Kontes Puisi September 2013

nulis pena

Kita terus nyengkuyung kepinginan sampeyan supaya terus berkembang dadi panulis kanthi dhaptar kontes de puisi sing bakal ditindakake ing wulan September lan muga-muga sampeyan bakal kasengkuyung melu.

Aja ragu-ragu komentar ing postingan iki lan komentar liyane babagan pengalaman sampeyan ing jinis iki sayembara sing mesthi bakal ngrewangi akeh panulis sing amarga ana sebab utawa sebab liyane durung mutusake melu salah sawijine.

Sugeng kabeh!

Kontes Puisi September 2013:

CONTEST AUTHORS TANDILEAN 2013 (Argentina)
(05: 09: 2013 / Novel lan puisi / Edisi lan diploma / Dibukak kanggo: penulis utawa warga partai Tandil sing umure 18 taun)

"ANÓNIMOS 2.1" (Spanyol) Kontes liwat email
(05: 09: 2013 / Puisi / Edisi / Dibukak kanggo: pujangga pemula)

Aku Kompetisi POETRI INTERNASIONAL lan CERITA Cekak "LETRAS DE PARNASO" 2013 (Spanyol)
(06: 09: 2013 / Crita lan puisi / Karya bergambar lan diploma / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

Kontes POETRI WANITA SCRIPTURA KAPAT (Peru)
(06: 09: 2013 / Puisi / $ 1.000 lan edisi / Dibukak kanggo: Panulis Peru luwih saka 18 taun)

CERITA YOUNG DAN KONTEN POETRI "YO CREO DESDE MI BARRIO" (Chile) Kontes liwat email
(06: 09: 2013 / Puisi lan crita / Galvano lan diploma / Dibukak kanggo: bocah lan wong enom saka kabeh Wilayah Valparaíso)

EDISI BIENNIAL LITERARI kaping 3 "FÉLIX ARMANDO NÚÑEZ B." 2013 (Venezuela)
(07: 09: 2013 / Puisi lan esai / Bs. 15.000 lan edisi / Dibukak kanggo: warga ing Venezuela)

Edhisi XI ANUGARA SASTRA "SANCHO PANZA" (Spanyol)
(09: 09: 2013 / Puisi lan crita / € 1.500 / terbuka: ora ana watesan)

LITERATUR INTERNASIONAL LAN KONTENSI GUNUNG GUNUNG KONTEN (Spanyol) Kontes liwat email
(10: 09: 2013 / Crita lan puisi / € 500 lan edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

"Persaingan POETRI XX TEMA GAUCHESCOS 2013" (Argentina)
(11: 09: 2013 / Puisi / medali lan diploma / Dibukak kanggo: Pujangga lan pujangga Argentina saka negara-negara tanggan)

XIX VILLA DE COX POETRY PRICE KOMPETISI 2013 (Spanyol)
(12: 09: 2013 / Puisi / 1.000 euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

ANUGERAH PAMUDA ANDALUSIAN YOUNG 2013 (Spanyol) Kontes liwat email
(13: 09: 2013 / Puisi / 3.000 euro lan edhisi / Dibukak kanggo: antarane wong umur 12 lan 35 taun utawa warga Andalusia, lan / utawa anggota komunitas Andalusia sing diakoni kanthi resmi)

KONTES LITERARI "CIUDAD ALFARO 2013" (Spanyol)
(13: 09: 2013 / Crita cekak lan puisi / € 299 / terbuka: ora ana watesan)

IV LAYANAN PULAU PROVINSI «GINÉS GARCÍA» (Argentina) Kompetisi liwat email
(13: 09: 2013 / Puisi / Edisi lan lokakarya sastra / Dibukak kanggo: siswa lan guru Buenos Aires)

PERTANDINGAN NYATA PUERTO (Spanyol)
(13: 09: 2013 / Artikel crita lan puisi / Diploma lan Fair Trade / Dibukak kanggo: luwih saka 8 taun)

Kontes Email ANTHOLOGI / ROADMAP BORDER POETRY (Meksiko)
(13: 09: 2013 / Puisi / Edisi / Dibukak kanggo: Pujangga Meksiko sing lair utawa penduduk ing negara bagian Baja California, Sonora, Chihuahua, Coahuila, Nuevo León lan Tamaulipas)

I ISESUS LITERARY LETERARY (Spanyol) Kontes liwat email
(15: 09: 2013 / Puisi, teater, novel, crita cekak lan esai / Edisi lan hotel / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

HADIAH POETRI BUDAYA ATENEO ING SPANISH (Spanyol)
(15: 09: 2013 / Puisi / Keramik lan edhisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

MARIO NESTOROFF LITERARY POETRY AND CONTEST STORY PENDEK (Argentina)
(15: 09: 2013 / Puisi lan crita / 500 (Pesos) lan diploma / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XXVIII KOMPETISI INTERNASIONAL POISTER Mistik (Spanyol)
(15: 09: 2013 / Puisi / € 1.000 / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XXIX CAFETÍN CROCHÉ POETRY PRIZE (Spanyol)
(15: 09: 2013 / Puisi / € 600 / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

