Buku anak miturut umur

Buku anak miturut umur

Saiki tanggal Natal wis nyedhak, sawetara rekomendasi kanggo buku bocah-bocah bakal migunani. Anak-anak sing paling seneng momen-momen sing istimewa iki ing pungkasan taun, nalika padha eagerly lan impatiently ngenteni Piandel peparingé lan rawuh saka Santa Claus lan Tiga Wise Men.

Kanthi iki pilihan gagasan sastra kanggo bocah cilik ing omah sampeyan bakal bisa nemokake hadiah sampurna kanggo bocah gumantung umur; lan entuk pilihan sing bener supaya bocah cilik bisa miwiti maca, utawa nyengkuyung karo crita sing paling lucu.

Buku anak saka 1 nganti 2 taun

Hello Baby!

Buku hardcover sing mantep, sing paling cilik bisa urip kabeh petualangan liwat ekspresi swara lan taktil. Nduwe swara lan tekstur "tutul lan ngrungokake" supaya bayi wiwit tangi imajinasi. Hello Baby! karo gambar gedhe bayi kewan Bisa dadi buku pisanan saka bocah cilik lan kontribusi kanggo ngasilake minat maca ing mangsa ngarep.

Telung Babi Cilik

Crita klasik diadaptasi kanggo bocah cilik kanthi tutup karton sing tahan. Wis mekanisme interaktif kanggo mulang bayi carane fun buku bisa; papan gaib kanggo muter lan nemokake crita paling apik. Wis tab sing mindhah, muter, geser, munggah lan malah bisa mindhah karakter utama lan mbantu ngrampungake crita.

Buku anak kanggo 3 taun

Magic Natal karo Santa Claus

Buku sing apik kanggo bocah-bocah wiwit ngerti karakter Santa Claus lan perasaan Natal nalika dolanan lan seneng-seneng. Iki minangka buku pop-up sing digambar kanthi apik ing ngendi Santa Claus nyiapake kabeh kanggo Natal sing ajaib ing ngendi kabeh bocah bisa nampa hadiah sing pantes; Dheweke bakal duwe dhukungan saka asistene, nanging sanajan mangkono, apa dheweke bakal tekan kabeh omah kanthi tepat wektu?

buku pacifier

Buku sing sampurna kanggo level munggah lan kanggo bocah wiwit ninggalake tahap bayi. Salah sawijining tantangan gedhe sing diadhepi wong tuwa yaiku supaya anake mandheg nggunakake pacifier sapisan lan kanggo kabeh. karo buku iki Saka sepuluh kanca lan sepuluh pedoman, otonomi bocah cilik bakal dikuwatake kanthi ninggalake pacifier kanthi bertahap..

Buku anak kanggo 4 taun

cahya Lucia

Buku sing didol banget lan dianjurake dening wong tuwa. Iku crita Lucia, kunang-kunang, sing paling cilik saka kulawargane. Kaya kunang-kunang iku, apa sing paling disenengi ing donya iki yaiku sumunar ing wayah wengi, kaya adhine. Nanging, ora bisa, amarga isih cilik banget. Lan nalika dheweke nindakake, ana sing bakal mandheg.

Sinau maca ing Monster School

Kanthi kajelasan sing diwenehake dening huruf kapital Buku iki minangka salah sawijining sing paling dipilih dening wong tuwa supaya anak-anake miwiti langkah pisanan ing jagad serat.. Sinau maca bakal dadi petualangan sing gampang lan nyenengake kanthi buku iki sing disaranake kanggo bocah umur patang nganti lima taun. Teks kasebut sajak, teknik sing digunakake dening buku bocah cilik kanggo mbantu dheweke ngapalake crita; lan ilustrasi bakal ndhukung tindak lanjut saka crita. Protagonis kasebut jenenge Bernardo, monster sing kepengin melu dolanan sekolahe, nanging amarga gugup dheweke ora bisa mandheg kentut..

Buku anak kanggo 5 taun

Disney. crita 5 menit. Natal

Crita cepet sampurna kanggo turu lan nyengkuyung imajinasi lan khayalan bocah-bocah kanggo Natal. Disney lan Pixar nggawa kita crita paling apik kanggo ngrameke preian iki lan nggawe wong cilik seneng karo Micky Mouse lan Santa Claus. Petualangan sing beda-beda diresapi kanthi wektu sing paling gaib ing taun.

simfoni kewan

Saka penulis paling laris Dan Brown teka buku anak iki kanggo seneng maca lan musik ing wektu sing padha. Gambar sing ngiringi wacan iku larang regane lan kapentingan ing buku bakal dituduhake dening enom lan tuwa. Isine teka-teki lan enigmas sing didhelikake ing kaca-kaca kasebut. Paraga utama yaiku tikus ramah sing diarani Maestro Mouse., musisi endearing sing tansah ing perusahaan kanca-kanca. Lagu babagan persahabatan, welas asih lan harga diri.

