VIII Bebungah Internasional kanggo Novel Grafis

Fnac- Salamander

Fnac y Edhisi Salamandra dheweke wis ngundang Edhisi VIII saka International Award novel grafis ing Spanyol.

Periode registrasi rampung tanggal 28 November 2014 lan hadiah kasebut 10.000 euro kanggo penulis novel grafis sing menang.Ing kene sampeyan duwe kabeh informasi babagan kontes:

Bases

Kanthi ancas promosi lan nyengkuyung produksi sastra ing bidang komik, Fnac lan Salamandra Graphic nganakake edisi kaping XNUMX saka International Graphic Novel Award.

Ing edhisi kaping pisanan (2007), penghargaan kasebut diwenehake marang penulis Jorge González, kanggo 'Fueye'. Ing telpon nomer loro (2008), sing menang yaiku Guillaume Trouillard lan Samuel Stento, kanggo 'Stasiun panah'. Esteban Hernández dadi pemenang edisi kaping telu (2009) kanggo '¡Pintor!', Lan Mireia Pérez ing nomer papat (2010) kanggo 'Gadis liar'. Juan Berrio dadi pemenang 'Rebo' ing edhisi enem (2011), Sento Llobel dianugerahi ing taun 2012 karo 'Dokter pemula' lan Antonio Hitos ing edisi pungkasan kanggo 'Inercia', sawijining karya sing bakal diowahi dening Salamandra Graphic ing pungkasan taun iki.

Tenggat wektu ngirim dokumen saiki wis mbukak lan bakal diwiwiti tanggal 28 November 2014.

Basis sing bakal ngatur penghargaan yaiku:

Basis telpon

1. Kabeh penulis sing pengin nglakoni, asal saka kabangsaan utawa asal usul, luwih saka 18 taun, bisa entuk Bebungah, yen karya sing dikirimake tundhuk karo konsep novel grafis sing umum ditampa lan nyukupi sarat ing ngisor iki:

-Dheweke ditulis eksklusif ing basa Spanyol.
-Jadi asli lan ora diterbitake kanthi ketat (ora diterbitake kanthi format buku, buku elektronik, Internet, utawa serialisasi ing majalah).
-Wong kasebut ora cocog karo panulis sing wis dilaporake sadurunge pengumuman panggilan iki.
-Sadurunge durung dianugerahi ing kontes liyane, utawa nundha keputusan ing kontes liyane ing tanggal pungkasan periode pengajuan.

Karya sing dikirimake sing ora memenuhi persyaratan ing ndhuwur ora bakal ditampa ing kompetisi kasebut.

2. Makarya
Modalitas sing bakal ditampilake ing kontes yaiku komik, kanthi format novel grafis. Saben pangarang kudu ngirim proposal buku kanthi minimal nembelas (16) kaca rampung ing sisih siji; sing ekstensi pungkasan, kanggo pemenang, bakal paling sithik
sangang puluh enem (96) kaca. Bisa ditampilake kanthi warna ireng lan putih utawa warna, nempel ing dosis sing ngemot nembelas (16) kaca rampung, kanthi judhul sing cocog, ing Madrid, 26 Mei 2014
Salinan sing dicithak ing format DIN-A4, ditambah sinopsis rinci (paling ora rong [2] kaca sisi siji) kanthi isi crita lengkap.

Salinan kasebut (karya asli ora bakal ditampa) bakal diiringi data panulis utawa pangarang: jeneng, jeneng kulawarga, alamat, telpon, email lan fotokopi DNI,
paspor utawa dokumen identifikasi sing ditampa kanthi sah.

Sawise Hadiah dianugerahi, karya sing ora dianugerahi ora bakal dibalekake maneh. Amarga dudu asli, mula bakal dirusak sawise proses rampung.

3. Pengiriman.
Karya kasebut bakal dikirim utawa dikirim, nuduhake ing amplop "VIII International Prize for Graphic Novel Fnac-Salamandra Graphic", ing alamat pos ing ngisor iki: Ediciones Salamandra, c / Hermosilla, 121, 1º B - 28009 Madrid.

Proyek sing dikirim liwat email utawa media liyane kajaba kertas cetak ora bakal ditampa (mula, pengiriman ing CD, DVD, pen drive utawa sing padha ora dikatutake).

Hubungi email kanggo mangu-mangu lan pitakon: award@salamandra.es

4 Tandha Wektu
Tenggat wektu kanggo panampa proposal bakal ditutup ing dina Jumuah, 28 November 2014.

Juri bakal rapat ing pungkasan taun 2014 lan keputusan kasebut bakal diumumake ing wulan Januari 2015. Penulis sing menang bakal janji ngirim proyek rampung ing minggu pungkasan wulan Juni 2015. Karya sing menang bakal diterbitake ing pungkasan taun 2015.

5. Komposisi Juri
Juri bakal digawe saka para profesional budaya lan bakal ditunjuk kanggo tujuan iki dening entitas promotor, sing duwe kemungkinan panitia maca milih saka asli sing ditampilake minangka finalis sing dianggep cocog.

6. Hadiah lan keputusan Juri
Fnac bakal ngirim hadiah siji lan ora bisa dipisahake 10.000 (sepuluh ewu) euro (sing kudu dibayar kanthi rong pambayaran: 50% jumlah sawise komunikasi keputusan, lan 50% sisa nalika diterbitake). Proposal sing menang, yen wis dikembangake kanthi lengkap, bakal diterbitake dening penerbit Ediciones Salamandra, nalika ditampa dening pemenang syarat lan syarat sing digawe dening penerbit kasebut kanggo edisi karya. Pemenang bakal mlebu kontrak karo penerbit iki sajrone 10 taun, bisa dianyari lan persentase royalti 8%. Konsesi saka
Penghargaan kasebut tegese Ediciones Salamandra bakal ngatur kabeh hak eksploitasi karya, ing kabeh negara lan kanggo kabeh basa, uga kabeh hak penerbitan ing kabeh media.

Sanalika, Fnac duwe hak ngatur kanthi asli karya pamenang pameran sing bisa dipamerake ing galeri, ing Spanyol uga ing luar negeri. Jumlah penghargaan kasebut bakal dikenai undang-undang babagan peraturan pajak sing dicekel.

Keputusan juri bakal final, penghargaan kasebut ora bakal dinyatakake ora sah utawa disebarake ing antarane rong karya utawa luwih lan bakal dianugerahi tugas kasebut ing antarane Madrid, 26 Mei 2014 sing disajikake kanthi sebutan utawa, gagal, kanthi mayoritas suara juri, dianggep pantes dianugerahi.

7. Distribusi lan presentasi publik
Karya sing menang bakal disebarake dening Ediciones Salamandra lan Fnac bakal njamin implementasi lan komunikasi khusus ing kabeh ruang komersial.

Presentasi umum penghargaan kasebut bakal ditindakake ing salah sawijining Forum Fnac, sing dianggep organisasi cocog.

Kasunyatan melu kontes kasebut tegese kabeh pihak kasebut nampa dhasar kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.