Buku sing paling diwaca ing 2017 ing Spanyol, Meksiko, Argentina lan Kolombia

Desember minangka wulan Natal, kanggo dipikir maneh lan ndeleng pirang-pirang resolusi taun sing wis kita lakoni lan pirang-pirang buku liyane sing wis gagal, nanging sing penting, yaiku wulan dhaptar: dhaptar pirang-pirang buku sing wis diwaca , dhaptar buku paling ala taun iki, dhaptar buku sing paling apik, lan ing kasus iki, kanthi artikel iki, kita bakal nggawa dhaptar dhaptar buku sing paling diwaca ing 2017 ing Spanyol, Meksiko, Argentina lan Kolombia.

Buku sing paling diwaca ing 2017 ing Spanyol

  1. "Geni Kahuripan" dening Javier Sierra.
  2. "Sumber" dening Dan Brown.
  3. "Tanah air" dening Fernando Aramburu nalika duwe informasi.
  4. "Pilar Geni" dening Ken Follet.
  5. "Sèket Shades Peteng Kaya Sing Dikandhani Kristen" dening ELJames.
  6. "Pasien Dr. García" dening Almudena Grandes
  7. "Hawa" dening Arturo Pérez-Reverte nalika duwe informasi.
  8. «Kabut ing Tangier» dening Cristina López Barrio nalika duwe informasi.
  9. "4 3 2 1" dening Paul Auster.
  10. "Akeh Serigala" dening Lorenzo Silva.

Buku sing paling diwaca ing 2017 ing Meksiko

  1. "Kisah Goodnight kanggo bocah wadon sing mbrontak" dening Elena Favilli lan Francesca Cavallo.
  2. "Pangeran cilik" dening Antoine de Saint-Exupéry nalika duwe informasi.
  3. "Seratus Tahun Kesepian" dening Gabriel García Márquez nalika duwe informasi.
  4. "Sampeyan mesthi ngganti katresnan ing sajroning urip (kanggo katresnan liya utawa urip liyane)" dening Amalia Andrade
  5. "Barang" dening Stephen King.
  6. "Game of Thrones: A Song of Ice and Fire" dening George RR Martin.
  7. "Pedro Paramo" dening Juan Rulfo.
  8. "Lan bunting abang crita iki durung rampung" dening Odin Dupeyron.
  9. "Wong normal" ngetung dening Benito Taibo.
  10. "Beyond winter" dening Isabel Allende.

Buku sing paling diwaca ing 2017 ing Kolombia

  1. "Kewan" dening EL James.
  2. "Beyond winter" dening Isabel Allende.
  3. "Kanggo kembang kulit" dening Javier Moro.
  4. «Bocah wadon nganggo tren»Miturut Paula Hawkins.
  5. "Homo Deus" dening Yuval Noah Harari.
  6. "Kisah Goodnight kanggo bocah wadon sing mbrontak" ngetung dening Favili Elena.
  7. "Uripku sing dak tresnani" dening Alice Munro.
  8. "Wong sing tresna karo segawon" dening Leonardo Padura.
  9. "Nomer nol" dening Umberto Eco.
  10. "Triptych of infamy" dening Pablo Montoya nalika duwe informasi.

Buku sing paling diwaca ing 2017 ing Argentina

  1. "Harry Potter lan Warisan Terkutuk" dening JK Rowling.
  2. «Wanita lan guru: ing jagad manungsa» dening Viviana Rivero nalika duwe informasi.
  3. "Panganan ing sejarah Argentina" ngetung dening Daniel Balmaceda.
  4. "Sawise Sampeyan" dening Jojo Moyes.
  5. "Bocah wadon ing sepur" dening Paula Hawkins.
  6. "Wengi tanduran listrik" dening Eduardo Sacheri.
  7. "Kue sing sampurna" ngetung dening Osvaldo Gross.
  8. "Dheweke" dening Daniel Lopez Rosetti nalika duwe informasi
  9. "Otak Argentina" ngetung dening Facundo Manes.
  10. "Sihir pesenan" dening Marie Kondo.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.