N maling Herrero: buku

N maling Herrero

N maling Herrero

Nalika takon ing web babagan "N maling Herrero Libros", asile nuduhake novel paling anyar dening Madrilenian: Dina biru mau (2019). Narasi sejarah iki dadi kaget banget kanggo jagad sastra, lan nikmati macem-macem panemu saka para pangritik. Ing karya kasebut, panulis menehi presentasi maneh karo protagonis sejatine lan diwadhahi sentra fiksi, mula dheweke ngegungake wanita-wanita ikonik ing jaman kepungkur.

Novel Rembulan sing rusak (2001) minangka langkah pertama Herrero ing bidang literatur. Sawise debut iki, Spanyol ngakoni ing wawancara Swarane Galicia dadi panulis media. Nalika semana dheweke ujar: "Aku ora duwe pilihan, amarga aku wartawan. Aku ora ngerti carane nggawe, aku mung bisa ngandhani apa sing wis dakalami, dirungokake utawa dakcritakake ”.

Buku paling apik dening Nbers Herrero

Rembulan sing rusak (2001)

Iki minangka buku kaping pisanan anggitane Nbers Herrero. Iki minangka novel adhedhasar perceraian saka pasangan pengacara Madrid, sing wis patbelas taun bebarengan. Sanajan crita fiksi, akeh pengalaman penulis ing; Ing babagan iki, dheweke ngakoni: "... meh kabeh terapi, amarga aku kudu nerjemahake apa sing ana ing njero ati lan aku ngisi kaca kanthi raos."

Sinopsis

Beatriz lan Arturo wis omah-omah lan duwe anak wadon umur rong taun, Monica. Tanpa curiga, wanita kasebut nemokake yen bojone ora setya marang dheweke, kahanan sing ngrusak kabeh. Mula, dheweke mutusake arep langsung ngajokake tuntutan cerai lan njaluk dijaga putrine sing isih cilik. Mangkene carane proses pamisahan lan kuciwane Beatriz, sing tanggung jawab nimbali dhewe, ditampilake kanthi rinci.

Ati India (2010)

Iki minangka novel petualangan lan romansa sing wis ana protagonis a Lucas Millan. Iki siji nandhang kacilakan serius lan kudu ngalami transplantasi sanalika bisa. Amarga deadline kanggo operasi iki arep digayuh, para dokter nemokake ati kanggo bocah enom kasebut. Intervensi kasebut ditindakake tanpa malah curiga yen asal organ kasebut bakal nyebabake urip Lucas.

Prosedur kasebut sukses. Nanging, nalika nom-noman kasebut pulih, dheweke wiwit duwe kenangan aneh lan perasaan sing ora dingerteni. Ora suwe, dheweke nemokake manawa kabeh ana gandhengane karo jantung sing ditampa - duweke Penduduk Asli Amerika - lan amarga iku dheweke kudu ngrampungake misi penting. Ing wektu sing padha, dheweke dadi loro kekasih, yaiku wanita ing uripe lan kekarepan sing dikarepake, sing adoh banget karo dheweke.

Sing didhelikake mripate (2013)

Iki minangka narasi babagan romantisme rahasia antara Marchioness Sonsoles de Icaza lan menteri Ramón Serrano Suñer Ipar ipe Franco. Kalorone minangka tokoh penting ing jaman pasca perang ing Spanyol, kalorone ing bidang sosial lan politik. Novel iki diadaptasi dadi miniseri ing taun 2016, disiarkan dening Telecinco lan dibintangi Blanca Suárez, Rubén Cortada lan Charlotte Vega.

Sinopsis

Crita diwiwiti nalika Carmen - putri saka protagonis- ketemu karo wartawan Ana Romero, sing nulis memoar dheweke. Ing critane nyritakake kepiye dheweke nemokake manawa Marquis Francisco Diez de Rivera dudu bapake lan dheweke minangka produk saka hubungan antara ibune lan Ramón Serrano Suñer. Kajaba iku, dheweke nggambarake kepiye - mengko - dheweke bakal tresna karo adhine dhewe.

