Ing dina iki penulis Nuh Gordon lair

Ing taun 1926, nanging ing dina kaya dina iki, 11 November, panulis Nuh Gordon lair. Kondhang bestseller "Dokter" Iku mung salah sawijining conto buku apik sing digawe penulis ing endi wae lan babagan karya sing bakal dibahas ing kene dina iki minangka penghargaan cilik kanggo dheweke. Kita uga bakal menehi sawetara frase sing paling apik sing kita ngerti minangka konten sing sampeyan senengi.

"Dokter" Nuh Gordon

Novel sing narik kawigaten iki nggambarake semangat wong abad XNUMX kanggo ngatasi penyakit lan pati, nyuda rasa lara para kanca, lan menehi hadiah penyembuhan sing mistik sing wis diwenehake. Iki nyritakake lelungan Rob Cole sing isih enom, perang nglawan penyakit lan pati, hadiah mistik kanggo ngobati. Impenipun dados dhokter nuntun dheweke saka Inggris sing dikuasai kekejeman lan ora nggatekke kanggo kerusuhan sensual Persia sing adoh. Ing universitas kasebut, ing universitas Arab, kanthi bimbingan guru legendaris Avicenna, transformasi kasebut bakal ditindakake sing bakal menehi tandha nasib lan kulawargane ing salawas-lawase.

Data buku

  • Genre: Sejarah lan petualangan.
  • Taun terbitan: 1986.
  • ISBN: 9788496940840
  • Cacahing kaca: 800.

Buku liyane sing apik dening Nuh Gordon

Senajan "Dokter" Mupangat kanggo nyritakake karya bintang Nuh Gordon, penulis wis nulis buku liyane sing cukup apik sing saiki sampeyan durung ngerti:

  • "Rabi"1965.
  • "Panitia pati"1969.
  • "Intan Yerusalem"1979.
  • "Dukun", 1992.
  • "Dr. Cole", 1996.
  • "Yahudi pungkasan", 1999.
  • "Sam lan Dongeng Kewan Liyane", 2002.
  • «Pabrik anggur«, 2007.

Frasa lan kutipan saka panganggit

  • «Obat kaya karya masonry alon (…). Kita bathi yen sajrone urip bisa nggawe bata. Lan yen kita bisa nerangake penyakit iki, wong sing durung lair bakal bisa ngrampungake obat ». (Buku: "Dokter").
  • "Sampeyan kudu ngerti yen iku praktik sing dianggep Greja minangka ilmu sihir lan dosa fana. Yen sampeyan nulungi aku lan dheweke bisa nemokake, sampeyan bakal entuk saham sing padha karo aku. (…) -Kabeh wis nggoleki aku kanggo ngobong aku, gusti dokter. Dheweke ora bisa ngobong aku luwih saka sepisan ». (Buku: "Yahudi pungkasan").
  • Wong-wong marani sampeyan angker pati lan penyakit. Bocah lanang sing nemoni masalah ukum. Bocah wadon sing wis meteng ing mburine lumbung .... -Aku nindakake sing dakkarepake. Kadang aku njaluk tulung. Akeh wektu liyane, ora. Kadhangkala ora ana sing bisa nulungi. Mung wektu lan Gusti Allah. (Buku: "Rabi").
  • "Aku isih kepengin ngrungokake diskusi ilmiah sing ditindakake saben layanan, lan ngerti yen aku ngerti apa sing dakrungu kanthi luwih apik lan luwih apik. (…) Aku kepencut dadi sukarela kanggo mbantu ing kelas, nanging aku ngerti yen guru dibayar, lan aku ora pengin njupuk gaji sapa ». (Buku: "Dr. Cole").
  • Aja njupuk cokotan saka gigitan kesenengan nganti sampeyan yakin ora kecanthol. (Buku: "Pabrik anggur").

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.