cervantes
  • Negara entitas sing diundang: USA
  • Tanggal tutup: 22/08/2016

Bases

  • Kabeh Panganggit main-main Hispanik, warga utawa ora ing Amerika Serikat.
  • Bakal saingan karo a play genre gratis, ditulis ing Spanyol, saka ekstensi ora kurang saka 60 kaca utawa luwih saka 80. Bakal luwih dihargai manawa karya kasebut ana gandhengane karo sawetara masalah sosial sing saiki campuran humor lan drama, nalika Cervantes nindakake kanthi hebat.
  • Karya sing ditampilake mesthine ora bisa diterbitake utawa diwakili utawa digawe dikenal kanthi cara teknis sing saiki wis dingerteni, uga ora entuk hadiah ing kompetisi sadurunge tanggal keputusan juri diumumake.
  • Asli bakal dikirim liwat email menyang alamat dramaturgia@aguijontheater.org, ing a . Dokumen PFF diarani "Situs konstruksi", foliated kudune, ing endi katon ing kaca pisanan, ing jejere judhul, a jeneng samaran tinimbang jenenge penulis. Ing dokumen .PDF kapisah sing diarani "Plica"Ing email sing padha, jeneng samaran iki bakal dilebokake uga data pribadi lan lokasi, file biografi ringkes saka penulis lan salinan dokumen identitase.
  • El wektu mlebu asli mbukak saka tanggal terbitan telpon iki lan kadaluwarsa tanggal 22 Agustus 2016, cocog karo tanggal Aguijón bakal ngrayakake 27 taun pakaryan teater sing ora mandheg.
  • Un juri sing ditunjuk dening manajemen Teater Aguijón lan Instituto Cervantes, bakal ngevaluasi karya sing ditampilake lan bakal nggawe putusan kasebut umum ing wulan Desember 2016.
  • El Premio bakal kalebu a maca drama kanthi umum karyane dening pemeran Teater Aguijón, ing auditorium Instituto Cervantes sajrone musim 2016-2017 lan $ 1,000.00 US.
  • Hadiah bisa dinyatakake bareng nanging ora batal. Ora ana anggota lembaga sing ngatur sing bisa saingan.

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.