Kompetisi sastra internasional kanggo wulan April

Wanita enom lungguh ing omah nggawa pena lan kertas

Yen sawetara dina kepungkur, kita nggawa sampeyan sawetara lomba sastra nasional, dina iki dakwenehake sampeyan 4 lomba sastra internasional kanggo wulan April. Jupuk buku catetan lan potlot banjur tulisake syarat-syarat ing ngisor iki sing dijaluk ing saben wong ... Kabegjan yen sampeyan milih melu! Elinga yen sampeyan ora nyoba, sampeyan ora bakal ngerti apa sing bakal kedadeyan.

Wis akeh semangat kanggo dheweke!

Penghargaan Cerita Pendek Sergio Pitol 2016 (Meksiko)

  • Genre: Crita
  • Hadiah: $ 10 000.00 (sepuluh ewu peso) lan edisi
  • Mbukak kanggo: siswa sing duwe registrasi saiki ing kursus teknis utawa sarjana universitas umum utawa swasta ing negara kasebut.
  • Entitas organisasi: Universidad Veracruzana
  • Negara entitas sing dipilih: Meksiko
  • Tanggal tutup: 08/04/2016

Bases

  • Dheweke bakal bisa melu kabeh siswa sing duwe registrasi saiki ing karir teknis utawa lisensi universitas umum utawa swasta ing negara kasebut.
  • Pakaryan kasebut kudu dikirim nganggo tikel telu, dobel, ing font Arial 12 poin lan ekstensi bisa uga kurang saka limang kaca utawa luwih saka sepuluh.
  • El tema ing kategori esai, crita lan puisi gratis.
  • Ing saben teks kasebut kudu ana ora diterbitake, dikirim kanthi cara cetak utawa elektronik, lan kreasi dhewe; ing ngarepe sampeyan kudu nemtokake kategori sing pengin sampeyan melu.
  • Dheweke bisa saingan ing telung kategori, anggere panulis nampilake saben karyane kanthi kapisah lan diiringi jeneng samaran sing beda.
  • Teks kasebut kudu diiringi amplop sing ditutup ing sisih njaba sing katon jeneng samaran saka kontestan lan ing njero data nyata: jeneng, alamat, telpon lan email, uga fotokopi kertu suoro registrasi sing sah utawa dokumen sing akreditasi. minangka siswa ing syarat-syarat poin 1. Yen ora memenuhi syarat kasebut, dheweke bakal didiskualifikasi.
  • La resepsi karya Bakal diwiwiti tanggal 29 Februari nganti 8 April 280 05 dina kerja iki, wiwit jam 9:00 nganti 15:00 sore, ing arah Editorial Universitas Veracruzana, Hidalgo nomer 9, wilayah Downtown, CP 91000, Xalapa, Veracruz. Yen pangiriman digawe liwat mail, tanggal panrimo bakal dianggep minangka sing cocog karo prangko Layanan Pos.
  • Juri kualifikasi bakal digawe saka para profesional sing duwe prestise sing diakoni ing saben wilayah kasebut, sing jenenge bakal diwartakake nalika keputusan diterbitake.
  • Putusan juri kualifikasi bakal dadi final lan bakal diterbitake ing alamat elektronik www.uv.mx/filu
  • Juri bakal ngumumake penghargaan kasebut batal ing kategori apa wae yen bahan kasebut ora nduweni kualitas sing dibutuhake.
  • ing hadiah saben kategori kalebu: a) Hadiah siji $ 10 (sepuluh ewu peso) dadi nomer siji.

    b) Publikasi khusus karya menang sing bakal dilebokake ing majalah La Palabra yel Hombre.

    c) Spasi ing FILU 2015 kanggo para pemenang saben kategori bisa maca karyane.

  • Tanggal penghargaan bakal ana, 30 April, ing framework FILU. Biaya transportasi para pemenang bakal dijamin dening Universidad Veracruzana.

II Telpon Majalah Furman 217 (AS)

  • Genre: Crita cekak, puisi, esai, komik
  • Penghargaan: Publikasi
  • Mbukak kanggo: ora ana watesan
  • Entitas organisasi: Majalah Furman 217
  • Negara entitas sing diundang: USA
  • Tanggal tutup: 08/04/2016

Bases

Majalah kreatif kreatif Furman 217 muncul ing Universitas Vanderbilt, Nashville, Tennessee, dikembangake dening klompok siswa saka departemen Spanyol lan Portugis lan uga duwe kolaborasi siswa saka fakultas liyane lan pencipta lokal lan internasional. Furman 217 lair saka kebutuhan kanggo nggawe papan sing luwih kreatif ing akademi utawa, kanthi tembung liya, kanggo nyedhiyakake ruang sing akademik bisa urip bebarengan karo kreatif sajrone dialog terus. Majalah iki tujuane polifoni lan multilingualisme, lan mulane kalebu crita, puisi, wawancara, esai cekak, ilustrasi, foto, lan ora menehi tema kanggo ngetutake. Sanajan kita nampa basa apa wae, umume nggoleki entri sing ningkatake basa Spanyol lan Portugis utawa basa liyane tinimbang basa Inggris.

