Pamaca Donald Trump vs Harry Potter

voldemort-trump-800x430

JR Rowling bubar menehi komentar babagan artikel sing dheweke puji nalika nuduhake yen Maca buku Harry Potter nyuda pandangan positif Amerika babagan Donald Trump.

Panulis saga sing misuwur iki wis menehi komentar babagan pirang-pirang perasaan kanggo Donald Trump. Kasunyatane, ing wulan Juni, dheweke nulis ing surat umum manawa calon presiden "fasis kabeh kajaba jeneng."

“Drijine lemu saiki lagi nggegirisi cedhak kode nuklir Amerika. Dheweke nglindhungi pinunjul iki kanthi ngusulake solusi kasar lan ora praktis kanggo ancaman rumit. ¿Terorisme? "Kabeh Muslim dilarang!" Imigrasi? "Wangun tembok!""

 

"Dheweke duwe watak klub wengi sing ora stabil, moyoki panganiaya lan nyuda wanita lan minoritas kanthi bangga. Gusti Allah nulungi Amerika. Gusti Allah nulungi kita. "

Akhir minggu iki nalika Rowling nuduhake ing Twitter panelitian babagan literatur buku-buku ing Harry Potter mengaruhi sikap Amerika babagan Donald Trump. Ing link tweet sing dakkirim ing ngisor iki, sampeyan bisa ngakses panelitian.


Ing survey muncul Demokrat, Republik, lan Independen wis maca buku Harry Potter. Uga ditemokake manawa saben buku sing wis diwaca ing saga Harry Potter nyuda perasaan positif babagan Donald Trump kanthi loro utawa telung poin kanthi skala 100 poin.

"Nanging bisa uga sithik, kanggo wong sing wis maca kabeh pitung buku, total pengaruh bisa nyuda estimasi Trump kanthi 18 poin saka total 100."

Mutz uga menehi komentar manawa uga ngelingi jenis kelamin, umur lan umur wong kasebut, kabeh padha bisa cocog, tetep menehi pengaruh sing dialami Harry Potter ing wong.

Mutz uga tampil bandhingan antarane Donald Trump lan wong jahat seri Harry Potter, Voldemort. Kayane istilah Trumpdemort wiwit saiki saya akeh.

"Malah para pendukung Trump ... Tuku analogi, poster Trump kanggo pencalonan ing ngarepe bendera Amerika minangka latar mburi, kanthi kutipan saka Dark Lord:" Ora ana sing apik utawa sing ala, mung ana kekuwatan., Lan sing angel banget nggoleki "

Guru nuduhake kamiripan antara karakter fiksi lan calon presiden, kalebu kepiye Voldemort "ndhukung mbasmi penyihir getih campuran" lan minangka "kanggo mbandhingake, Donald Trump njaluk moratorium sementara imigrasi Muslim."

"Sampeyan bisa uga angel banget kanggo pamaca Harry Potter ora nggatekake kamiripan ing antarane Trump lan Voldemort sing keluwen kekuwatan"

Muzt uga nemokake, kanthi nalisir, film adhedhasar buku Harry Potter ora stimulasi calon presiden. Dheweke percaya manawa iki bisa amarga maca mbutuhake perhatian luwih dhuwur tinimbang film lan mula iki bisa nambah nuansa paraga sing luwih gedhe, umume ora apik lan uga ala banget.

"Amarga dawa, film kudu ora nyisihake sawetara materi saka buku lan luwih bisa negesake tumindak amarga dilema"

 

"Asil kasebut ngasilake pangarep-arep yen Harry Potter bisa mungkasi Donald Trump sing agawe lan nggawe Amerika dadi apik ing mripat jagad, kaya Harry kanggo nyingkirake para penyihir Voldemort."

 

Sajrone seri kasebut, katresnan lan kabecikan kanthi konsisten menang nglawan agresi lan prasangka. Iki minangka tema sing kuat, positif lan mula ora gumun manawa para pamaca ngerti pesen dhasar saka crita iki lan terus maju. Pandhuan pro-persatuan kasebut teka ing sejarah lan banget ditulis ing publik, lan dening penulis, JK Rowling, sing nampa pandangan politik anti-Brexit lan anti-Trump. Popularitas Harry Potter ing saindenging jagad bakal nggawe prabédan ora mung ing pemilihan AS, nanging uga ing pemilihan ing saindenging Éropah sing nyakup calon agresif lan dominan ing saindenging jagad."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.