Erich Von Däniken lan buku misteri luar angkasa

Kita mengeti 50 taun ing nelukake rembulan. Nanging sapa sing ujar manawa kita, manungsa sing urip ing planet Bumi, durung bisa nelukake (utawa paling ora ngunjungi kita) wong liya wong luar angkasa saka jagad raya sing dingerteni? Yaiku sing diarani panulis lan peneliti Swiss Erich Von Daniken akun ing bukune lan ngaku bener, menehi bukti sing paling penting saka pinemu arkeologi. Iki yaiku 4 saka kang judhul sing dina iki dak deleng.

Erich Von Daniken

Dheweke misuwur amarga bukune ing ufologi, ing ngendi papan kasebut mbukak teori babagan kunjungan makhluk luar angkasa menyang planet kita mbiyen. Saka komunitas ilmiah teori kasebut wis diklasifikasikake dadi ilmu ilmu pengetahuan, nanging Von Daniken wis akeh kahanan kangelan ing antarane para pandhereke lan tetep saiki temuan arkeologi minangka bukti saka ngarsane extraterrestrial kasebut.

Sampeyan wis luwih saka rong puluh lima buku diterbitake saka sing wis adol sewidak telu yuta kopi ing saindenging jagad. Lan wis diterjemahake luwih saka 30 basa. Iki minangka sawetara judhul.

Sejarah dununge

Buku iki ngundakake kita sawetara pitakon babagan Naskah Voynich, sing tulisane nganti saiki isih durung ditemtokake, utawa uga ana ing kiamat Kitab Henokh Prajanjian Lawas sing ngomong babagan makhluk langit sing teka ing Bumi kanggo nggawe hubungan seksual karo putri manungsa. Uga babagan pitakon anyar sing digawe dening riset paling anyar babagan garis Nazca.

Una karya kontroversial ing ngendi Von Däniken terus menehi bukti babagan kunjungan luar negeri sing, miturut panemune, wis lan lali lan didhelikake dening sejarah resmi.

Emas para dewa

Una sesanti Fantastic bab sing bisa lelungan asing tetep ing planet kita. Bagéyan saka gagasan, wiwit asal-usul sing ora dingerteni, dheweke wis tekan planet sing asor sawise kalah perang gedhe ing jagad kasebut. Lan dheweke kudu adaptasi karo kahanan kasebut gesang. Labirin utama lemah dilindhungi lan digali, lan uga dipasang fasilitas lan stasiun sing salah ing planet liya, sing dadi duweke kita. Pungkasane, dheweke pungkasane ngenggoni planet kasebut sawise mungsuhe ngrusak planet kasebut lan teka ing kene, ing ngendi dheweke nggawe karya gedhe lan mung sisa-sisa sing isih ana saiki.

Wangsulipun para dewa

Salah sawijining bukune dianggep luwih nyenengake babagan anane alien ing jaman mbiyen. Iki adhedhasar wektu iki ing teks tinulis banjur, lan dianggep suci, ing endi kapercayan, etika, moral lan tradhisi budaya dicampur karo kapinterane para panganggit. Lan lunga makhluk gaib utawa langit sing menehi inspirasi, yen ora nulis utawa ndhikte langsung, teks kasebut. Nanging sapa penulis kasebut utawa penulis apa sing nyoba didhelikake?

Kenangan mbesuk

Ing judhul iki hipotesis pusat yaiku miturut omongane uwong, pengunjung asing kasebut ngumumake agama kanggo macem-macem peradaban kuna. Iki, saliyane kanggo nampa dheweke minangka dewa, mula uga bakal ngirim sawetara ilmu teknologi.

Von Däniken nyimpulake kanthi sinau babagan 'bukti' utawa temonan ditemokake ing antarane sisa-sisa masarakat kuno kasebut. Uga nerangake sawetara representasi seni kuno ing saindenging jagad, kayata deskripsi gambar "astronot", kendaraan udara lan ruang angkasa luar angkasa, lan teknologi komplek Dheweke uga njlentrehake sawetara elemen sing dipercaya bisa uga padha karo sawetara budaya kuno sing ora ana gandhengane.

Uga nganggep manawa muncul sawetara agama amarga ana hubungane karo balapan luar angkasa. Iki kalebu sawetara interpretasi ing Kitab Suci, utamane Prajanjian Lawas. Dheweke uga kepengin weruh apa tradhisi lisan umume agama ngemot referensi "pengunjung saka lintang" lan kendharaan sing ngidini lelungan liwat udhara kaya ing angkasa lepas. Lan menehi conto kaping pitulas babagan konstruksi luar biasa saka Piramida Cheops sing Apik, ing Giza. Iki minangka tandha manawa ora bisa ditindakake manungsa, sanajan saiki, bisa ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.