  • Saben kolaborator teks bakal bisa dikirim nganti 2 kontribusiSaben kontribusi ora kudu ngluwihi 5 kaca (spasi kaping pindho lan Times New Roman 12) lan kudu dikirim ing format .doc utawa .docx.
  • Ing edhisi pungkasan, topik kayata kepinginan, lelungan, komunitas, keadilan sosial, akademi, tumindak nulis, musik, memori, kutha, papan lan teknologi dibahas, kanggo sawetara jeneng. Majalah kasebut kalebu teks ing basa Spanyol, Portugis lan Inggris, mula sampeyan diajak ngirim teks ing basa liyane kayata Prancis, Italia, Basque, Catalan, lsp.
  • Tema apa wae utawa perspektif olèh.
  • Iki bisa uga crita, babad, karangan cekak, puisi, wawancara, komik, ilustrasi, fotografi, utawa apa wae sing ana pikirane.
  • La deadline Kanggo ngirim sumbangan yaiku tanggal 8 April 2016.
  • Telpon dibukak kanggo nampa bahan sing bakal dadi bagian saka majalah kaping pindho.
  • Saben kontributor visual Sampeyan bisa ngirim 1-6 kontribusi.
  • Kabeh kolaborator dijaluk ngirim a cathetan biografi cekak ora luwih saka 100 tembung.
  • Kabeh kolaborasi bakal dikirim menyang magazinefurman217@gmail.com sadurunge tanggal 8 April 2016 (kalebu).
  • Kanggo entuk ide babagan proyek kasebut, sampeyan bisa ngunjungi situs web ing furman217.com ing ngendi sampeyan uga bisa ndownload edhisi pertama majalah kasebut.

Kontes puisi "Nggawe puisi" (Peru)

  • Genre: Puisi
  • Penghargaan: maca digital
  • Bukak kanggo: siswa saka Campus Piura lan Lima
  • Entitas organisasi: Perpustakaan Universitas Piura
  • Negara entitas sing ditemtokake: Peru
  • Tanggal tutup: 12/04/2016

Bases

  • Peserta: Siswa sarjana UDEP saka kaloro kampus. Peserta kontestan bisa ngirim luwih saka siji koleksi puisi menyang kontes kasebut, saupama kanthi jeneng samaran.
  • topik: Gratis
  • Fitur: Komposisine kudu asli lan ora diterbitake. Mesthi ora diterbitake dening media cetak utawa digital.
  • Format lan ekstensi: Antarane 30 nganti 60 ayat disebarake ing siji utawa loro geguritan lan ing lembar A4, font Arial 12 lan spasi kaping pindho.
  • Presentasi: Rong amplop manila kudu dikirim. Sing pertama kudu nyakup sing asli nganggo jeneng samaran lan salinan komposisi, uga nganggo jeneng samaran. Ing amplop kapindho kudu ana sheet kanthi informasi kaya ing ngisor iki:
    Jeneng lengkap lan jeneng kulawarga
    Jeneng samaran (supaya panulis bisa dingerteni)
    Judhul geguritan
    Kode siswa
    email electrónico
  • Amplop sing disegel kudu dikirim menyang Area Sirkulasi Perpustakaan.
  • Kriteria evaluasi: Orisinalitas, isi sing migunani, puisi (sumber puisi, gaya, teknik, persatuan lan makna) lan ejaan.
  • Tenggat: Dina terakhir sing diwenehake yaiku 12 April kanggo Piura lan 18 April kanggo Lima.
  • Anugrah: Panggonan pisanan: Pamaca digital; Papan nomer loro: Geguritan lengkap dening Antonio Machado; Papan nomer telu: Voucher konsumen kanggo kantin UDEP.

"Rafael Cadenas" Kontes Puisi Muda Nasional (Venezuela)

  • Genre: Puisi
  • Hadiah: satus seket ewu bolivar (Bs 150.000,00) lan diterbitake ing antologi
  • Dibukak kanggo: warga Venezuela sing manggon ing negara kasebut, umur antara 18 lan 35 taun
  • Entitas sing nyedhiyakake: Situs web Penulis Venezuelan
  • Negara entitas sing ditemtokake: Venezuela
  • Tanggal tutup: 15/042016

Bases

  • Dheweke bakal bisa melu nom-noman warga Venezuela sing manggon ing negara kasebut, umure umure antara 18 nganti 35 taun. Kontes kasebut asipat nasional.
  • Peserta kudu nampilake geguritan tunggal penulis, subyek gratis lan karakter sing durung diterbitake, tanpa watesan ekstensi lan basa Spanyol, ditandatangani nganggo jeneng samaran lan sadurunge ora dianugerahi kontes liyane.
  • Puisi kasebut bakal ditulis kanthi jarak jarak siji, font Times New Roman lan ukuran font 12. Dheweke mung bakal dikirim kanthi elektronik (ing format PDF) menyang email autovzlanos@gmail.com, kalebu alamat, telpon lan gambar sing jelas saka kertu identitas panganggit.
  • El deadline kanggo kuitansi elektronik saka puisi sing ana postulat antara jam 12 esuk dina Selasa, 1 Maret, lan 11.59:15 awan dina Jum'at, 2016 April XNUMX.
  • Puisi sing menang bakal diumumake liwat situs web Penulis Venezuela (www.autoresvzlanos.com.ve) lan bakal diumumake ing antarane 15 lan 21 April.
  • Hadiah kasebut bakal dianugerahi ing acara khusus ing framework Pameran Bacaan Chacao sing bakal dianakake wulan April.
  • Para finalis menehi wewenang kanggo Penulis Venezuelan kanggo difusi virtual utawa fisik geguritane liwat pengajuan elektronik.
  • Anugrah: Bakal ana hadiah kaping pisanan satus sèket ewu bolivar (Bs 150.000,00), hadiah nomer loro satus ewu bolivar (Bs 100.000,00) lan hadiah nomer telu sèket ewu bolivar (Bs 50.000,00). Kajaba iku, geguritan sing cocog karo limalas (15) papan pertama bakal diklumpukake ing publikasi sing bakal efektif ing kuartal pungkasan 2016.

Apa sampeyan melu melu?

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pak bingung ngandika

    Sejatine, ing kene ana akeh sing kalebu Majalah Furman amarga dheweke ora duwe "internasional".
    Aku bingung: S