25 dina karo kurator Ricciardi, dening Maurizio de Giovanni.

Maurizio de Giovanni lan kurator Ricciardi

Amarga wis dadi wektu sing dibuwang heksalogi ditulis dening Maurizio de Giovanni. Putrane sing paling misuwur, komisioner Luigi Alfredo Ricciardi, wis nyekel Januari ing salah sawijining wiwitan sing paling berkesan ing taun sastra tartamtu. Nem novel kurang saka sewulan. Lan tanpa ngentekake dheweke. Ayo aku digawa lunga prosa alon lan apik tenan saka panulis iki.

Komisaris Ricciardo, Sargeant Raffaele maionne, wakil kepala Angelo Garzo lan Ponte, Livia vezi, Enrica Colombo, Cah cilik, tata sing ditresnani Rosa… Lan kutha sing apik ing Naples, sing daksenengi ngerti. Napoli taun 1931 lan 1932yaiku yaiku a karakter liyane lan kerangka kerja sing ideal kanggo crita, sesambungan, Kadurjanan lan misteri. Ora mungkin kanggo ngaturake artikel kasebut. 100% disaranake wiwit saiki, aku maneh kanthi pengabdian.

Maurizio de Giovanni yaiku panulis Neapolitan sing lair ing 1958. Dheweke kerja umume ing AS sektor perbankan, nganti a taun 50 mutusake apa sing disenengi banget: nulis. Dadi, dheweke melu kursus nggawe sastra lan kanca sakelas ngirim crita marang a kontesCritane dadi juara lan dheweke menehi kesempatan kanggo nyelehake ing jagad penerbitan.

Luigi Alfredo Ricciardi

De 31 taun, peteng, kanthi pinggiran mbrontak sing ora nate nutupi topi lan kanthi mripat ijo sing luar biasa, Ricciardi yaiku a manungsa pisah saka jagad iki miturut karepe dhewe. Lan kanthi kekuwatan aneh, utawa luwih becik ngipat-ipati, warisan saka ibune: deleng polah pungkasan lan rungokake tembung pungkasan korban pati kasar. Hadiah iki ngidini dheweke nyinaoni investigasi kasus, nanging uga nuduhake bagean saka pain saka sing wis seda.

Mula dheweke kalebu wong lanang meneng, sepi lan kanthi aura misteri sing nggawe kabeh wong ora percaya. Dheweke nyoba urip ing antarane rong jagad lan rumangsa ora sanggup. Mula, dheweke kepengin banget kerja lan tetep adoh saka perasaan apa wae. Iku saka kulawarga sing apik lan dheweke duwe warisan gedhe sing ora dikarepake. Dheweke urip karo simbah kakung, Rosa, wis umur pitung puluh taun, sing seneng banget karo dheweke kaya dheweke sambat yen ndeleng dheweke dhewe lan ora minat karo sing penting: nggawe kulawarga.

Kanggo Ricciardi katresnan lan keluwen iku asale kabeh duraka. Nanging ora bakal bisa ngungsi total saka katresnan. Mula, sajrone enem buku kasebut, dheweke ndeleng dheweke tundhuk karo daya tarik wanita enom saka kulawarga sing apik. Enrica ColomboBujang lan isin, dheweke dadi tangga teparo ing dalan lan Ricciardi wis ndelok dheweke saben wengi liwat jendhela wiwit sawijining dina dheweke nemokake dheweke sulaman. Nanging kita uga bisa ndeleng dheweke dadi obyek katresnan wanita liya sing beda banget karo Enrica: sing nggumunake Livia vezi.

Sekunder

Bajingan e Asisten Ricciardi sing ora entek kesel yaiku Sersan Raffaele Maione. Maione lan gedhe tenan, Maione tetep golek masalah apa wae Ricciardi. Ditandhani amarga tiwase putrane sing mbarep, uga polisi, dheweke ngajeni Ricciardi meh kaya anake sing ilang. Kalorone nuduhake rasa permusuhan marang atasane, Wakil Kepala Angelo garzo, tansah diikuti karo asistene, agen sijine.

Lan liya-liyane sekunder gedhe minangka Cah cilik, Transvestit sing manteb ing ati Maione. Utawa dhokter forensik Mode Bruno, omong, anti-fasis lan kamanungsan sing hebat. Tansah ana ing ijol-ijolan ironis sing terus-terusan karo Ricciardi, kalorone duwe rasa sayang, hormat lan tetulung.

