Barack Obama nyaranake maca 4 buku marang putrine Malia

Malia, salah sawijining putri saka Barack Obama, enggal bakal kuliah. Amarga iku, bapake, presiden Amerika Serikat nganti saiki, pengin menehi saran supaya putrine maca 4 buku, loro-lorone jelas feminisme.

Salah siji hobi sing mantan Presiden Obama paling umuk nalika jabatan, Kasusastran. Ing sawijining wawancara, dheweke ujar manawa dheweke sing nindakake. dadi wong sing luwih apik, lan sing nate ngancani dheweke ing omah White House sing angel (kadang). Dheweke malah ujar manawa matur nuwun amarga buku-buku kasebut, dheweke wis slamet ing jabatan kasebut.

Nanging, Apa rekomendasi literatur kanggo putri Malia sampeyan? Sabanjure, kita duwe sinopsis ringkes kanggo saben wong.

"The Golden Notebook" Doris Lessing

Buku panulis Doris Lessing iki, nyritakake babagan krisis urip jero Anna Wulf, panulis sing dipegat lan militan komunis. Mung cara anyar kanggo nyawang kasunyatan sing bisa nylametake, lan kanggo tujuan iki Anna wiwit nulis sawetara notebook, sing saben-saben diwenehake kanggo bagean saka eksistensi. Gagal njaluk supaya dheweke menehi gambaran lengkap babagan eksistensi, dheweke wiwit nulis notebook emas, ing endi dheweke kepengin njupuk kabeh crita sing santai.

"Wong Wuda lan Mati" dening Norman Maler

"Wuda lan Mati" muncul ing Amerika Serikat ing Mei 1948, persis telung taun sawise dina kamenangan Sekutu ing Perang Dunia II. Norman Mailer, panganggité, banjur umuré nem likur taun, lan sawise lulus saka Harvard lan mlebu dadi tentara, dheweke kalebu pasukan sing ngrebut Jepang sawise dikalahake. Para kritikus ngarani karyane "novel perang paling gedhe sing ditulis ing abad iki", sing suwe-suwe dadi buku mitos. Mailer dibandhingake karo Hemingway lan Tolstoy lan langsung dadi rangking sastra Amerika.

Buku iki nyritakake sawetara pengalaman sing dialami dening Mailer dhewe nalika Perang Dunia II.

"Wanita Prajurit" dening Maxine Hong Kingston

Novel iki autobiografi. Iki diterbitake ing konteks sing peran literatur wanita ditakokake banget. Saiki, edhisi iki minangka salah sawijining novel feminis klasik. Kaya sing kita ngerteni, iku buku teks kuliah modern sing paling umum diwulang lan digunakake ing Amerika Serikat.

"Seratus Taun Kesepian" dening Gabriel García Márquez

Buku saka Gabriel García Márquez sing misuwur lan misuwur iki uga wis disorot dening Obama. Kita kudu eling yen kasebut minangka salah sawijining buku sing laris ing sejarah lan kabeh ngerti kanthi pasti (apa ana sing maca biasa sing durung maca novel iki?) Iki crita babagan kulawarga Buendía ing saindenging pitung generasi ing kutha fiksi Macondo.

Apa pendapat sampeyan babagan buku sing wis direkomendasikan mantan presiden Amerika Serikat marang putrine? Kanggo seleraku, sukses banget ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)