6 buku pemuda sing sampurna kanggo diwaca ing musim semi

6 buku pemuda sing sampurna kanggo diwaca ing musim semi.

6 buku pemuda sing sampurna kanggo diwaca ing musim semi.

Maca, tanpa mangu-mangu, minangka pakulinan sehat sing nggampangake tuwuh kognitif wong sing duwe kebiasaan. Praktek iki ngidini sampeyan sinau babagan subyek ing endi wae, sampeyan mung butuh sawetara cahya, wektu lan kepinginan kanggo mriksa apa sing wis ditemtokake panganggit kanggo dijupuk ing kaca karyane.

Kanggo menehi motivasi para mudha supaya bisa maca yaiku menehi kunci sing bisa mbukak lawang, kayata imajinasi lan kekuwatan kreatif manungsa; pancen nguatake dheweke, menehi alat sing bakal nemtokake tatanan intelektual lan sosial. Artikel iki nuduhake enem buku gedhe kanggo bocah lanang-wadon mlaku-mlaku ing jagad literatur sing narik banget lan prelu.

Crita sing ora ana enteke (Koleksi Alfaguara Klasik)

Crita sing ora ana enteke.

Crita sing ora ana enteke.

Yen ngomong babagan klasik ing literatur anyar, Crita sing ora ana enteke yaiku, ora bisa dibantah, sawijining karya sing ora bisa disisihake. Panganggité, Michael Ende, ngerti carane menehi urip kanggo saben karakter ing tlatah Fantasia kanthi cara sing tliti, nalika nenun plot sing imajinatif lan apik banget sing bakal narik kawigaten wong-wong sing wis diadhepi kaping pisanan, lan sing saben wektu ngundang sing wis maca. Ora muspra judhul iki kalebu buku fantasi sing paling apik. 

Karakteristik buku

  • Tutup hard: 496 kaca
  • Umur sing disaranake: sangang taun luwih
  • editor: ALFAGUARA
  • Edisi: 001 (20 Mei 2016)
  • Koleksi: Koleksi Alfaguara Klasik

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Crita sing ora ana enteke

Manuk tengah wengi (Maca enom)

Manuk tengah wengi.

Manuk tengah wengi.

Kanggo penyayang realisme gaib, Alice Hoffman nggawa kita Manuk tengah wengi, buku sing makili pilihan sing ora bisa disisihake. Antarane penampilan kewan bersayap misterius, kutukan generasi, penyihir, adat istiadat sing ora gelem mati lan ngimpi lokasi, alur kasebut katon. Ayo lan ketemu Twig Fowler lan kulawargane lan apa sing ngubungake karo penampakan aneh kasebut; kanggo maca kaca pisanan yaiku pengin pungkasan tanpa mandheg sawetara wektu.

Karakteristik buku

  • Tutup alus: 200 kaca
  • Umur sing disaranake: sangang taun luwih
  • editor: ALFAGUARA
  • Edisi: 001 (23 Maret 2017)
  • Koleksi: Pamaca enom

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Manuk tengah wengi

Ana sing ngapusi (Unlimited)

Ana sing ngapusi.

Ana sing ngapusi.

Teknologi saiki wis nembus banget ing saben dinane, bisa uga kakehan rasa kanggo masarakat. Buku iki nuduhake kepiye aplikasi jaringan sosial sing sederhana bisa ngrampungake panguripan para pemudha ing Bayview Institute sawise mbabarake rahasia paling peteng, sing nyebabake rajapati Simon Kelleher, sing nggawe piranti lunak kasebut.

Peran sing maca yaiku kanggo nemtokake sapa, sing sejatine pembunuh lan apa sing menehi motivasi kanggo nindakake kriminal kasebut. Tanpa mangu-mangu, wacan sing apik banget kanggo musim panas iki. Karen M. McManus, panganggité, wis nggawa kita plot sing apik banget sing bakal nggawe luwih saka siji mikir babagan kepiye carane nggawe media digital.

