Karnaval 7 buku ing antarane rasukan, pesta, tresna lan kriminal

Karnaval. Kostum, topeng, pawai, pesta, debauchery, nyenengake ... Ganti kulit sampeyan lan kelangan pikiran sawetara dina. Lan ing antarane partai lan murga sampeyan uga bisa maca, ujare. Kowé mangkat 7 usulan sastra. Análisis, macem-macem katresnan, banyolan lan Kadurjanan. Apa wae sing ana ing Karnaval.

Karnaval - Julio Caro Baroja

Ing buku iki, Caro Baroja nggawe meh a tesis doktor, sing nglumpukake dokumentasi akeh ing festival iki, ora mung ing papan sing beda banget ing Spanyol, nanging uga ing jaman kuno. Bagéan penting saka pakaryan kasebut yaiku sinau klasik babagan Karnaval tepat ing njelajah sawijining hubungan karo kultus kafir kuno. Nanging iki bisa nemtokake apa sejatine karo implantasi Kekristenan lan musim Pasa.

karnaval - Julia Ortega

Un segitiga katresnan dina iki ora bisa ilang. Iki sing diusulake panulis Julia Ortega ing crita iki, sing diwiwiti sawijining dina ing taun 1977, nalika ing Navarra lan nggantung ing wit mayit bocah wadon enom sing wis nglalu. Rong puluh taun mengko Izaskun lan Raúl, loro wong enom sing tuwuh bareng ing kutha sing padha tanpa ngerti yen dheweke sedulur padha pisah kanthi dadakan.

Raúl menyang Barcelona lan miwiti urip anyar bareng karo Inés lan Juanjo, loro kembar libertine sing bakal nyoba prinsip-prinsipe. Ing pesta karnaval Raúl ketemu wong wadon ayu loro, Irene lan Azucena, lan daya tarik ora bisa dihindari.

Plinio (Novel Awal) - Francisco García Pavón

Plinio, pangareping Garda Kotamadya Tomelloso, iku ora bakal gagal, sanadyan ing Karnaval utawa kapan wae taun. Novel-novel pisanan iki ditemtokake sajrone diktator Sepupu saka Rivera Iki kalebu telung judhul: Mobil-mobil kosong, ing ngendi kita duwe akeh tukang mateni sing mateni korbane nganggo piso kasar. Karnaval, sing ngrampungake pembunuhan aneh sing nyebabake rencana ambisi lan semangat tresna bakal dicampur. Y Kolam getih, ing ngendi ana tindak pidana sing diwiwiti tanpa awak kriminal sing muncul, lan solusine bakal didhelikake ing sekitar brothel Andrés el Ciego.

Karnaval tengah wengi - Shirlee Busbee

Lan kepiye cara ora maca romantis kanggo digunakake… Dumunung ing taun 1812, ing Louisiana, kita duwe iki crita tresno ribut antarane Melissa seymour, wanita enom sing bangga lan mandiri, lan Slade Dominikan, wong lanang sing ora duwe pengarep-arep. Bareng wis kepethuk, tandhing lisan ana ing antarane. Loro-lorone nolak perasaane kanthi tembung sing mbebayani. Nanging banjur ing perang antarane Amerika Serikat lan Inggris Raya lan ing sakiwa tengene intrik politik lan pengkhianatan mrentah. Lan ing kahanan kasebut karep luwih rame dheweke uga njeblug.

Aku tresna karo sampeyan amarga karnaval - Fernando Macías

Kanthi anteseden sukses kayata novel pertamane, Rajapati comparsistas, panulis iki Kadis Karnaval lagi rah. Ing crita iki ana cah wadon lara ati, a travel lan a bocah lanang bisa nambani lara kanthi swarane. Lan kekarone ana ing Cádiz. Nanging apa sing dadi tujuane pengin dipisahake, musik bakal nyoba nyawiji.

Karnaval Harbinger - Liliana Bodoc

Ora ana sing luwih apik kanggo ngurmati iki Panulis lan pujangga Argentina, sing tilar donya tiba-tiba sawetara dina kepungkur, tinimbang maca salah sawijining bukune. Contone, iki Tandha karnaval, siji novel tragis sing nggambarake kasusahan eksistensi manungsa. Dumunung sajrone karnaval ing lingkungan San Pedro, dheweke crita babagan Sabino colque, wong enom sing lair ing Bolivia, sing pindhah menyang Buenos Aires, kanggo nambah urip. Paraga liyane yaiku Angela, bocah wadon sing ngalami anorexia lan dilecehake karo pacare Renzo. Sabino lan Ángela bakal ketemu ing tujuan sing wis ditandhani.

Gusti Karnaval - Craig Russell

Penting mlaku-mlaku mubeng Karnaval Cologne ing buku kaping papat iki ing seri inspektur Fabeldening Craig Russell. Kanggo akeh wong, iku paling apik ing saga lan tanpa mangu-mangu, nyenengake banget. Komisioner setengah Skotlandia setengah Jerman sing bener lan tim kasebut kudu nemokake Gusti Karnaval, a pembunuh serial sing getihen getih yen sajrone telung taun kepungkur dheweke mateni korban nalika festival kasebut misuwur.

Ing sisih liyane, Mary Klee, Asisten Fabel, ngalami serangan kuatir amarga dheweke pengalaman kepungkur traumatik lan cuti tanpa wates. Nanging, tanpa dingerteni sapa wae, dheweke uga mutusake plancongan menyang Cologne kanggo mburu pembunuh sing luwih mbebayani tinimbang sing sadurunge. Siji sing duwe akun luar biasa.

Akhire, karakter nomer telu, Taras Buslenko — Komandan pasukan khusus - uga ana ing kutha sing milih anggota unite kanggo operasi rahasia. Dheweke pengin mungkasi nyawa penjahat sing kejem legenda, warga negara sing diasingake ing Jerman. Prentahe ora nglilani apa-apa utawa sapa wae sing ngganggu misi sing ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)