Harry Potter saiki dipungkasi karo "Harry Potter lan Warisan Terkutuk"

Harry Potter lan bocah sing dikutuk

Mung sawetara dina kepungkur "Harry Potter lan Warisan Terkutuk" diterbitake ing pirang-pirang basa, nanging, nalika ana kebingungan, JK Rowling ngumumake marang ewonan penggemar sing crita Harry Potter wis rampung utawa, kanthi tembung "saiki wis rampung", ora bakal ana crita maneh, kabeh sing kudu diandharake wis ana ing endi wae.

Ora ana crita maneh Harry Potter

Ngomong karo Reuters akhir minggu kepungkur iki ing perdana "Harry Potter and the Cursed Legacy", ing ngendi penyihir cilik kasebut digambarake minangka bapak umur 37 taun, JK Rowling ujar manawa rilis karya iki bebarengan karo skrip sing diiringi ora ateges bakal ana rilis crita anyar.

"Harry bakal lelungan gedhe sajrone rong drama kasebut, mula, aku kira wis rampung. Iki minangka generasi anyar, kaya sing sampeyan ngerteni, mula aku seneng banget bisa ndeleng manawa wis bisa ditindakake, nanging ora, Harry Potter saiki wis rampung. "

Harry Potter lan Warisan Terkutuk, resepsi penjualan sing apik

Dirilis ing tengah wengi dina Setu wengi, sawijining acara sing wis ditandhani ing saben toko buku ing Inggris, skrip kasebut ana ing ndhuwur bagan buku. Pre-order ing Waterstone tekan 100.000 kopi lan minangka buku sing paling apik ing taun iki ing kaca Amazon Amazon. Kurang saka rong dina, review ing Amazon tekan udakara 200, umume positif.

Saliyane, ing Amerika Serikat, penerbit Skolastik tanggung jawab nyithak 4.5 yuta salinan nalika ing Australia, penerbit Hachette Australia marang Herald Sun manawa dheweke wis adol luwih saka 100.000 salinan, nggawe "Harry Potter lan warisan sing dikutuk ”Buku sing paling laris ing taun iki.

Kate Skipper, Direktur Waterstone, menehi komentar babagan ngluncurake buku iki ing dina Senin:

"Wis akhir minggu sing apik tenan. Penjualan dina kapisan pancen luar biasa lan pesenan dina peluncuran wis ngluwihi kabeh sing diarepake. Toko wis entek kabeh lan kita ora bisa njaluk luwih akeh saka toko buku amarga pancen apik tenan. Kita seneng banget karo peluncuran lan adol lan saiki ngupayakake supaya bisa tetep bisa dikarepake. Umume, dodolan selaras karo indikasi penjualan sing diantisipasi, mula kita seneng banget. "

Versi liyane saka buku: kanggo wong wuta lan disleksia

Uga diumumake dina Senin manawa Institut Nasional Wuta wis kerja sama karo penerbit Inggris ngeculake versi cetak lan braille raksasas saka "Harry Potter lan warisan sing dikutuk" kanthi tujuan supaya buku kasebut uga diarahake menyang pamaca sing wuta utawa ora ndeleng sawetara. Edisi kanggo pamaca disleksia uga wis dirilis dening WF Howes Ltd, kanthi kolaborasi karo Little, Brown lan Asosiasi Disleksia Inggris.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Richard ngandika

    manawa omah penerbitan ing negara iki diarani SPAIN