Kamus Latin paling apik, lan sumber liyane kanggo sinau basa iki

Patung ing ngarep tembok kanthi ukiran Latin.

Tembok nganggo ukiran Latin.

Latin minangka basa sing apik banget, sing bisa ngandharake prekara-prekara sing basa saiki ora bisa ditindakake kanthi elegan. Basa iki, saiki, digunakake ing bidang medis, ilmiah lan hukum, utamane, supaya bisa ngatasi kanthi gampang utawa luwih gampang bisa uga duwe kauntungan. Iki tanpa ngetang rasa seneng, tegese maca klasik ing salah sawijining basa asline.

Babagan sing kudu ditindakake nalika miwiti sinau basa iki yaiku kamus. Langkah sabanjure yaiku njupuk kursus utawa nggunakake penerjemah lan tutorial sing kasedhiya ing internet, supaya sinau dadi bisa rampung.

Kamus Latin paling apik

Nalika milih kamus ana akeh perkara sing kudu dipikirake, saka ukuran lan bobot nganti rega. Lan ana macem-macem jinis kamus, sawetara nggawa olahraga lan liyane uga audio kanggo mbantu ngucapake.

Ing dhaptar iki, 3 kamus disebutake lan diterangake, rong fisik lan siji digital, sing minimal kudu bisa nerjemahake basa Latin:

Edhisi Kamus Latin SM

Kamus Latin

Kamus iki mung dianggo kanggo narjamahake saka Spanyol menyang Latin, nanging ora beda. Nanging, iku cocok kanggo para siswa.

Sampeyan pengin? Tuku kene.

Kamus root Latin

Kamus miturut akar Latin.

Banget kanggo tarjamahan tingkat profesional utawa siswa. Regane rada dhuwur dibandhingake liyane, nanging materi sing diwenehake kanggo pangguna mbenerake dhuwit sing diinvestasikan. Yen sampeyan minangka wong sing duwe ciri ngupayakake keunggulan, njaluk kamus iki.

Kamus Latin Digital Kanggo Siswa

Kamus Latin Digital Kanggo Siswa.

Kamus iki nduweni kekhususan digital, kaya jenenge. Bisa diwaca ing meh kabeh piranti elektronik, dadi trep banget. Sayange ora kasedhiya ing basa Spanyol, mung kanggo basa Inggris.

Kamus Latin Ilustrasi. Latin-Spanyol / Spanyol-Latin (Vox - Basa Klasik)

Kamus Latin sing nggambarake.

Kamus sing gampang banget digunakake, bisa diarani malah intuisi. Iki nduweni tambahan grammar Latin sing menarik. Pelengkap iki, yen digunakake kanthi apik, bisa migunani banget. Iki minangka investasi sing apik ing format fisik amarga resistensi bahan sing digawe.

Entuk kene.

Kamus etimologi Latin-Spanyol anyar lan swara sing ana: Edhisi kaping lima (Huruf)

Kamus iki penting banget amarga Iki ngidini pangguna ngerti babagan pengaruh Latin ing Basque, Inggris, lan Jerman. Sumber daya didaktis iki ndadekake sing maca luwih gampang ngerti apa sing ana gandhengane karo hubungan antarane basa Latin lan Yunani, uga pengaruhe tumrap ilmu beda.

Aja kangen duweke sampeyan.

Latin Kamus didaktik

Kamus didaktika latin.

Kamus iki, disiapake dening Javier Aramburu, nawakake sistem pengajaran Latin sing lengkap banget. Panulis nggunakake ilustrasi lan panjelasan rinci banget kanggo saben tembung, saengga ora ana sing bisa lolos, lan kanthi mangkono basa kasebut bisa dingerteni kanthi cara sing paling apik. Yen sampeyan entuk, sampeyan bakal nikmati 64 kaca sing sampeyan bisa menghargai apa sing ana hubungane karo budaya Latin, lan 32 liyane kanggo ngerti, kanthi sistematis, babagan grammar basa sing apik banget.

Entuk salinan Kene.

Penerjemah online

Gambar saka kamus Latin.

Kamus Latin.

Yen kamus ora ana kemungkinan, panjarwa online minangka pilihan sing gratis lan gratis. Nggunakake sumber iki cocog banget kanggo sing mung butuh sawetara tarjamahan lan duwe kaluwihan sing biasane digunakake saka Spanyol nganti Latin utawa kosok balene, saliyane macem-macem basa.

