Sayembara sastra nasional Februari

Wanita nulis

Sasi maneh, sampeyan menehi dhaptar dhaptar lomba sastra nasional (Spanyol), ing kesempatan iki sing ditutup ing saindenging Indonesia Wulan Februari. Kaya sing mesthi dakcritakake ing artikel iki, coba besok amarga sing internasional (ing sanjabane Spanyol) bakal diterbitake kanggo para pamaca sing ngetutake kita saka luar negeri.

Ing syarat lan basis telpon kanggo melu utawa ora ing kontes, dheweke mesthi negesake sapa sing kontes kasebut "terbuka". Kasunyatan manawa ditindakake ing Spanyol utawa ing luar negeri ora mesthi nemtokake nalika melu. Mula, kita ngelingake sampeyan pentinge ndeleng dhasar.

II KOMPETISI SASTRA "UNIVERSE TRESNA LAN / UTAWA HASIL CINTA"

  • Jenis Kelamin:  Piagam
  • Penghargaan: Tetep
  • Mbukak kanggo:  wiwit umur 16 taun
  • Entitas pengelola: Perpustakaan Kota Almedinilla
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 11/02/2016

Bases

  • Wong-wong wiwit umur 16 taun lan warga negara bisa uga melu, yen karya kasebut ditulis ing basa Spanyol.
  • Tema kasebut yaiku katresnan lan / utawa lara ati. Siji huruf kanggo saben peserta bisa dikirim, ditulis ing prosa, ora luwih saka telung kaca sing diketik ing sisih lan ing komputer, nggunakake font Arial 12-point lan jarak siji.
  • Karya kasebut kudu diterbitake lan ora dianugerahi ing kontes liyane.
  • Dheweke bakal dikirim ing amplop sing ditutup, sing alamat bali mung bakal katon jeneng samaran saka kontestan, ngemot amplop liyane kanthi data pribadhi: jeneng samaran, judhul karya, jeneng lan jeneng kulawarga, umur, alamat lengkap, nomer telpon lan ID . Alamat pengiriman yaiku kanggo Dewan Kota Almedinilla: C / Plaza de la Constitución, 1. (14812). Almedinilla (Córdoba).
  • Sing pengin nglakoni, bisa ngirim tulisane menyang Kantor Dewan Kota Almedinilla, wiwit jam 9:00 nganti 15:00 sore, utawa menyang Perpustakaan Kota, sing ana ing House of Culture, wiwit jam 17:00 nganti 20 sore: 00 pm XNUMX:XNUMX jam.
  • Kanggo nggampangake kenyamanan peserta, karya bisa dikirim liwat Internet, menyang rong alamat email ing ngisor iki: infoalmedinilla@gmail.com Subyek email kasebut yaiku "Cinta Sayembara Sastra II lan / utawa lara ati". Pakaryan kasebut bakal dikirim ing rong lampiran: siji nganggo huruf (jeneng samaran bakal dilebokake ing pungkasan); lan file liyane bakal ngemot data pribadi panganggit.
  • Bakal dianugerahi telung penghargaan:
    - Hadiah pertama: Siji wengi nginep rong wong ing Hospedería "La Era"
    - Hadiah nomer loro: Nedha bengi ing restoran ing Almedinilla (kanggo milih).
    - Hadiah kaping telu: Rong tiket kanggo sore flamenco sing bakal ditindakake ing Casa de la Cultura tanggal 27 Februari 2016.
  • Deadline kanggo ngirim: bakal rampung tanggal 11 Februari 2016 jam 20:00 wengi
  • Juri bakal digawe saka wong sing ana gandhengane karo bidang budaya Almedinilla. Yen ora ana karya lokal sing menang, juri bakal entuk Award Akses kanggo Pakaryan Lokal Paling Apik. Keputusan juri bakal final.
  • Para pemenang bakal ditelpon liwat telpon kanggo ngandhani babagan keputusan juri lan tanggal lan wektu pengiriman penghargaan kasebut. Saliyane, jeneng peserta lan judhul karya sing dianugerahi bakal diumumake ing Facebook Perpustakaan Kota Almedinilla.