PERTANDINGAN SASTRA XXI EDISI “MUJERARTE”, 2013 (Spanyol)
(15: 09: 2013 / Crita Cekak lan Puisi / € 1.000 / Dibukak kanggo: wanita luwih saka 16 taun)

V Kompetisi POETRI NASIONAL "JORGE MANRIQUE" (Spanyol)
(15: 09: 2013 / Puisi / 600 euro / Dibukak kanggo: lair utawa penduduk ing Spanyol)

II PRISI POETRI INTERNASIONAL GABRIEL CELAYA 2013 (Spanyol)
(16: 09: 2013 / Puisi / 10.000 euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

WIYU POETRI CRYRDOBA kaping 2013 «RICARDO MOLINA» XNUMX (Spanyol)
(17: 09: 2013 / Puisi / € 12.000 lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XIV KOMPETISI INTERNASIONAL CERITA PENDEK, MICRORELATO LAN KACA KRISTUS «CIUDAD DE MELILLA» 2013 (Spanyol) Kontes liwat email
(18: 09: 2013 / Crita cekak, crita cekak lan puisi / 2.000 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

Aku "FRANCISCO DE QUEVEDO" SAINTETI POETRI SATRIK CETINA (Spanyol) Kontes liwat email
(19: 09: 2013 / Puisi / € 150 lan tetep / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

HADIAH XII POETRI EXPERIMENTAL NEGARA BADAJOZ (Spanyol)
(20: 09: 2013 / Puisi / 2.100 euro lan pameran / Dibukak kanggo: wong diwasa)

XII PERTANDINGAN CREATOR YOUNG (Spanyol)
(20: 09: 2013 / Puisi, crita, bocah lan komik / € 300 lan diploma / Dibukak kanggo: antara 14 lan 30 taun, lair utawa pangguna ing Komunitas Madrid, sinau utawa makarya ing Komunitas Madrid)

XXIV JOSÉ HIERRO HADIAH POETRI NEGARA (Spanyol)
(20: 09: 2013 / Puisi / € 9.000 lan edisi / Dibukak kanggo: warga ing Spanyol)

Kontes LITERERI Wolu, Pacoban Email "BRAZIL OF DREAMS" KEPADA VINÍCIUS DE MORAES (Kolombia) Kontes Email
(20: 09: 2013 / Puisi / $ 3.000.000 lan lelungan / Dibukak kanggo: warga ing Kolombia)

XXXII POETRY COMPETITION "ÁNFORA DE PLATA" (Spanyol)
(21: 09: 2013 / Puisi / 900 Euro lan piala / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

IX HADIAH KEBANGSAAN NOVEL LAN POETRY IGNACIO MANUEL ALTAMIRANO (Mexico)
(23: 09: 2013 / Novel lan puisi / $ 60.000 lan edisi / Dibukak kanggo: Meksiko utawa adhedhasar ing Meksiko)

III KOMPETISI POETRI "CAMINOS" (Spanyol)
(25: 09: 2013 / Puisi / buku lan terbitan / Dibukak kanggo: warga Komunitas Madrid, umure luwih saka 18 taun)

KONTEN POETRI INTERNASIONAL kaping 32 (Argentina)
(27: 09: 2013 / Puisi / Lencana, diploma lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

SEPITU EDISI ING PRESIA EUROPAN HADIERA KOMPETISI LITERARI (Honduras) Kontes email
(27: 09: 2013 / Puisi / 1.000 euro / Dibukak kanggo: Hondurans utawa warga Honduras)

GERMÁN GAUDISA DISKAUR POETRY AWARD (Spanyol)
(27: 09: 2013 / Puisi / € 800 lan edisi / Dibukak kanggo: lair utawa penduduk ing Spanyol)

Kompetisi PEDRO HERNÁNDEZ SALINAS POETRY kaping 4 (Spanyol) Kontes email
(29: 09: 2013 / Puisi / Piala lan diploma / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

Kontes LITERARI NASIONAL PERTAMA "SISTER INNA CEPEDA" (Argentina) Kontes liwat email
(29: 09: 2013 / Puisi / $ 1.000 lan Diploma / Dibukak kanggo: Argentina luwih saka 18 taun)

JOSÉ ANTONIO OCHAITA POETRY PRIZE (Spanyol)
(30: 09: 2013 / Puisi / 3.000 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

VI "FEDERICO MUELAS" POETRY PRIZE (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 09: 2013 / Puisi / 2.000 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

PERTANDINGAN SASTRA KOMUNE 11 (Argentina)
(30: 09: 2013 / Crita lan puisi / diploma lan hadiah / Terbuka kanggo: wong sing umure luwih saka 18 taun sing manggon ing Buenos Aires)

IV CANYADA D'ART LITERARY LITERARY - EROTIC POETRY MODALITY (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 09: 2013 / Puisi / 200 euro lan terbitan / Dibukak kanggo: diwasa)

Informasi luwih lengkap - Puisi ing situs web kita

Sumber - Penulis

Foto - Blog Sosiologi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.