Juli 7 warta editor kanggo wulan kaping 7 taun iki

Tiba Juli. Panas lengkap, panas tanpa wates preinan quintessential, kesed ing srengenge lan maca wektu keunggulan par ing payung, AC utawa ing garis pantai. Aku milih iki Kabar 7 kanggo macem-macem rasa. Sithik saka narasi saiki, sawetara saka ireng lan sajarah, tutul saka bantuan dhéwé lan, mesthine, saka erotisme, lan klasik sing peteng banget diadaptasi komik. Ayo ndeleng ..

Pungkasan jam tangan - Stephen King

Judhul iki minangka pungkasan telpon Trilogi Bill Hodges sing dadi ketua genre horor diwiwiti Pak Mercedes lan terus karo Sapa kelangan bayarane. Detektif Hodges pensiun bali lan saiki mbukak agensi investigasi pribadi karo Holly. Warta sing sampeyan duwe kanker pankreas lan mung sawetara wulan urip, ora ngalangi Hodges kanggo investigasi a seri lampus sing duwe titik umum: kabeh wong sing wis mati ana hubungane karo Brady hartsfield, sing misuwur Mercedes.

Hodges lan Holly ninggalake pembunuh kasebut ing negara vegetatif ing ngisor iki. Nanging dokter rumah sakit wis menehi obat eksperimen sing wis diwenehake. kakuwasan anyar, kalebu kemampuan mindhah obyek cilik kanthi pikiran lan mlebu ing awak wong sing rentan. Lan Brady arep nggayuh remaja sing padha sing uwal saka pati, sanajan sing dikarepake yaiku narik Hodges.

Kabeh musim panas ing jagad - Monica Gutierrez

Mónica Gutiérrez lair lan urip ing Barcelona. Dheweke duwe gelar Jurnalisme lan Sejarah. Gabungke nulis karo mulang. Judhul novel iki bisa uga ora cocog kanggo wektu iki. Nyritakake babagan Helena, sing wis mantep arep omah-omah ing Serralles, kutha nalika musim panas. Ing kana dheweke bali menyang omah wong tuwane kanggo nyiyapake pesta lan kumpul maneh karo sedulur lan ponakane. Nanging banjur Helen bakal kesandhung Marc, kanca apik sing wis ora bisa dideleng, lan urip ing desa kasebut ganggu.

Wanita sing tresna banget - Robin Norwood

Sekedhik saka bantuan dhéwé kanggo wanita sing tresna banget lan uga kudu sinau supaya bisa nresnani awake dhewe kanggo mupangat hubungane uga. Norwood nulungi para wanita sing ketagihan kaya katresnan sing wis katergantungan lan sabar banget kanggo ngenali, ngerti, lan ngganti cara sing ditresnani. Lan bisa ditindakake testimoni lan crita didhukung dening program pemulihan.

Pantang larang - J. Kenner

Lan ing tanggal kasebut kepiye ora bisa digodha erotisisme sithik? J. Kenner minangka salah sawijining jeneng paling gedhe ing romansa erotis.

Panganggit trilogie Stark (digawe saka Lungkasi akuNduwe aku Tresna kula) lan Liwat (kawangun dening DikarepakeDirayu Abang Panas), saiki kasedhiya karo denouement sing pungkasan, Dosa, sing ditemtokake ing jagad kemewahan, misteri lan gegayuhan sing paling larang.

El Asmara hebat antarane Jane lan Dallas Dheweke terus diancam ora mung karo kesalahpahaman karo wong sing ditresnani, nanging uga wong sing pengin nglarani dheweke lan pengin uga entuk. Dallas ora ngerti sapa sing nyebabake ancaman kasebut, nanging dheweke ngerti manawa tanpa Jane ing sisihane, ora bakal ana sing padha. Banjur dheweke desapears lan Dallas bakal nindakake apa wae kanggo nggoleki lan nylametake dheweke.

Fakta sing ora umum saka Perang Dunia II - Jesus Hernandez

Sekedhik saka crita kanggo sing paling seneng jinis lan utamane Perang Donya II, manawa kita akeh. Wektu iki, kita milih ngancani tragedi kasebut anekdot, kedadeyan sing ora dikarepake, utawa episode heroik highlights kanggo ngujo. Yen nambahake narasi sing nyenengake, mula bakal luwih apik maca.

Lan sawetara episode kasebut misuwur game bal-balan saka film Evasion utawa kamenangan sing dianakake ing Kiev, antarane Dynamo lan tim Jerman, lan pungkasane tragis. Uga sing Jerman berhasil ngrebut wilayah Inggris kaya Kepulauan Channel, utawa Hitler menehi hadiah kanggo sapa wae sing nyekel aktor kasebut kanthi nyata Clark gable, sing dadi punggawa pengebom Amerika.

Nero palsu - Lindsay Davis

Lindsey Davis wis dianggep wiwit Agatha Christie saka Kekaisaran Roma (dening wong kaya Santiago Posteguillo) nganti permaisuri intrik sejarah. Lan apa ya Didius Falco minangka detektif jaman kuna fiksi sing misuwur, putrine angkat Flavia albia dheweke ora adoh lan wis sinau kabeh trik. Wektu iki, kita duwe kasus anyar.

Lan dheweke wiwit tilar donya ing taun 68 kanthi tangane dhewe, desas-desus terus nyebar ing saindenging Roma lan mesthekake kaisar nero urip lan siyap njaluk tahta. Dheweke malah nganggep entek amarga dheweke wis tekan ibukutha Kekaisaran.

Flavia Albia bakal tanggung jawab kanggo ngerteni apa sejatine ancaman kasebut dheweke ora seneng nyambut gawe kanggo kaisar Domitian. Nanging kulawarga Flavia butuh dhuwit komisi kasebut. Lan kanggo ngatasi kasus kasebut, Flavia ora bakal duwe pilihan liyane kajaba nyusup papan sing mbebayani, dagang karo mata-mata lan aja nganti mateni wong mateni dikirim dening pengkhianat.

Pembunuh ing njero awakku - Devin Faraci lan Vic Malhotra

Lan yen aku miwiti karo Stephen King, aku uga mungkasi amarga dheweke sing ngenalake adaptasi iki menyang komik salah sawijining novel sing paling misuwur lan peteng Jim Thompson, master jinis Amerika Utara. Iki ditulis dening Devin Faraci lan gambar wis ditandatangani Vic Malhotra. Vignet njaga nada ireng saka teks asli sing ireng banget, sesanti mental sing peteng banget lan kandhel pembunuh serial ing garis Charles Manson, nanging sadurunge.

Protagonis yaiku Lou ford, wakil Sheriff saka kutha Texas cilik. Ora gelem tugas lan karo kudune watak bosen lan kepenak minangka perkara paling ala sing bisa dikandhakake wong liya babagan dheweke. Apa sing kedadeyan yaiku wong-wong iki ora ngerti babagan penyakit Meh mateni nalika isih enom. Lan penyakit kasebut nyoba muncul maneh kanthi cara paling ala.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.