Sing lanang Adaptasi komik sukses saka Garth Ennis lan Darick Robertson

Sing lanang yaiku seri saka komik ditulis dening Garth ennis lan digambar dening Darick robertson. Ing kene diterbitake kanthi segel referensi jinis yaiku Standar Editorial. Lan dheweke wis dadi sorotan media adaptasi sing ora sopan, brutal, pecah lemah lan satira kanggo televisi. A sukses sukses amarga dirilis ing musim panas sing bakal diterusake ing musim kaping loro sawise rampung njupuk. Pahlawan Superhero ora bakal bisa dadi kaya sadurunge. Aku durung bisa nikmati luwih akeh.

Sing lanang - Komik

Prekara iki

Kita ana ing jagad ngendi a klompok pahlawan super, kabeh ana 7, sing makarya kanggo Perusahaan sing dijaluk, padha korup lan degenerasi. Dadi ana wong sing kudu njaga dheweke tetep ora bisa ngerti. Iku anggota saka Cah-cah lanang, wong lanang sing angel lan uga kasar lan ora sopan, sawetara uga wis setuju entuk kekuwatan supaya bisa sijine pahlawan super kasebut ing panggonane manawa dheweke iku apus-apus.

Ing kertas

Deleng kaca The Boys sampeyan bisa ndeleng ing sampah panganiaya, sinisme, getih lan penyimpangan sing nyipta kreasi Ennis lan Robertson ing teks lan gambar. Proposal kasebut Saka pahlawan super sing nistha, ngrusak lan ngganggu lan nemesis sing padha ngganggu lan kasar paling ora, asli. Kabeh siji corak menyang alam semesta kesempurnaan fisik lan moral superhero sing mesthi ana sing paling ala wong jahat.

Kritik kanggo kabeh. Utawa luwih becik, sukses yaiku nyedhiyakake dheweke ing aspek sing paling akeh kanggo manungsa, kebak kekurangan, kekurangan lan kekurangan sing luwih disorot dening status pahlawan super. Panyangka nglayani barang sing apik lan adil bakal diusir dening papan sing paling ala. Kaya kondhisi sing paling ala kanggo manungsa tanpa superpower sing, utawa karo sawetara wong.

Rosario paraga bisa dielingi ing loro-lorone, digambar kanthi garis tebal lan dialog sing cepet lan tanpa sensor. Billy Butcher minangka refleksi sing sampurna saka mungsuh utama, Psycho Patriot, pimpinan 7, sing kerja ing perusahaan Vought sing maha kuasa, lan sing paling penting kanggo kepentingan awake dhewe. Nanging kabeh mau kabeh lan crita pribadine intersect karo nuansa sing padha ora sopan lan saben liyane galak. Sampeyan mung kudu maca jeneng kasebut: Susu, Wanita, Prancis, Ireng Peteng, Jero...

Kanggo ngerteni luwih becik, ana edhisi lengkap sing wis diterbitake.

Sing lanang - Seri televisi

Digawe dening Erik Kripke, dheweke uga nindakake Gaibing 8 episode sing nggawe adaptasi menyang serial televisi wis nyekel inti komik kanthi sukses banget. Secara visual, tanpa ninggalake gram panganiaya lan kasar kartun lan efek khusus sing luwih apik banget. Y kanthi resmi kanthi skrip uga ditandatangani dening panulis dhewe Garth Ennis, lan liya-liyane.

Mesthi wae ana bedane karo komik kasebut, kaloro nggawe lan perawatan para karakter uga ing wektu lan tujuan sing beda-beda sing cocog banget karo narasi televisi. Nanging aku ora bakal menehi rincian kasebut yen staf durung weruh. Sawetara wong mengaruhi karakter kaya, contone, kanggo salah sawijining protagonis, Campbell, sing kertas kertas beda banget karo fisik sing diwenehake Jack Quaid ing serial televisi.

Nanging sukses ing pemeran sing dipilih mesthi diraguhi lan aset liyane sing gedhe kanggo sukses bocah lanang. Mangkene carane wong-wong mau pancen beda banget Patriot sing nyipta kanthi becik wong Selandia Anyar Antony starr. Lan dheweke menehi wangsulan paling apik ing Billy Jagal saka sabangsa liyane, a Karl Urban sing pungkasane, mesthine dheweke bakal entuk peran ing sajroning urip sing dikarepake sawise pirang-pirang cincin lan perjalanan ing Perusahaan.

Nanging, kabeh wong nggawe sing paling ala saka konsepsi kasebut pahlawan super lan manungsa saben liyane nistha. Dadi aja nganti lali. Hiburan mesthi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.