Buku anak kanggo 6 taun

Tales kanggo nyimpen planet

Setel enem crita kebak pangarep-arep sing ngomong babagan ngrawat planet kaya-kaya kanca utawa sedulur. Bocah kasebut diwulang pentinge ekologi kanggo saiki lan masa depan. Para protagonis yaiku bocah-bocah, kewan lan alam sing bocah kasebut bakal bisa nggambarake lan ngerti babagan masalah nyata sing nyerang jagad iki, nanging diadaptasi khusus supaya bisa dingerteni.

Misi Pirates. Perjalanan wektu 12

Buku saka koleksi Geronimo Stilton iki dianjurake kanggo bocah-bocah umur enem lan munggah. Wacan kasebut luwih trep supaya bocah maca bisa numpak kapal ing crita sing luwih dawa lan rumit. Kaya kabeh buku Geronimo Stilton buku punika cekap gambaran lan karo typography lan game sing panghibur lan nyepetake maca saka sing paling cilik. Ing kesempatan iki petualangan njupuk Panggonan ing kapal lan lelungan wektu bakal protagonis; kabeh wis siyap kanggo lelayaran menyang abad kaping XNUMX.

Buku anak kanggo 7 taun

Pangeran cilik

Crita klasik Antoine de Saint-Exupéry minangka pengalaman emosional lan intelektual ing ngendi bocah cilik bisa miwiti saka maca pisanan. Bakal ana akeh perkara sing ora dingerteni lan bisa uga bakal tetep sing penting ora katon ing mripat. Wacan iki minangka lelampahan kawruh dhiri lan jagad kanthi ilustrasi sing apik lan misuwur. Sawise sing pisanan, akeh wacan liyane sing bisa teka ing saindhenging urip, amarga en Pangeran cilik macem-macem iku diapresiasi gumantung saka umur sing diwaca.

Kulawarga saka A nganti Z

Kabeh kulawarga pas ing album gambar iki. Buku sing beda-beda ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh tipologi klompok aneh lan rumit sing diarani kulawarga. Cara pangerten sing menarik bilih wonten kulawarga kathah lan boten wonten ingkang langkung sae tinimbang ingkang sanesipun menawi ingkang dipun simpen ing antawisipun anggotanipun inggih menika tresno lan pakurmatan.

Buku anak kanggo 8 taun

101 teka-teki lan misteri sing kudu dipecahake ing peteng

Iki minangka buku kanggo bocah-bocah sing kepengin weruh sing seneng ngrampungake teka-teki lan seneng game logika.. Saliyane isi sing ana ing buku, sing kalebu masalah matematika utawa teka-teki, sing paling apik, kaca-kaca kasebut digawe kanggo dipecahake ing peteng kanthi cahya lampu utawa senter. Kanggo bocah sing seneng ora mung maca, nanging uga teka-teki klasik ing kabeh wektu.

Pandhuan Total Dinosaurus (Influencer Muda)

Ing buku iki babagan dinosaurus anak bakal nemokake guide karo kabeh padha kudu ngerti bab iki narik, kéwan saiki wis punah. Narator kasebut diarani Dani lan Evan, bocah loro seneng karo makhluk kasebut sing bakal dadi guru sing paling apik lan paling lucu babagan subjek kasebut.

Buku anak saka 9 taun

ensiklopedia pokemon

Ensiklopedia paling anyar babagan makhluk iki sing wis nghipnotis bocah lan wong diwasa pirang-pirang dekade.. Format kasebut narik kawigaten amarga finish metalik, tutup sing kuwat lan gambar ilustrasi. Iki minangka cara sing nyenengake lan nyenengake kanggo sinau kabeh babagan rahasia jagad Pokemon. Bisa dadi hadiah sing apik lan cara kanggo wong diwasa kanggo nuduhake minat babagan apa sing disenengi bocah.

Harry Potter and the Philosopher's Stone (Edisi Ilustrasi)

Sembarang edition gambaran saka koleksi bisa Cara sing apik kanggo nyenengake bocah cilik sing anyar karo crita fantasi gaib Harry Potter.. Artis Inggris Jim Kay tanggung jawab kanggo menehi warna kanggo karya penting iki ing ngendi kita bisa ndeleng petualangan Harry Potter kanthi cara sing larang regane. Hadiah uga kanggo kabeh penggemar sing wis duwe koleksi tradisional pesulap paling misuwur ing donya ing omah.

Amanda Black: Warisan Mbebayani

Amanda Black: Warisan Mbebayani minangka buku pisanan ing saga sing ditulis dening Juan Gómez-Jurado lan Bárbara Montes. Crita sing sampurna kanggo ngiringi bocah-bocah ing perkembangan otonomi maca. Bakal angel bosen karo petualangan Amanda, bocah wadon telulas taun sing wani sing uripe dumadakan diganti lan kebak misteri lan pengalaman sing nyenengake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.