Bernard Minier. Review seri saka Major Martin Servaz

Bernard Minier, salah sawijining jeneng paling gedhe ing polar francés, nerbitake novel anyar dina pungkasan 1. Babagan babagan Mburu (Mburu) lan minangka cicilan kaping 6 sing dadi titah sing paling misuwur, komandan Martin Servaz. Nanging ... wis diterbitake ing tanah Gallic, saiki, lan ing kene kita wis telat iki lan sing sadurunge, Lembah (Lembah). Worth iki review seri polisi populer kanggo menehi perhatian lan bakal enggal-enggal nyedhaki para pamiarsa sing dakkira.

Bernard Minier

Bernard Minier lair ing Béziers ing taun 1960. Dheweke bakal dadi dhokter lan uga kerja ing Layanan Pabean sadurunge masrahake kabeh ing literatur. Ing 2011 dheweke nerbitake Ing ngisor es, sing kaping pisanan saka 6 novel sing dibintangi Martin Servaz, lan kasuksesan gedhe tenan nggawa dheweke menyang ndhuwur thriller Psikologis Prancis, ing kana ana sawetara panulis luar biasa. Ing ngisor iki yaiku Bunder, aja mateni lampu, wengi lan loro sing isih teka ing kene. LANmung juara kaping pindho saka Penghargaan Polar ing Festival Cognac lan karyane wis diterjemahake ing rong puluh negara lan adol luwih saka rong yuta salinan.

Watake sing paling misuwur yaiku Martin Servaz, komandan ing Polisi Toulouse. Naluri, tekad lan welas asih, uga a fragility emosi mbukak woh saka keterlibatan profesional sing gedhe, dheweke wis malih dadi salah sawijining sing paling ngetutake saka jinis.

El alam semesta sakcedhake Servaz padha ngebaki putri lan a equipo saka kanca sing ana ing sisihane kanggo sing apik lan paling ala. Lan uga duweke nemesis, psikopat sing ora bisa dikalahake sing ngoyak dheweke tanpa kendhat. Nanging dheweke ora nate kekurangan tekad kanggo ngatasi rasa wedi lan nindakake kanthi apik.

Seri saka Martin Servaz

Ing ngisor es

Judhul pisanan disetel ing Desember 2008 lan kanthi pemandangan lembah sing jero ing Pyrenees, nalika arep kerja, karyawan pabrik PLTA nemokake awake jaran tanpa sirah. Servaz sing ngurusi investigasi sing katon minangka kasus paling aneh ing kabeh karir. Nanging kabeh nuduhake manawa iki minangka wiwitane ngipi elek sing dawa lan elek ing endi psikopat mbebayani Julian Hirtmann.

Dadi dadi adaptasi televisi ing Charles berling Dheweke menehi pasuryan, kanthi pamisahan pendapat ing antarane masarakat, utamane babagan sastra.

Bunder kasebut

Ing kene Servaz urusan karo a rajapati elek ing kutha kuliah cilik saka kidul Prancis, ing endi tangga teparo nelpon polisi supaya ngelingake yen ana bocah enom lungguh ing sandhinge kolam korban, sing kebak boneka ngambang. Kuwi wong enom, sing kayane mung tersangka, yaiku mung anak saka Marianne, tresnane gedhe saka Servaz lan sing dheweke ora weruh luwih saka rong puluh taun. 

Aja mateni lampune

Sawise ageng nyebul gerah ing pungkasan judhul sadurunge, Servaz wis mlebu ing tengah kanggo polisi, berjuang kanggo ngatasi. Nanging ing sawijining dina, dheweke nampa kunci surat menyang kamar hotel ing endi seniman bunuh diri setaun sadurunge. Intrik kasebut nggawe dheweke mriksa dhewe ing wektu sing padha karo wartawan radio, Christine Steinmeyer, uga golek surat lampus.

Kalorone bakal ketemu y dheweke bakal melu awake dhewe melu kahanan sing luwih aneh sing bakal mbebayani kahanane sing ringkih.

Noche

El mejahi wong wadon enom ing greja ing sisih lor Norwegia njupuk agen Kirsten nigaard, saka Polisi Oslo, kanggo neliti babagan rig minyak ing Laut Lor. Ing kana dheweke nemokake manawa salah sawijining buruh wis mlayu ninggalake sawetara pratandha sing nuduhake Servaz. Nigaard bakal teka ing Prancis kanggo gabung karo dheweke nelusuri lan nyekel sing misale jek definitif saka psycho hirtmann, sepisan maneh dadi mburi sing paling ala.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.