Ing saubengé, Napoli ing wektu puncak fascism, ing kana kemlaratan lan bandha ora bisa dibedakake karo karep sing paling ala lan paling mematikan.

Heksalogi Komisaris Ricciardi

Heksalogi Komisaris Ricciardi.

Setel ing patang musim ing taun iki, Natal lan Paskah. Dheweke nawakake intrik kanggo kasus kasebut, nanging uga a tata cara fresco gedhe lan rinci gesang ing Naples ing taun-taun kasebut.

Mangsa Komisaris Ricciardi

El tenor Arnaldo Vezzi, kanca sing dikagumi lan pribadi Mussolini, dipateni kanthi brutal ing kamar ganti Teatro San Carlo ing Naples. Nanging Vezzi dudu sing katon kaya dheweke. Randhane, sang ayu Livia vezi, bakal kepincut karo kurator sing dilindhungi undhang-undhang.

Musim semi Komisaris Ricciardi

Carmela Calise, wanita tuwa sing manggon ing apartemen sengsara lan golek rezeki, wis mati, rusak kanthi pukulun. Ricciardi bakal neliti dheweke akeh pelanggan kabeh kahanan. Salah sijine bakal dadi tangga teparo Enrica Colombo, uga kanthi rahasia tresna karo dheweke lan sapa ngerti manawa dheweke nonton dheweke saben wengi.

Musim panas Komisaris Ricciardi

Patih Camparino, wanita ayu lan daging gosip, katon mati ing omahe. Nalika komisioner nyelidiki, Enrica kudu enggan menehi hasil karo pelamar sing diwenehake kulawarga nalika ndeleng mlayu Livia Vezzi karo Ricciardi.

Musim Gugur Komisaris Ricciardi

Sing paling angel lan gawe kaget kanggo kula. Pati kasebut, amarga keluwen, bocah kaget banget Ricciardi, sing ora dipercaya dadi sebab. Penyelidikan babagan panti asuhan bocah lanang lan kahanan lan wong ing sekitare bakal nyebabake asil sing nggegirisi lan meh tragis kanggo Ricciardi.

Kanthi tanganku dhewe - Natal Komisaris Ricciardi

Wektu iki jam a angkara kaping pindho, kepala kepala milisi fasis lan garwane. Maneh, ana akeh tersangka, nanging pelakune bakal luwih cedhak tinimbang kayane.

Lan kabeh ana ing setengah cahya

Setel ing Paskah saka 1932, yaiku babagan rajapati pelacur sing paling misuwur saka brothel sing paling sering dikunjungi ing Naples. Riset bakal dicampur karo mungkasi mode dokter lan peduli maha saka wanita loro sing tresna marang Ricciardi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   RICARDO ngandika

    Muga-muga bisa dijupuk saka kanthong lan dituku

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Dadi, critakake yen sampeyan seneng karo dheweke, Ricardo. Matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar sampeyan.

    2.    Leah ngandika

      Sedulur paling apik. Sampeyan bisa nggawa perpustakaan lengkap ing gadget cilik sing ora bobot utawa ora ana papan. Ing duweke aku wis duwe, menyang mripat saka cubero apik, udakara 300!

  2.   Luis ngandika

    Muga-muga dheweke terus nerbitake sing anyar, amarga ing Italia wis ana luwih saka 6 judhul Ricciardi sing dikasihi

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Muga-muga uga, Luis, sing luwih akeh diterbitake. Matur suwun komentar.

  3.   Myriam ngandika

    Aku manggon ing Montevideo, URUGUAY, aku wis maca kabeh buku Komisaris Ricciardi lan aku ngerti yen apik banget. Aku mesthi mriksa manawa dheweke terus nganggo seri kasebut, nanging aku ora ngerti. Aku ngira laporan kasebut apik banget.

  4.   Myriam martinez ngandika

    Aku manggon ing Montevideo, URUGUAY, aku wis maca kabeh buku Komisaris Ricciardi lan aku ngerti yen apik banget. Aku mesthi mriksa manawa dheweke terus nganggo seri kasebut, nanging aku ora ngerti. Aku ngira laporan kasebut apik banget.

bool (bener)