Banjur narasi kasebut pindhah menyang taun 1940, nalika ing pakumpulan masarakat luhur Anak lanang ngerti menyang menteri Francoist penting Ramon Serrano Suñer. Loro-lorone padha mesem lan padha miwiti Roman akeh uwabe clandestine. Sawise rong taun semangat, desas-desus hubungane mbanjiri lurung-lurung ing Spanyol, sawijining kahanan sing gampang dipisahake Franco karo kakange saka kantor.

kaya yen sesuk ora ana (2015)

Punika a novel adhedhasar crita katresnan sing ana ing antarane aktris Ava Gardner lan tukang adu banteng Spanyol, Miguel Miguel Dominguín. Plot kasebut kalebu hubungan sing kuat kanggo pasangan terkemuka, uga rincian liyane babagan urip pribadi. Kanthi cara sing padha, kasunyatane Spanyol ing pemerintahan diktator Franco ditampilake, sawise luwih saka sepuluh taun sawise Perang Sipil rampung.

Sinopsis

Sing misuwur Ava Gardner tekan Spanyol kanggo istirahat sawise film paling anyar. Saiki, dheweke duwe akeh pasang surut karo bojone - Frank Sinatra—, mula sawetara dina ing Madrid bisa nguntungake. Minangka wektu ing taun nalika kabeh mekar, lingkungan kondusif sing muncul suar tresno lan semangat antarane aktris lan Luis Miguel sawise ketemu pandeleng kaping pisanan.

Sale Kaya ora ana ...
Kaya ora ana ...
Ora ana review

Dina biru mau (2019)

Iki minangka novel paling anyar saka panulis. Ing teks kasebut yaiku nyritakake babagan pujangga lan penulis sandiwara Pilar de Valderrama. Plot kasebut ngumumake rahasia transendental: wanita kasebut, yaiku Guiomar, muse saka Antonio Machado. Judhul karya kasebut asale saka potongan geguritan sing ditemokake ing setelan sing dienggo wong Spanyol nalika sedane, lan diwaca: "Dina biru iki, srengenge bocah cilik iki."

Herrera dikontak karo Alicia Viladomat - putune Pilar - sing pengin nyekel kenangane eyange kanggo keturunan. Ing crita dawa iki, Diandharake kepiye pujangga enom - sawise ngerti infidelitas bojone - mutusake lelungan kanggo ndeleng kelas karo Machado. Sawise ketemu, wong loro kasebut ngrasakake sesambungan sing jero, lan katresnan platonic menehi inspirasi kanggo akeh geguritan penulis.

Babagan panganggit

Wartawan lan panulis Spanyol Nbers Herrero Cerezo lair tanggal 23 Maret 1957 ing Madrid. Ing taun 1980, dheweke lulus kanthi gelar Jurnalisme saka Universitas Complutense Madrid. Rong dekade mengko, dheweke lulus dadi pengacara saka Universitas Eropa Madrid. Herrero nduweni sejarah sing dawa ing jurnalistik jurnalistik, kanthi meh 35 taun makarya.

Kutipan saka N steal Herrero

Kutipan saka N steal Herrero

Sajrone karir, dheweke wis nempuh macem-macem media: sawetara antena: Radio Antena 3, TVE, RNE, Telecinco lan Onda Madrid. Kajaba iku, nyoroti intervensine ing macem-macem program ing radio lan televisi, kanggo sing wis dianugerahi ing macem-macem kesempatan. Saiki, dheweke nuntun lan menehi hadiah Madrid Langsung dening Gelombang Madrid lan kolaborasi ing Jam kaping 1 Ing saluran kasebut The 1

Wiwit taun 2001, dheweke nggabungake karir jurnalistik karo literatur, lapangan sing uga wis ngukir karir sing sukses. Kanthi total wolung buku, panulis Spanyol entuk atusan pembaca, sing seneng banget nyritakake narasi sing apik lan unik. Umume karya adhedhasar alur sejarah dihiasi fiksi, ing antarane misuwur banget: Sing didhelikake mripate (2013).

Sajrone karir, Nbers Herrero wis misuwur amarga ngluhurake wanita. Mangkono, umume critane ditindakake dening wanita. Kajaba iku, Dheweke wis nulis kanggo buku harian El donya luwih saka 100 wawancara diarani: "Dhewe ...", sing digawe kanggo sawetara wanita paling penting ing masarakat Spanyol.

Buku panganggit

  • rusak Wulan (2001)
  • Kabeh ora ana apa-apa, Leonor. Ratu lair (2006)
  • Ati India (2010)
  • Sing didhelikake mripate (2013)
  • Aku nyingkirake (2013)
  • kaya yen sesuk ora ana (2015)
  • Carmen (2017)
  • Dina biru mau (2019).

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.