García Márquez lan ejaan sing salah

Gabriel García Márquez

Ora ana sing kangen Gabriel García Márquez Iki minangka salah sawijining sing paling gedhe panulis manawa manungsa wis menehi ... nanging, lan nalika ngakoni luwih saka siji kesempatan, ejaan dudu setelan sing kuat lan dheweke nggawe kesalahan aneh nalika nulis karya sing apik banget, dadi misi kanggo editor lan proofreading kanggo mbenakake gazapos. sing bisa nindakake

Kasunyatane, panulis dhewe ngungkapake luwih saka siji kesempatan kanggo nggawe sawetara pangowahan basa kanggo nyederhanakake Ejaan saengga iki dudu salah siji medeni para pria lan wanita wiwit lair tumekane pati.

Nanging, dheweke njupuk kanthi humor, lan ing biografi "Urip ngomong" Dheweke menehi anekdot hebat saka kanca sing langsung ana gandhengane karo apa sing bakal dakkandhani lan pancen apik.

Jarene:

Andres Bello, ahli filologi sing penting banget, nulis karo kanca sing salah kesalahan ejaan. Ing sawijining dina, sawise ngenteni awan bareng, kanca kasebut pamitan karo matur: "Minggu iki aku bakal nulis karo sampeyan kanthi tanpa gela." Bello mangsuli, "Aja njupuk tugas kasebut! Tulis kanggo aku kaya biasane ”.

Informasi luwih lengkap - Panulis anekdot

Foto -


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ruben G Codosero ngandika

    Sederhana ejaan kaya mbusak warna saka cat. Nuansa, tekstur, kekayaan bakal ilang.

  2.   Don Perrote ngandika

    Kayane aku Andrés Bello sing dimaksud ing anekdot kasebut yaiku filolog filsuf Venezuela (1781-1865) lan dudu kanca saka García Márquez.

    1.    Hernán Victor Sosa Delgado ngandika

      Sampeyan mestine dheweke, García Marquez, kanca Andrés Bello sing diajak guneman.

  3.   Henrique Berrocal ngandika

    Iki minangka panglipur manawa García Márquez ngalami ejaan sing ora apik, jarene.
    Kadhangkala aku ndeleng respons sing nyepelekake penulis amarga ana ejaan sing salah, tanpa nyebutake ide sing ditulis.
    Kayane ujar manawa kita wong sing ora ngerti lan ora duwe informasi ora bisa duwe ide sing bermanfaat, amarga kita ora ngerti carane nyebut kanthi bener.

  4.   yuri zamrud ngandika

    Iku kedadeyan nalika nulis sawetara anekdot babagan uripku! Aku ngujo karo Gabrielito: 3 kanggo aku, dheweke minangka panulis nasional sing paling apik

  5.   Gagak Gagak Gagak ngandika

    Mantra ditliti, nanging bakat ora.
    Gagasan kasebut pancen cocog, amarga aku uga duwe masalah ejaan, lan aku terus nulis tanpa preduli, amarga idheku ora regane regane.
    Bakat lan jenius seni dianggep lan dihargai sawise mayoritas tilar donya, sajrone urip dianggep edan lan ora digatekake.
    Bener, sing ngrangsang kreatifitas kita yaiku rasa nyeri lan nolak wong, paling ora tumrape aku kaya ngono.

  6.   hugo valencia m ngandika

    Kanca kasebut yaiku Andrés Bello lan dudu García Márquez, waca maneh.

  7.   Scheherazah ngandika

    Nyatane, dheweke pancen diarani kanca amarga ujar: ing biografine "Vivir para tallo" dheweke menehi anekdot hebat saka kanca sing langsung ana gandhengane karo iki.

bool (bener)