Christie Agatha. Pengetan kelairan. Pilihan frase

Christie Agatha, sing ora bisa dibantah ratu Del misteri lan saka novel detektif, isih saiki kasedhiya kanggo kabeh penggemar genre. Lan dina iki ulang taune. Dheweke meh kabeh rekor dodolan ing jamane 4.000 yuta buku didol lan terus ing podium. Kajaba iku, uripe ora misteri amarga wis sewelas dina dheweke ilang tanpa ngerti persis apa sing ditindakake. Lan, amarga dina iki ulang taune, kita bakal ngelingi dheweke kanthi maca kanthi maca iki pilihan frase lan fragmen Saka penggaweane.

Christie Agatha. Pilihan frasa lan fragmen

Nasib kadang-kadang ngolok-olok manungsa kanthi seneng nemokake apa sing pengin didhelikake.

Misterihe sepur biru

Kadhangkala aku yakin manawa dheweke edan kaya sing mbenci lan banjur nalika dheweke paling edan, mula aku ngerti manawa ana cara kanggo kegilahe.

Kasus gaya sing misterius

"Motif rajapati kadang-kadang sepele banget, mbak."
"Apa motif sing paling umum, Pak Poirot?"
"Sing paling umum yaiku dhuwit." Yaiku, kanggo menang kanthi macem-macem ramalan. Banjur ana balesan lan katresnan, lan wedi lan gething murni, lan mupangat.
"Pak Poirot!"
"Oh nggih, Bu." Aku wis krungu bab; ujar A, sing diilangi dening B mung kanggo kepentingan C. Pembunuhan politik asring kedadeyan ing game sing padha. Ana sing dianggep mbebayani tumrap peradaban lan ngilangi prekara kasebut. Wong-wong kaya ngono lali yen urip lan pati dadi urusane Gusti sing apik.

Pati ing Kali Nil

Wanita kanthi sadhar mirsani ewu rincian cilik, tanpa ngerti manawa dheweke nindakake. Pikiran bawah sadar sampeyan nglumpukake kabeh perkara cilik kasebut lan nyebutake intuisi asil.

Rajapati Roger Ackroyd

Kabeh wong mesthi ngerti apa-apa, "ujare Adam," sanajan ana sing ora ngerti dheweke ngerti.

Kucing ing dara

Ora ana sing ala banget kayata urip ing lingkungan curiga, ndeleng mripat sing ngamatake sampeyan lan kepiye rasa tresna amarga wedi, ora ana sing nggegirisi yen bisa curiga karo wong sing sampeyan tresnani. Iku beracun, miasm.

Rahasia pandhuan kereta api

Kapan wanita bakal ngapusi? Kadang dhewe. Biasane amarga priya sing ditresnani. Tansah kanggo anak-anake.

Rajapati ing lapangan golf

Sing dibutuhake yaiku tumindak cabul ing sajroning urip. Banjur dheweke ora bakal sibuk nggoleki dheweke ing wong liya.

Pati ing vicarage

Sepuluh wong lanang cilik ireng padha nedha bengi. Siji klelep banjur padha ditinggal: Sangang.
Sangang ireng cilik turu telat. Siji ora tangi lan dheweke tetep: Wolung.
Wolung wong kulit ireng cilik liwat Devon. Siji oncat lan dheweke tetep: Pitu.
Pitu bocah lanang cilik ireng ngethok kayu nganggo kapak. Siji dipotong dadi loro banjur ditinggalake: Nem.
Nenem bocah lanang cilik ireng dolanan lebah omah. Salah sawijine disuntak lebah banjur ditinggal: Lima.
Lima wong kulit ireng cilik sinau hukum. Salah sawijine entuk gelar doktoral lan dheweke tetep: Papat.
Papat wong lanang cilik ireng padha lunga menyang segara. Herring abang nguntal siji banjur ditinggal: Telung.
Telung ireng cilik mlaku liwat kebun binatang. Sawijining bear nyerang dheweke lan dheweke ditinggalake: Loro.
Loro wong lanang cilik ireng lagi lungguh ing srengenge. Salah sijine diobong lan tetep: Siji.
Ana wong ireng cilik dhewe-dhewe. Dheweke nggantung awake, lan ora ana sing kari!

Sepuluh ireng cilik

Aja ucapake kabeh sing sampeyan ngerti, malah marang wong sing sampeyan paling ngerti.

Pak Brown sing misterius

Rumangsa semangat karo titah manungsa liya mesthi luwih nglarani rasa seneng tinimbang seneng; nanging ing wektu sing padha, Elinor, ora bakal ana pengalaman kasebut. Sapa wae sing nate tresna, durung nate urip.

Kresep sedhih

Gajah bisa eling, nanging kita manungsa lan apike manungsa bisa lali.

Gajah bisa eling

Sejatine umume wong, ora kalebu polisi, percaya banget karo jagad iki. Pracaya banget karo apa sing dikandhani. Aku ora nindakake. Nuwun sewu, nanging aku pengin terus mirsani prekara-prekara kasebut.

Mayit ing perpustakaan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.