Warta editorial minggu iki (2 - 6 Mei)

Buku

Sugeng enjang kanggo kabeh wong. Wingi diwiwiti wulan Mei iki lan dina Senen pertama wulan iki aku arep menehi sampeyan Warta editorial sing bisa ditemokake ing toko buku wiwit minggu iki, wiwit dina Senen 2 nganti Jumuah 6 Mei. Ing kasus iki, sampeyan bisa nemokake novel sing penasaran, uga ketundaan, riset lan sawetara buku remaja.

"Pati wong sing seneng" dening Giorgio Fontana

Buku Asteriode - 2 Mei - 264 Kaca

Ing musim panas taun 1981 ing Milan, ing "Pati wong sing seneng" kita ngancani Giacomo Colnaghi, sawijining hakim sing tanggung jawab kanggo investigasi pembunuhan politisi ing tangan geng teroris. Giacomo mesthi nganggep Italia minangka masarakat sing adil lan terbuka, nanging dheweke bakal ngerti prelu ngerti wong sing mateni pembunuhan kasebut kanthi nggawe novel kasebut dadi crita kanggo nggoleki kasunyatan masarakat lan keadilan.

"Legenda tukang sihir. Apprentice ”dening Taran Matharu

Planet Internasional - 3 Mei - 496 kaca

Crita kasebut nyusul Fletcher, pandhe wesi magang sing nemokake yen dheweke duwe kekuwatan kanggo ngundang dhemit saka jagad liyane. Sawise diusir saka kuthane, dheweke lunga menyang Akademi Vocans ing ngendi dheweke bakal sinau seni invokasi.

Novel fantasi diwasa enom sing ngetutake petualangan magang pesulap ing cicilan pertama iki.

Katrangan lengkap babagan buku ing barang sing apik.

"Konco cakrawala sing durung mesthi" dening Frederik Pohl

"Konco cakrawala sing durung mesthi" dening Frederik Pohl

Edhisi B - 4 Mei - 368 kaca

Robinette Broadhead mbiayai ekspedisi menyang Pabrik Pangan, kapal sing kesasar ing ruang angkasa lan ngowahi unsur-unsur dhasar sing nggawe alam semesta dadi panganan. Kanthi ekspedisi iki, protagonis ngupayakake mungkasi keluwen jagad, dadi sugih lan nemokake garwane, sing ilang ing bolongan ireng sajrone misi ilmiah.

Katrangan lengkap babagan buku ing barang sing apik.

"Wisaya Kaca" dening Charlie N. Holmberg

Oz editorial - 4 Mei - 256 kaca

Pesulap Kaca minangka bagean nomer loro saka The Paper Magician, bagean kaping loro saka trilogi fantasi para pemuda sing mbintangi wanita enom sing pengin sinau ilmu sihir logam lan dalane ganti nalika ditugasake sinau ilmu sihir kertas.

Katrangan lengkap babagan buku ing barang sing apik.

"Wanita mudhun andha" dening Bernhard Schlink

Anagram - 4 Mei 248 kaca

Tokoh sing ditampilake ing lukisan pelukis Karl Schwing yaiku wanita wuda sing lagi mudhun saka tangga, sawijining karya sing wis pirang-pirang taun ilang lan dadi bagean saka urip narator kasebut. Lukisan sing nyambung saiki lan biyen, nalika dheweke dadi pengacara enom sing ditugasake kasus sing ora ana sing pengin njupuk, kasus sing ana gandhengane karo lukisan iki.

Crita seni, katresnan, ngapusi, kelangan, kagungan, lara, kenangan lan kesempatan sing ora kejawab.

"Putra Liyane" dening Sharon Guskin

"Putra Liyane" dening Sharon Guskin

Gunggunge aksara - 5 Mei - 504 kaca

Nuh minangka bocah lanang sing wedi banget karo banyu, ngalami ngipi elek banget lan samubarang bakal dadi luwih parah saka sudut pandang Janie, ibune, sing nampa telpon saka sekolah kanggo njupuk putrane.

Saliyane, uripe Jerome uga wis mandheg, wektune wis entek lan ing Nuh dheweke yakin dheweke wis nemokake prekara sing asring digoleki.

"Putra Liyane" nyritakake babagan psikiater sing ora sithik wektu lan akeh pitakon, bocah lanang sing kayane duwe wangsulan, lan loro ibu sing kudu takon babagan uripe.

"Ing Tangan Fury" dening Lauren Groff

Lumen - 5 Mei - 480 Kaca

Lotto lan Mathilde minangka pasangan sing sampurna: tampilan sing ora bisa ngomong, sadurunge tumindak sadurunge… Lotto nulis sandiwara lan Mathilde minangka garwane sing ideal, kabeh sampurna, nganti nasib melu-melu.

"Ing tangan wulune" kita bisa nemokake crita babagan kasunyatan sing ndhelikake kasampurnan, babagan ngapusi lan ngilangi lan babagan macem-macem cara ndeleng crita sing padha.

Katrangan lengkap babagan buku ing barang sing apik.

Pitu karya yaiku sing wis dakkandhani saiki. Apa ana kabar sing narik minat sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alberto Diaz ngandika

    Hai Lidia.
    "Wanita mudhun tangga", "Putra liyane" lan "Ing tangan wulune" narik kawigatene.
    Salam sastra saka Oviedo lan matur suwun saran.

    1.    Lidia aguilera ngandika

      Halo Alberto,
      Maneh matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar, 3 saka 7, ora enak 😉

  2.   Sandra Marin ngandika

    Aku setuju karo Alberto Dias, "Wanita mudhun tangga", "Putra liyane" lan "Ing tangan para wulune" narik kawigatene. Salam saka Kolombia