Karakteristik buku

  • Tutup alus: 352 kaca
  • editor: ALFAGUARA;
  • Edisi: 001 (13 September 2018)
  • Koleksi: Ora winates

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Ana sing ngapusi

Wonder - Pelajaran Agustus (INK CLOUD)

Wonder: pelajaran Agustus.

Wonder: pelajaran Agustus.

Urip angel, ojo ditolak. Ora preduli saka ngendi kita lair, utawa status sosial sing diduweni, urip mesthi bakal ana gandhengane. Nanging, ana wong sing ditabuh luwih angel tinimbang wong liya, wong sing, amarga sawetara sebab takdir, ora teka ing jagad iki kanthi ciri fisik umum saka kabeh populasi. Lan, coba coba jelas, yen ana prekara sing ora dingerteni masarakat umum, yaiku sing beda, apa sing beda.

En Wonder - pelajaran Agustus, RJ Palacio (panganggité) menehi crita babagan bocah lanang sing teka ing jagad kanthi deformasi sing nyata lan kepiye dheweke kudu bisa ngalahake saben dina nalika ngolok-olok kanca-kanca sakelas lan banjur nduduhake, kanthi wani lan tekad, manawa dheweke pantes dihormati lan dheweke bisa ngenggoni papan sing luhur ing masarakat, kaya wong liya.

Karakteristik buku

  • Tutup alus: 416 kaca
  • editor: Cloud Ink
  • Edisi: 001 (13 September 2012)
  • Koleksi: Cloud Ink

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Wonder - Pelajaran Agustus

Institut (SUCCESS)

Institut.

Institut.

Kanggo penyayang horor ana crita anyar iki saka master horor Stephen King. Apa sing dikarepake saka King? Ya, paling apik. Pakaryan iki nggawa kita menyang papan "Institut", papan sing jahat sing tanggung jawab kanggo "merekrut bocah kanthi pikiran sing hebat." Ing kana dheweke digawa (sawise diculik) Luke Ellis, sing nalika yuswa rolas taun, nembe wae mejahi wong tuwane.

Sawise tekan fasilitas Institut, Luke ketemu karo bocah lanang liyane, nanging dheweke duwe kekuwatan khusus. Plot mbaka sethithik dadi saya peteng sawise mbabarake kelainan sing ditindakake tumrap para mudha sing "dirawat". Sawise pirang-pirang ngilang, Ellis nyoba lolos, nanging ora ana asil, amarga ora ana sing lolos saka The Institute. Yen maca Iku, banjur sampeyan bakal seneng kepiye King nyithak pribadine saben protagonis; sampeyan bakal wiwit ngguyu dadi nangis. Aja ragu-ragu yaiku tuku.

Karakteristik buku

  • Tutup hard: 624 kaca
  • editor: PLAZA & JANES
  • Edisi: 001 (12 September 2019)
  • Koleksi: Sukses

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Institut

Layangan ing awang-awang (Novel grafis)

Layangan ing awang-awang.

Layangan ing awang-awang.

Kanggo nutup, karya sing apik lan dipikirake dening Khaled Hosseini ditampilake Layangan ing awang-awang. Buku iki mbukak papan kanggo kita ing saben dinane kulawarga sing raket, lan nuduhake kepiye kompetisi layangan sing populer kanggo adhine Hassan, bocah-bocah lan pasangan sing mesthi saling nglindhungi.

Nglangkungi persaingan sing digawe bocah kasebut kanggo menang acara kasebut, pentinge hubungan filial lan salah sawijining harta karun paling gedhe sing bisa diduweni wong liya yaiku: persahabatan.

Karakteristik buku

  • Tutup alus: 136 kaca
  • editor: PELAJARAN Y EDISI SALAMANDRA SA (28 Oktober 2011)
  • Koleksi: Novel grafis

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Layangan ing awang-awang


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.