Warta editorial minggu iki (12 - 16 September)

Buku

Sugeng enjang kanggo kabeh wong! Saka Actualidad Literatura, kita pengin menehi sawetara warta editor sing bakal teka ing toko buku ing Spanyol minggu iki, wiwit dina Senen, 12 September nganti Jumuah 16 September. Muga-muga sawetara wong njaluk perhatian sampeyan.

"Boneka sihir" dening Iria G.Parente lan Selene M.Pascual

Editorial Nocturna - 12 September - kaca

Dumunung ing Marabillia, jagad sing padha karo Impen Watu, "Puppets of Magic" duwe protagonis sing wis muncul ing buku sadurunge, Hazan, nanging ing kene dheweke wis diwasa lan sinau babagan kepribadian ing menara Idyll. Hazan ketemu karo jagad njaba lan wiwit bosen karo urip sing diduweni. Saliyane, Clarence mesthi urip ing kana lan seneng karo ayeme. Nanging, nalika racun nyebabake bisa didol, kalorone kudu ninggalake katentreman kanggo nemokake penangkal obat, sanajan rega sing kudu dibayar yaiku awake dhewe.

Boneka sihir minangka bagean nomer loro saka Sueños de piedra, amarga duwe protagonis sing beda lan crita sing beda, bisa diwaca kanthi mandhiri.

"Majelis Biasa" Julio Fajardo Herrero

Buku Asteroid - 12 September - 220 kaca

Majelis Biasa nuduhake kahanan ing pirang-pirang karakter amarga pengangguran, efek pengangguran lan kondisi kerja sing rusak, cara urip wong sing ditusuk karo krisis kasebut.

Pangowahan kasebut mengaruhi luwih jero tinimbang sing dianggep wong akeh, bakal ngganti cara hubungane karo wong-wong mau lan pemahaman sing ana ing awake dhewe, nyebabake reaksi yen ing kahanan liyane ora bakal kedadeyan.

"Majelis Biasa minangka novel babagan pengaruh krisis ekonomi ing masarakat Spanyol saiki, nanging, kaya kabeh karya sastra sing asli, iki uga crita babagan urip lan kepiye cara mutusake kanggo urip."

"2666" dening Roberto Bolaño (reissue)

Alfaguara - 15 September - 1240 kaca

Ing taun 2666 Roberto Bolaño nyritakake crita-crita sing ana ing sekitar Benno Archimboldi, karakter saka crita iki, sawijining panulis sing, sanajan wis dadi calon Hadiah Nobel, ora ana sing ngerti lan, ing sisih liyane, crita kasebut uga fokus ing serangkaian rajapati wanita ing kutha Santa Teresa Meksiko.

Limang bagean ditemokake ing buku iki, yaiku kritikus, Amalfitano, Nasib kriminal lan Archimboldo lan masing-masing nyritakake babagan crita sing ana gandhengane lan kabeh dibintangi dening paraga sing katon mesthi ana ing pojokan jurang sing ana.

"Praupane dadi. Perjalanan spiritual sampeyan menyang transendensi ”dening Avi Hay

Edhisi B - 14 September - 268 kaca

Avi Hay misuwur amarga pandhuan meditasi lan terapi. Ing buku iki, dheweke ngandhani pamiarsa supaya kudu eksprimen supaya eling minangka spesies, kanthi tanggung jawab, tentrem, turah mbrawah lan kesejahteraan. Buku kanthi tujuan "ngobati lara jiwa, ngrampungake program eksistensi lan ngluwihi makhluk sing ana ing manungsa."

"The Faces of Being minangka buku sing luar biasa, khusus digawe kanggo" jiwa tuwa "sing kepengin ngerti urip minangka perjalanan menyang kamardikan. Nanging iki uga minangka lawang sing apik kanggo para pamiarsa para pemula ing bidang ilmu pengetahuan lan spiritualitas, amarga ngubungake tali Non-dualitas karo ilmu pengetahuan lan ilmu komputer, tradhisi spiritual kanthi kesadharan diri lan ngresiki, kanthi istilah sing gampang lan bisa diakses, misteri sandiworo antarane urip ing donya iki lan ing "Sisih Liyane". "

"Darah Es" dening Ian McGuire

Redaksi Roca - 15 September - 320 kaca

Henry Drax minangka harfoner utama kapal sing diwiwiti saka Yorkshire menyang perairan Lingkaran Arktik. Ing kapal kasebut yaiku Patrick Musim Panas, warga negara lan mantan anggota tentara sing ora bisa ngindhari lelungan kasar. Musim panas percaya manawa dheweke wis ngalami sing paling ala nalika dadi prajurit, nanging sing ora dingerteni yaiku pembunuh getih sing ndhelik ing kapal sing arep nyabrang ing Arktik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.