V ANUGRUH TEKAN

  • Jenis Kelamin:   Jurnalisme
  • Penghargaan: Diploma
  • Mbukak kanggo:  ora ana larangan
  • Entitas organisasi: labuenaprensa
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 14/02/2016

Bases

  • Sampeyan bisa nampilake teks ing basa Spanyol sing diterbitake taun 2015 ing kertas utawa digital. Penghargaan kasebut mbukak kanggo media ing saindenging jagad.
  • Pitung kategori direncanakake. Ana rong kategori khusus: 1. Laporan paling apik
    2. Wawancara paling apik
    3. Analisis sing luwih apik
    4. Babad paling apik
    5. Jangkoan sing luwih apik wis dibayangke
    6. Jangkoan sing luwih apik kanggo kedadeyan sing ora kaduga
    7. Seri paling apik
    8. Penghargaan José Antonio Vidal-Quadras. Waca penghargaan kanggo wartawan lan profesor iki ing FCOM, sing tilar donya tanggal 27 Agustus 2014. Wartawan "paling lengkap" bakal nampa penghargaan kasebut adhedhasar karya sing diajukake. 9. Paco Sancho Award. Wenehi penghargaan kanggo jurnalis lan profesor FCOM iki, sing tilar donya tanggal 24 November 2015. Penghargaan kasebut bakal ditampa dening laporan utawa babad sing disiapake dening wartawan ing umur 25 taun.
  • Ing saben kategori bakal ana sing menang lan rong finalis. Sawetara penghargaan bisa dinyatakake batal. Penghargaan kasebut kalebu pangiriman ijazah. Dheweke bisa ngirim kaca utawa alamat Internet kanggo individu lan medium minangka institusi. Ing kaloro kasus kasebut, calon ora kudu mbayar partisipasi. Calon bisa ngirim teks kaya sing dikarepake. Lan tindakake menyang siji utawa luwih kategori. Kaca-kaca kasebut bakal dikirim ing format PDF.
  • Juri bakal digawe saka wong sing duwe latar belakang profesional sing dingerteni. Kanggo penghargaan La Buena Prensa edisi kaping lima iki, para calon bisa ngirim karya nganti 14 Februari menyang Miguel Ángel Jimeno (txe.majblog@gmail.com)

XVI KOMPETISI NARRATIF PENDEK «VILLA DE TORRECAMPO»

  • Jenis Kelamin:  Crita
  • Hadiah: 3.000 euro
  • Mbukak kanggo:  ora ana larangan
  • Entitas pengorganisasine: Dewan Kutha Torrecampo, Dewan Provinsi Córdoba, Asosiasi amal sosial budaya lan Olahraga PRASA lan Ntra. Sra. De las Veredas Persaudaraan
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 19/02/2016

Bases

  • Karya kasebut kudu asli lan ora diterbitake, ora dianugerahi ing kontes liyane, ditulis nganggo basa Spanyol, kanthi dawa maksimal 20 kaca (DIN A 4), spasi loro lan sisi siji, ing typeface Times New Roman, ukuran 12. Saben panulis mung bisa ngirim siji asli.
  • Karya kasebut bakal ditandatangani nganggo jeneng samaran. Amplop sing ditutup bakal dipasang, sing bakal katon mung jeneng samaran sing dipilih lan judhul karya. Interioré kudu ngemot jeneng, jeneng kulawarga, alamat lan nomer telpon panganggit.
  • El tema es free.
  • Kertu kasebut bakal ditampilake ing limang salinan, nganti 19 Februari 2.016 ing alamat ing ngisor iki: Dewan Kutha Torrecampo. Plaza Jesús, nº 19. 14410 Torrecampo (Córdoba). Karya sing ditampa sawise tanggal kasebut ora bakal ditampa, malah ora duwe sertifikat pos sadurunge. Kirim tambahan ing DVD utawa CD iku wajib.
  • Sing siji Hadiah 3.000 euro kanggo sing menang, tundhuk marang retensi sing dituduhake ing ukum. Pemenang edhisi sadurunge ora bakal bisa melu.
  • Keputusan penghargaan kasebut bakal disebarake ing tanggal 18 April 2.016. Upacara penghargaan kasebut bakal dianakake sajrone acara umum tanggal 30 April 2016. Tekane pemenang wajib dadi acara iki.
  • Komposisi juri bakal digawe ing publik nalika nerbitake keputusan kasebut, sing ora bisa dibatalake. Juri bisa ngumumake penghargaan kasebut dibatalake yen dianggep pantes. Yen ana ikatan, kriteria panitia pemilihan sadurunge bakal dipertimbangkan kanggo milih pemenang siji.
  • Pakaryan sing dianugerahi ora bakal tetep dikuwasani entitas sing nglumpukake, sing mung bakal diwenehi kekuwatan kanggo nyebarake sing kasebut ing paragraf ing ngisor iki. Buku bakal diterbitake kanthi karya pemenang penghargaan lan karya finalis sing dianggep entitas sing cocog. Organisasi kasebut bakal menehi katrangan marang panulis sing dipilih, sajrone siji wulan wiwit keputusan kasebut lan ing alamat sing kasebut ing escrow, manawa karyane bakal dilebokake ing buku kasebut, sing mung bisa digawe siji edhisi. Karya sing menang utawa finalis ora bisa ditarik saka edhisi buku. Pakaryan kasebut ora bakal dadi milik entitas sing klumpukne, lan panganggit bisa bebas mbuwang kasebut kajaba sing diwenehake ing basis kasebut.
  • Sing menang ora bisa dicopot dening pangarang lan bakal rusak.
  • Yen salah sawijining karya sing ditampilake dianugerahi ing kontes liyane, penulis kudu menehi informasi marang Organisasi, sing bakal langsung ngilangi dhaptar kasebut.
  • Partisipasi nyebabake aturan sing ditrima.

