Apa kudu duwe 4G ing eReader sampeyan?

Kindle Paperwhite

Digitalisasi dadi luwih jelas. Koran kertas wis menehi dalan kanggo koran online. Lan padha kedaden karo buku. Buku kertas sing khas wis diganti karo buku elektronik. Mesthi, ing kasus terakhir ana sing duwe ebooks 4G langsung duwe kamardikan kanggo maca lan ngundhuh buku ngendi wae lan nanging padha arep. Apa 4G penting banget ing eReader?

Iku bakal gumantung ing saben wong, wiwit macem-macem faktor teka menyang muter kayata periode wektu sing bakal ana ing njaba tanpa jaringan Wi-Fi sing cedhak, papan panyimpenan sing ana ing buku elektronik lan organisasi saben wong.

Nganggep iki, rong skenario mbukak. Ing tangan siji, sing saka wong sing adoh lan padha ngundhuh buku-buku sing arep diwaca nalika ora ana internet. Lan, ing tangan liyane, sing saka wong-wong sing ora ngerti carane akeh sing isih kanggo ngrampungake buku lan, mulane, padha seneng duwe tarif internet 4G preduli saka ngendi lagi.

Amazon nampilake Kindle anyar: luwih cepet, luwih gampang digunakake lan tutul kanggo € 79

Pancen saiki amarga masalah sambungan internet ora bakal, amarga umume panyiapan (pusat perbelanjaan, restoran, kafe, apartemen utawa hotel sing bakal kita lenggahi ...) biasane duwe jaringan WiFi. Bisa uga ora ana WiFi ing wilayah sing luwih adoh kayata ing omah ing gunung utawa nalika nginep ing pantai. Ing kesempatan iki, iku bakal perlu kanggo netepke apa tenan menehi ganti rugi wiwit ebook 4G mesthi bakal luwih larang.

Bentenipun rega bakal gumantung ing model sing arep sampeyan tuku nanging, ing umum, sing 4G biasane biaya antarane 60 lan 70 euro luwih.

Daftar Harga Ebook 4G Kab

Sumber: disiapake dening Roams saka data Amazon.com

Ana model liyane sing ora kasedhiya langsung ing 4G kayata versi paling dhasar, contone, karo panyimpenan 8GB. Saliyane kasunyatan manawa ebook 4G kurang irit, aspek liyane kudu digatekake kayata:

  • Umur batere luwih cendhek piranti nalika disambungake menyang 4G
  • Browsing luwih alon gumantung ing jangkoan ing wilayah ngendi kita
  • Bobot luwih gedhe yen padha duwe sambungan 4G

Saka kene, mung tetep kanggo netepake pilihan sing paling apik kanggo kita, amarga 4G ing ebook bisa migunani ing wektu tartamtu, nanging uga bisa nyebabake ketidaknyamanan liyane sing asale saka sambungan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.