7 novel anyar babagan kriminal kanggo ngenteni musim panas

A rame musim panas panas, kelip-kelip panas lan pantai, gunung utawa katenangan ing omah. Nanging mesthine bakal ana buku lan maca sethithik. Nggih kanggo pamaca sing luwih peteng ana lunga sawetara kabar saka jinis ireng.

Sambungan sukses anyar kayata Paula hawkins o Sandrone Dazieri. Saperangan liyane judhul geni dhokter Montalbano dening Camilleri lan inspektur Rankin Rebus. Detektif kaping telu Griessel de Deon Mayer, bubar kasebut panulis Afrika Selatan ing kene . Lan sawetara novel anyar, siji saka Galicia Xavier Quiroga lan liyane saka pihak sing terkenal Don menang. Ayo padha ndeleng kepiye swarane.

Korupsi polisi - Don Winslow

Didol 22 Juni novel anyar sing ditunggu-tunggu dening master Amerika Don menang, penulis sing diakoni Kekuwatane segawon y Kartel kasebut. Judhul eksplisit sing ora bakal mangu-mangu apa sing bakal nunggu kita.

Denny Malone dheweke misuwur banget Sersan Departemen Kepolisian New York lan pimpinan saka "Unit". Dheweke paling cerdas, paling angel lan uga paling ala sing paling korup. Nanging padha arep ditemokake lan Malone kudu netepake kanthi becik apa dalan sing pengin ditututi lan, utamane, carane urip.

Pati beku - Ian Rankin

Nembe metu Kasus terakhir inspektur Skotlandia veteran John Rebus dirilis ing pasar tanggal 25. Kita isih padha smacking Asu liar. Saiki kita bali ing musim salju sing adhem lan dawa banget ing Edinburgh lan Inspektur Rebus kudu ngatasi seri kasebut dingerteni aneh sing nyebabake paling akeh bidang politik sing dhuwurSing ora bisa dipikolehi supaya keadilan bisa digayuh. Nanging kita ngomong babagan Rebus ...

Icarus - Deon Meyer

Kita uga wis nemokake judhul katelu inspektur Afrika Selatan Benny griessel. ing panemuan mayit dikubur ing pinggiran kutha Cape Town meh ing Natal bakal dadi kasus Griessel anyar, sing ora ngalami jaman paling apik.

Novel paling anyar iki yaiku dianggep paling apik ing seri kasebut, ing endi bisnis campuran online dadi modis babagan alibi kanggo infidelity, rejeki anyar lan umbah-umbah kotor saka kulawarga sing ngasilake anggur ing kutha kasebut. Iki ditambahake a potret psikologis sing apik para protagonis lan masarakat sing ana ing sakiwa tengene.

Sarang uler - Andrea Camilleri

Cicilan rong puluh lima saka seri komisaris Montalbano saka sing paling langgeng Andrea Camillery. Maneh, kita bisa nikmati rasa humor sing unik saka paraga sing wis luwih saka conto ngerti cara urip Mediterania. Montalbano wektu iki bakal nemokake yen katon mayit akuntan sing katon sepi bakal dadi salah sawijining kasus luwih keruh lan angel kariré.

Omahe Nazi - Xavier Quiroga

Judhul iki wis Novel finalis kanggo Gala do Libro Galego Award lan pemenang saka Penghargaan Uskup Agung San Clemente kanggo novel paling apik. Lan premis kasebut menarik: narasi kanthi unsur nyata lan mbayangke babagan mabur liwat Galicia, lan ing sangisore tali Franco, akeh Nazi sawise rampung Perang Dunia II.

Protagonis yaiku a sopir taksi kanthi jiwa detektif lan pamaca sing hebat sing nampa komisi politisi lan pengusaha Galicia sing ambisius: kanggo ngrampungake masa lalu Nazi sing mesthine mungsuh bisa ngubungake dheweke.

Ditulis ing banyu - Paula Hawkins

Vuelve Paula hawkins sawise Bocah wadon ing sepur. Anyar misteri antarane sadulur loro, Nel lan Jules Abbott. Sawetara dina sadurunge seda, Nel nelpon adhine Jules, nanging dheweke ora nggatekake. Nel tilar donya amarga dianggep lampus kanthi mlumpat menyang kali. Jules bakal bali menyang kutha cilik ing papan nalika musim panas nalika ngurus bocah wadon remaja sing ditinggal adhine. Nanging Jules wedi, utamane banyu.

Malaikat - Sandrone Dazieri

Lan wong Italia uga bali Sandrone Dazieri sawise sukses internasional saka Sampeyan ora dhewekan. Penyidik ​​khusus Colomba Caselli y menara dante saiki bakal ngaturake awake dhewe kanggo gelombang angkara sing kabeh nganggep karya saka terrorism. Dante terus karo manias lan fobia lan wiwit nuduhake tandha depresi sing kuat. Lan Colomba terus nesu ora bisa dikendhalekake lan ditarik saka awak. Nanging bareng-bareng mbentuk a luwih saka tim sing kompeten.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adrian Villagra Vicens ngandika

    Aku mikir cara kerja kudu luwih jelas kanggo entuk buku sing dikarepake.