Ken Follett bakal nulis bagean katelu "Pilar Bumi" ing Seville

Ken Follett yaiku e

Ya, kita wis ngerti saiki: panulis Ken Follett saiki ing Seville kanggo didokumentasikake kanggo nulis bagean katelu saka "Pilar bumi". Pérangan katelu iki bakal dadi pungkasan trilogi sing diwiwiti "Pilar bumi" (1989) minangka buku wiwitan (minangka salah sawijining buku sing paling akeh diwaca ing Spanyol, taun demi taun), lan terus nganti pirang-pirang taun, kanthi bagean nomer loro "Jagad tanpa pungkasan", diterbitake ing 2007.

Kaya sing wis bisa dingerteni, bagean katelu iki bakal didol ing musim gugur 2017 lan saiki duwe judhul sementara 'Kolom Geni ', "Kolom geni", diterjemahake menyang basa Spanyol. Nanging minangka rekan kita Alberto Piernas ngandhani babagan artikel kasebut  "Apa sampeyan ngerti judhul awal karya sastra iki?" iki bisa beda-beda nalika tanggal publikasi resmi wis cedhak.

Tembung kriya Ken Follet: "Iki crita ndelok sing digawe ing abad kaping XNUMX lan bagean saka tumindak kasebut kedadeyan ing kutha iki"; "Crita kasebut diwiwiti nalika pamrentahan Elizabeth I saka Inggris sing makmur lan angel, lan kaya rong karya sadurunge, sebagian digawe ing kutha fiksi ing Kingsbridge." Saiki, sawetara situs sing wis dikunjungi panulis yaiku Real Alcázar, Museum Laut lan Katedral. Kita nganggep manawa ana wong liya sing bakal ngetutake jejak sing padha.

Kaya sing wis diandharake sadurunge, "Pilar bumi" minangka salah sawijining buku sing paling diwaca ing negara kita, Spanyol, luwih saka jumlah nem yuta salinan wis didol. kaya sing sampeyan temokake babagan kabiasaan maca sing digawe Federasi Guild of Editors.

Mula, kita kudu ngenteni terbitan novel anyar iki lan prakiraan sukses anyar kanggo panulis Inggris. Apa bakal ngerti Seville ing buku kasebut? Amarga petualangan penulis babagan katrangan babagan papan sing tepat, kita yakin kabeh kanthi "ya."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)