Google Translate duwe basa Latin ing antarane basa sing bakal diterjemahake. Amarga akses sing paling gampang lan paling cepet, iku minangka penerjemah sing paling akeh digunakake. Sing kudu dielingi ing kasus iki yaiku terjemahane ora pas karo istilah ekspresi, mula mung bisa dienggo kanggo sawetara tembung gabungan utawa ukara sing ringkes banget.

Ana panjarwa online tanpa wates, umume gratis lan gampang banget. Nanging, perlu dielingi manawa penerjemah iki cukup winates lan mung kudu digunakake kanggo dhukungan.

Tutorial Latin

Yen pengin utawa kudu sinau pocapan sing bener, tutorial online minangka pilihan sing paling apik. Sing paling umum yaiku tutorial iki gratis, mula bisa uga duwe informasi konkret, nanging ora bisa digunakake yen sampeyan pengin sinau basa Latin kanthi luwih jero.

YouTube minangka cara sing apik kanggo nemokake tutorial meh kabeh subjek, kalebu basa Latin. Ing jaringan iki, ana macem-macem video kanthi kursus lengkap kanggo para pamula, tingkat menengah utawa tingkat lanjut ing basa Latin. Maneh, iki ora ateges minangka cara sing paling pas kanggo sinau basa sing wis mati, nanging mesthi ndhukung.

Kursus Latin online

Gambar kaligrafi Latin.

Kaligrafi Latin.Kursus kasebut biasane duwe biaya, nanging ana sawetara sing apik banget lan, paling apik, gratis. Ing jinis iki, pasinaon biasane luwih jero, mula sinau biasane uga luwih lengkap.

Linguim.com Iki minangka kaca sing duwe kursus Latin, ditulis kanthi jelas, cukup lengkap. Pendhidhikane ditujokake kanggo para pamula, duwe latihan, panjelasan sing jelas banget lan akeh ngomongake babagan sejarah lan evolusi basa kasebut. Uga duwe donga lan puisi umume.

Kursus online liyane sing apik kanggo sinau basa Latin yaiku latinonline.es. Fokus ing bentuk blog, kaca iki duwe kelas video sing saben topik tartamtu diterangake. Prakteke kaya njupuk kelas. Katrangan lengkap banget lan kelas anyar disiapake saben minggu, mula mesthi dianyari.

Spaniard Pedro León nggawe blog kanggo mulang basa Latin liwat latihan lan penjelasan sing jelas banget. Blog sampeyan, Sinau Latin kanthi online, duwe dhaptar topik kanggo kursus sampeyan, saka ing kono sampeyan bisa ngakses saben kelas lan nindakake latihan sing diwenehake dening pangripta, sing bisa didownload tanpa ana masalah.

Apa kanggo kesenengan utawa nyambut gawe, duwe ilmu babagan basa mati iki bakal dadi kauntungan. Sinau basa iki ngasilake panelitian literatur, pahlawan lan penjahat, sejarahe.

Sinau babagan Latin minangka cara liya kanggo sinau sejarah jagad lan kamanungsan. Latin ana ing kana sadurunge Roma Kuno, nanging matur nuwun amarga wis dadi basa sing kuat.

Latin: konseptual mati, nanging praktike urip banget

Wis luwih saka mbuktekake Latin ana lan bakal ana ing antarane kitasaka karya Marco Tulio Cicero sing hebat, malah saben basa Roman asale. Basa iki, ibu lan bapak saka basa Spanyol, Rumania, Italia, Prancis, Portugis, lan akeh basa liyane, saiki isih digunakake.

Teori kasebut, amarga ora ana sing lair lan berkembang dadi basa ibu, nganggep dheweke wis mati, ya, lan bisa dingerteni, anane ora bisa dirampungake. Sinau ukum utawa obat, tanpa nggunakake tembung kasebut, ora bisa ditindakake.

Bagean sulap saka basa Latin, sanajan swarane aneh, mesthine ana ing pati, amarga ora entuk bagean saka budaya tartamtu, nanging amarga sampeyan milih sinau. Sing nggawe minat bakal nggawe dheweke luwih kuat; Lan kanggo ngomong, pindhah menyang jaman peradaban kuno, lan kanggo maca, dadi lawang sing mbukak nganti tanpa wates ilmu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)