Alice kellen

Alice kellen

Alice Kellen. Panganggit Spanyol ndhelik nganggo jeneng asing iki. Lan sampeyan bakal kaget amarga jeneng samaran ing basa liya bisa ndhelikake penulis sing, bisa uga minangka tanggi, kanca utawa wong sing sampeyan tingali ing dalan lan ora ngerteni dheweke.

Apa sampeyan pengin ngerti sapa Alice Kellen? Ngerti kenapa critane narik kawigatene? Utawa ngerti pirang-pirang buku sing ditulis wiwit diwiwiti ing jagad sastra? Kabeh iku lan luwih akeh yaiku sing bakal dakkandhani sabanjure. Mesthi bakal ana perkara sing sampeyan ora ngerti babagan dheweke.

Sapa Alice Kellen?

Sapa Alice Kellen?

Kaya sing wis dielingake, jeneng kadang ora kaya sing katon, lan, ing kasus iki, kedadeyan karo Alice Kellen. Amarga apa sing bakal sampeyan ucapake yen aku ngandhani yen Alice Kellen iku Spanyol? Kepiye yen uga dakkandhani manawa dheweke lair ing Valencia? Dadi wis. Yaiku a wanita Spanyol enom lair ing taun 1989 sing wiwit nerbitake novel ing taun 2013. Lan nganti saiki dheweke ora mandheg anggone nindakake. Kasunyatane, dheweke wiwit nerbitake dhiri, lan ora suwe omah penerbitan Planeta ngelingi dheweke kanggo terus nerbitake novel-novele.

Miturut panganggit dhewe, tema literatur teka saka wong tuwane, amarga dheweke, wiwit cilik, dheweke pengaruhe maca lan mbaka sethithik dheweke wiwit nulis sastra lan nulis crita dhewe.

Saiki dheweke nggabungake gaweyane dhewe dadi juru crita karo kulawarga, kanca lan hobine, kayata plancongan utawa mlaku. Kajaba iku, dheweke seneng marang kewan, utamane kucing, uga film lan serial televisi.

Akeh sing golek jeneng asline Alice Kellen, lan sejatine yaiku ing sawetara wawancara dheweke langsung takon marang dheweke. Nanging ing kabeh, wangsulane padha: "Aku nggunakake jeneng samaran kanggo misahake urip pribadi saka urip profesional minangka penulis, mula aku ora pengin ngumumake kasunyatan kasebut." Dadi, ing kasus iki, sing ora dingerteni isih ana amarga mung sawetara saka lingkungan sing paling cedhak sing ngerti jeneng sejatine panganggit.

Karakteristik saka pena Alice Kellen

Karakteristik saka pena Alice Kellen

Alice Kellen minangka panganggit sing wis bisa nyambung karo pamirsa lan sing entuk akeh ceruk ing omah amarga pena, nanging apa sing dadi ciri khas dheweke? Ing tembung panganggit dhewe, utawa sing wis maca, ana ing ngisor iki:

  • Ngomong babagan topik saben dinten. Ora kaya novel sing ngrampungake masalah utawa kahanan sing luwih realistis, sing bisa sampeyan adhepi lan bisa uga ditangani, dadi luwih nyenengake lan ora prelu ngerti sejarah utawa paneliti kanggo ngerti tegese novel kasebut.
  • Karakter nyata. Lan sejatine kita nuduhake kasunyatan manawa dheweke uga ora sampurna, dheweke duwe masalah, duwe cacat lan nyoba urip bareng, ngrampungake lan ora mengaruhi. Kasunyatane, iki minangka akeh sing maca muji babagan karyane, nyatane dheweke ora nampilake karakter sing duwur utawa ora nyata sing sampeyan ora bisa ngerteni utawa sampeyan ora ngerti.
  • Pulpen sing sederhana. Lan sampeyan ora kudu kesusu banget kanggo nemokake. Amarga alasan iki, Alice Kellen pancen kesederhanaan ing pakaryan sing nggawe tembung, ukara lan paragraf padha ngerti, lan uga empati karo dheweke lan karaktere kanthi nggawe pamaca dadi bagean saka buku kasebut, nandhang kasusahan sing padha karo paraga utama sing nggawa crita.
  • Dokumentasi sing apik. Sanajan ing wiwitan iki luwih langka, lan minangka prekara sing diakoni penulis, dheweke uga negesake manawa panelitian lan dokumentasi saya seneng; lan dheweke seneng sinau sadurunge nulis. Ing sawetara pernyataan, panganggit ngakoni manawa dheweke durung ana ing kabeh lokasi ing endi buku-buku kasebut, sanajan para pamaca ora nemokake kesalahan amarga kabeh karya sing ana gandhengane ngerti papan kanggo nerjemahake menyang bukune, yaiku ngapa ciri khas liyane sing beda karo Alice Kellen.

Apa buku sing wis ditulis?

Buku Alice Kellen

Pungkasan, kita pengin nyuarakake sing beda buku diterbitake dening Alice Kellen saiki.

  • Suwiwine Sophie
  • Kita ing rembulan
  • Kabeh iku kita bebarengan
  • Kabeh sing ora nate ana
  • 13 barang edan sing bakal diwenehake
  • Bocah lanang sing nggambar rasi bintang
  • 23 musim gugur sadurunge sampeyan
  • Dina iku mandheg salju ing Alaska
  • 33 alasan kanggo ketemu maneh
  • Mungkin sampeyan
  • Isih udan
  • Maneh sampeyan
  • Nggawa aku menyang endi wae

Wiwit wiwit nerbitake, loro karo penerbit lan kanthi mandhiri, dheweke wis cukup sukses bisa entuk paling ora siji buku setaun, sanajan ing taun 2020 dheweke wis ngeculake loro buku kasebut (swiwine Sophie sing pungkasan, Agustus) ).

Kasunyatane, bukune sing pertama yaiku "Bawa aku menyang endi wae", buku sing diterbitake dhewe ing taun 2013 lan, minangka asil minangka salah sawijining penjual paling dhuwur, para penerbit wiwit ngerteni dheweke. Nanging, omah penerbitan NEO sing bisa ngasilake buku kasebut, setaun mengko, cukup sukses.

Sanajan wis duwe penerbit diwasa anyar (sing nalika semana isih durung misuwur ing Spanyol, ora ana genre utawa penerbit), Alice Kellen terus nerbitake dhiri. Novel nomer loro, maneh Sampeyan, uga ngetutake lakune mbakyune lan uga sukses.

Amarga alasan kasebut, sawetara wektu banjur dadi omah penerbitan Planeta sing wiwit nerbitake novel. Nanging wis ngliwati penerbit liyane kayata Titania.

Sing dingerteni yaiku direncanakake Alice Kellen ngetokake novel anyar ing wulan Februari 2021 lan ing pungkasan taun bakal ana reissue salah sawijining novel lawas, "Bocah lanang sing nggambar rasi bintang."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)