6 novel jeneng kulawarga wanita sing sukses

Cepet Agustus infernal iki sing pungkasane saya alus, aku bakal pamitan karo ndeleng liyane babagan iki 6 novel. Dheweke ditandatangani kanthi jeneng kulawarga sing dikenali panulis kabeh jinis kanthi bolonganipun sampun mapan ing panorama. Nanging uga ana sawetara jeneng sukses sing anyar. Iki yaiku.

Ing jantung fjords - Christine Kabus

Kabus lair ing 1964 en Würzburg. Dheweke wis dadi asisten direktur, penulis drama lan penulis skrip kanggo sawetara serial televisi. Dheweke mesthi kesengsem karo lanskap Skandinavia amarga wis maca Astrid Lindgren, ing antarane para panulis saka negara kasebut. Nanging dheweke mesthi disihir dening pemandangan Norwegia lan mula dheweke wiwit sinau basa lan nyinaoni sejarahe. Asile wis novel iki sing dadi debute.

Kita ing 2010 ing Nordfjordeid. Lisa minangka fotografer sing sukses Jerman sing, sawise tilar donya ibune, nampa paket saka notaris kulawarga kasebut. Iki ngemot a medali antik karo foto pasangan perang, lan surat saka ibune. Foto iki bakal nggawa dheweke menyang kutha Nordfjordeid sing sepi, ing Norwegia. Yaiku pitunjuk siji saka Lisa kanggo ngerteni sapa sejatine leluhure.

pasir pasir - Malin Persson Giolito

Malin Persson Giolito lair ing Stockholm en 1969. Pengacara ing firma ukum paling gedhe ing negara-negara Nordik uga Pejabat Komisi Eropa ing Brussels, ing kana dheweke urip karo garwa lan telu wadon. Dheweke wis nerbitake telung buku, nanging iki sing dadi kayata sukses ing swedia lan wis diowahi ing Negara 24. pasir pasir Dheweke dipilih Thriller Best of the Year, hadiah literatur resmi sing dianugerahi dening Akademi Penulis Misteri Swedia.

Marang babagan ontran-ontran ing sekolah saka salah sawijining lingkungan paling mewah ing Stockholm. Maja norberg, sing wis ilang pacar lan kanca paling, dheweke curiga lan ditahan amarga dheweke melu serangan kasebut. Maja minangka bocah wadon sing apik lan tanggung jawab nganti dheweke ketemu Sebastian fagerman, putra miliarder paling kuat ing Swedia. Mbebayani lan nggumunake, Fagerman narik dheweke lan mlebu ing jagad vlelungan, kapal, pesta mewah, jinis lan obat-obatan. Dadi ing wektu apa dheweke ora bisa ngontrol? Apa tenan a pembunuh kadhemen utawa mung remaja liyane sing ilang?

Sadurunge udan - Dinah Jefferies

Jefferies minangka panulis Inggris lair ing Malaysia kanthi sejarah sing dawa. Dheweke uga penulis crita lan artikel.

En Sadurunge udan kita ketemu karo Eliza, wanita sing mandhiri banget kanggo masarakat Inggris sing telung puluhan taun. Yaiku tukang foto lan, sawise kelangan bojone ing kacilakan, bali menyang India miturut panjaluk pamrentah Inggris. Eliza kudu motret kanggo kulawarga Maharaja Rajputan lan amarga iku dheweke bakal mapan ana ing kadhatone. Nanging ora bakal dadi gaweyan sing gampang.

Intrik, ketegangan, karakter konspirator... Eliza mung bakal duwe siji sekutu, Jayant, adhine Maharaja sing apik. Loro-lorone bakal ngerti yen nuduhake barang sing padha, nanging hubungane ora dingerteni utawa ditampa ing India kolonial taun telung puluhan. Dadi, dheweke kudu milih posisi sing bakal dijupuk.

Ilang - CL Taylor

Taylor lair ing Worcester, Inggris, ing 1953. Wis ana ing Brighton ing ngendi dheweke wis ngembangake karir profesional dadi desainer grafis lan web. Wis a kenek banget karo thriller psikologis Watesan bisu (2014).

Novel anyar iki nyritakake babagan ngilang saka bocah enom, Billy Wilkinson, yaiku ibuné, ClaireDheweke rumangsa salah, sanajan dheweke dudu siji-sijine kulawarga. Kabeh Wilkinson nyimpen rahasia, nanging Claire yakin manawa kanca lan keluargane ora ana gandhengane karo ngilang kasebut. Utawa sing sampeyan pikirake.

Ulang tahun cilaka - Marie-Sabine Roger

Lair ing 1957, yaiku panulis Prancis urip ing Charente lan khusus kanggo Novel remaja, kanthi luwih saka satus judhul ing karir. Nanging dheweke tetep mantep ing literatur diwasa kanthi nyenengake Sore aku karo Margueritte, sing diadaptasi ing bioskop karo Gérard Depardieu minangka protagonis lan sing dak saranake banget.

Ulang tahun cilaka kandhani kanthi nada santai critane saka Mortimer DiFunto, sing bakal ngrayakake telung puluh enem taun kanthi sedhih. Lan iku wiwit mesthi kabeh wong-wong ing kulawargane wis tilar donya, tanpa dikecualian lan amarga macem-macem sebab, jam sewelas esuk saka ulang taune telung puluh enem.

Dadi mortimer ora nate nggawe rencana lan wis mundur. Nanging, tanpa ngerti sebabe, dina iku pati ora bakal tekan dheweke lan Mortimer kudu sinau urip maneh kanthi luwih akeh keraguan lan pitakon.

Putri putri tawon - Santa Montefiore

Montefiore minangka panganggit liyane british lair ing 1970 karo sawetara novel sukses ing saindenging jagad kayata, Ing iyub-iyub ombú. Sing terakhir uga a judhul romantis anyar sing wis suwe dadi puncak tangga lagu ing Inggris Raya. Dicritakake ing kaping pindho, nyritakake babagan wong wadon loro Dheweke bakal ngerti manawa ana crita katresnan sing mbaleni kanthi intensitas sing padha ora preduli taun.

En 1973 Trixie valentine Dheweke tresna banget karo penyanyi band sukses, Jasper Duncliffe, sing kepengin lolos lan urip kanthi maksimal. Dheweke nolak dadi kaya ibune, wanita sing padha ora duwe cita-cita liyane ngurus tawon, sing kayane komunikasi. Nanging banjur Jasper nampa kabar ora apik sing nuntun dheweke bali menyang Inggris.

Lan ing 1933 Grace hamblin Dheweke gedhe ing Walbridge, Inggris karo bapake, peternak lebah saka kulawarga bangsawan. Nalika dheweke mati kanthi ora sengaja, dheweke ninggalake dheweke dhewe lan ilang. Saiki dheweke dipotong njaluk tunangan karo Freddie Valentine, tresnamu lan kanca sing isih cilik, utawa aja digawa lunga semangat kanggo Lord Melville, katresnan sing mokal. Keputusan sampeyan bakal duwe jalaran Patang puluh taun mengko lan kalorone, ibu lan putri, kudu ngadhepi masa lalu sing didhelikake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.