RUMAH XNUMX PERTANDINGAN POETRI ANDALUSIA PARLA

  • Jenis Kelamin:  Puisi
  • Hadiah: € 300 lan plak
  • Mbukak kanggo:  wong diwasa
  • Entitas organisasi: Omah Andalusia ing Parla
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 19/02/2016

Bases

  • Wong sing duwe umur kanthi sah ing Spanyol bisa melu, lan sing menang edisi sadurunge ora bisa tampil.
  • Puisi bakal duwe tema gratis, kudu diterbitake lan ora kena diputus karo penghargaan literatur liyane.
  • Dawane maksimal 50 ayat lan minimal 14, diketik ing sisih siji kanthi ukuran folio. Dheweke bakal dikirim ing telung tikel.
  • Saben panganggit bisa nyedhiyakake maksimal telung karya, lan ora luwih saka siji penghargaan bisa dianugerahi. Yen kedadeyan kasebut, hadiah bakal diwenehake menyang peserta skor paling dhuwur sabanjure.
  • Tenggat wektu kanggo ngirim yaiku dina Jumuah, 19 Februari 2016.
  • Karya-karya kasebut bakal dikirim utawa dikirim dening MAIL BIASA, ing ENvelop BESAR lan TANPA NGIRIM menyang alamat ing ngisor iki: Kontes Puisi XI Casa de Andalucía, C. / Reyes Católicos, 81. CP 28982 Parla.
  • Geguritan kasebut bakal ditandatangani nganggo jeneng samaran. Yen luwih saka siji karya dikirim, kabeh bakal ditandatangani nganggo jeneng samaran sing padha lan bakal dikirim ing amplop sing padha. Ing njero amplop cilik lan tertutup ana jeneng lan jeneng kulawarga, alamat, telpon, e-mail, fotokopi KTP utawa paspor, jeneng samaran saka panulis lan judhul utawa motto karya kasebut.
  • Wakaf:
    Hadiah 1: € 300 lan plak
    Hadiah 2: € 200 lan plak
    Hadiah 3: € 100 lan plak
  • Keputusan juri bakal final.
  • Penghargaan kasebut bakal dikirim ing dina Minggu, 6 Maret jam 19:30 sore ing Teater Casa Andalucía (dununge ing papan sing padha), sajrone tumindak pujian puisi nalika Tutup Dina Budaya XXXII nalika Dina Andalusia.
  • Partisipasi ing kontes iki nganggep total panampa basis sing kalebu.

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Camila ngandika

    Aku duwe pitakon, kontes crita cekak, apa mbukak kanggo negara liya?

  2.   JOSÈ LISSIDINI SÀNCHEZ ngandika

    Matur nuwun sanget. SELAMAT FRATERNAL.