Kontes Komik Sekolah

Saka komik:

Dhasar kontes komik kasebut ditujukan kanggo para nom-noman umur 9 nganti 17 taun lan warga ing Álava, Burgos, Cantabria, Guadalajara, La Rioja, León, Madrid, Navarra, Salamanca, Toledo, Valladolid lan Zaragoza, sawise mlumpat.

PESERTA
Bocah-bocah sekolah, umur antara sanga nganti pitulas, sing manggon ing Álava utawa ing salah sawijining lokalitas, lingkup tumindak, saka Caja Vital Kutxa (Burgos, Cantabria, Guadalajara, La Rioja, León, Madrid, Navarra, Salamanca, Toledo, Valladolid lan Zaragoza ).

BAGIAN
Sekawan bagean digawe:
a) Bayi Individu, kanggo karya kreatif individu bocah sekolah umur 9 nganti 13 taun.
b) Pemuda Individu, kanggo karya kreatif individu kanggo bocah sekolah umur antara 14 nganti 17 taun.
c) Kolektif Anak (9 - 13 taun). Karya ditampilake dening klompok siswa saka pusat lan kursus sing padha, kanthi minimal 6 komik strip utawa crita saben tim kontestan.
d) Kolektif Pemuda (umur 14 - 17 taun). Karya ditampilake dening klompok siswa saka pusat lan kursus sing padha, kanthi minimal 6 komik strip utawa crita saben tim kontestan.

DOKUMENTASI
Tema, basa, teknik lan desain komik bakal gratis. Saben crita utawa narasi kalebu 1 nganti 4 kaca, sing kudu ditampilake ing karton, dhukungan kaku utawa digital (format jpg ing 300 dpi). Format karya kudu minimal A4 lan maksimal A3. Sampeyan ora prelu ngirim sing asli.

Yen wis dipilih, organisasi bakal njaluk pangiriman barang sing bakal dikembalikan menyang pamilik yen pameran padha rampung.

Komik kasebut kudu judhul nanging ora dijenengi. Amplop sing disegel bakal dilampirake karo data pribadi penulis (jeneng lan jeneng kulawarga, umur, alamat, nomer telpon, pusat sekolah lan kelas), uga klompok ing kasus klompok.

Tenggat wektu kanggo diakoni karya bakal rampung tanggal 15 Desember 2008. Dheweke bakal dikirim menyang kantor pusat KREA Expresión Contemporánea, Calle Postas, 17 01004 Vitoria-Gasteiz, bisa langsung utawa dikirim liwat pos. Karya uga bisa dikirim liwat email info@kreared.com | www.kreared.com

PRIZES
Kontes dianugerahi hadiah ing ngisor iki:

a) Bagean individu bocah:
1 - KREA kit lan piring
2 - KREA kit lan piring
3 - KREA kit lan piring

b) Bagean individu pemuda:
1 - 300 euro lan plak
2 - 210 euro lan plak
3 - 150 euro lan plak

c) Bagean kolektif bocah:
1 - Kit KREA, piring lan komik regane 300 euro.
2 - Kit KREA, piring lan komik regane 300 euro.
3 - Kit KREA, piring lan komik regane 300 euro.

d) Bagian kolektif pemuda:
1 - 300 euro, tondo pengeling eling lan komik regane 300 euro.
2 - 210 euro, tondo pengeling eling lan komik regane 300 euro.
3 - 150 euro, tondo pengeling eling lan komik regane 300 euro.

Hadiah Khusus komik kolektif Alava paling apik:
Penghargaan khusus digawe kanggo komik kolektif Alava paling apik ing saben bagean, kalebu dina 'Hari Budaya liwat perjalanan Alefa' kanggo 25 siswa lan pendidik sing regane 900 euro.

Komik sing dianugerahi bakal dadi duweke Caja Vital Kutxa.

JURY
Juri bakal ditunjuk dening Ekspresi Kontemporer KREA, keputusane isih final. Sampeyan bisa nambah nomer penghargaan, amarga kualitas seni lan inovasi kreatif, utawa ninggalake salah sawijine dadi sepi.

BEDAAN
Karya sing menang bakal diterbitake ing www.kreared.com lan dikumpulake kanthi volume kompilasi. Kanggo nyebarake karya-karya kasebut, KREA bisa nggunakake gambar lengkap utawa rincian karya kasebut kanggo nggambarake katalog, brosur lan poster, utawa elemen penyebaran pameran kasebut.

KREA bakal nggawe pameran kanthi karya para seniman pilihan ing musim semi 2009. Upacara penghargaan bakal dianakake ing pameran kasebut, tanggal lan wektu sing bakal diumumake ing wektu sing tepat.

Kajaba iku, KREA bisa ngatur pameran sing padha karo pusat pendhidhikan lan kamar khusus sajrone sangang wulan sawise resolusi telpon, sing dianugerahi lan karya sing dipilih bakal tetep disimpen ing KREA sajrone wektu kasebut.

Nampa
Kasunyatan melu kontes iki nganggep total panampa aturan kasebut, uga keputusan juri.

Kanggo informasi utawa panjaluk basis, hubungi:
Ekspresi Kontemporer KREA
c / Postas 17 · 01004 · Vitoria-Gasteiz
Telp / Fax 945-150-147
info@kreared.com | kreared.com

KAGIATAN LAIN
· Kolaborasi: Asosiasi Atiza.
· 'Pandhuan Komik Dasar' sing disiapake dening kartunis Abarrots.
· Lokakarya komik sing dituju ing jagad pendhidhikan.

Bewara Legal
Dilaporake manawa data pribadi sing dikirim dening para peserta kontes iki bakal dilebokake ing file otomatis sing diduweni dening Fundación Caja de Ahorros de Vitoria y Álava, karo kantor pangguna ing Vitoria-Gasteiz, Paseo de la Biosfera 6. Pamilik saka data kasebut dilaporake babagan pemrosesan otomatis utawa ora, data kasebut bakal dikirim, lan kuoso panggunaan, kanggo ngirim informasi sing ana gandhengane karo kegiatan KREA Expresión Contemporánea / Fundación Caja de Ahorros de Vitoria y Álava, kalebu dening sarana elektronik. Mangkono uga kanthi tujuan sing padha, dheweke ngidini transfer menyang Bank Tabungan Vitoria lan Álava, sing uga diwenehi kekuwatan kanggo nindakake. Otorisasi kasebut bakal dingerteni yen diwenehake yen idin kasebut wis dikonfirmasi kanthi tegas utawa, yen cocog, pencabutan idin sing diwenehake.
Pangolahan data kasebut bakal ditindakake kanthi budi pakerti, tanpa prasangka, manut Undhang-undhang Organik 15/1999, tanggal 13 Desember, babagan nglindhungi Data Pribadi.

Kontes Komik Sekolah


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.