5 warta kanggo wulan Maret. Novel ireng, sejarah, esai ...

We ngeculake Maret lan ana sawetara warta editorial kaya saben wulan. Aku milih sampeyan 5, yaiku novelities saka jeneng sing dikhaskan kayata Lucu, Posteguillo o Cervantes, lan debutant nganggo jeneng samaran kaya Greta alonso, sing mlebu adegan sastra nganggo novel kriminal. Lan pungkasane, kita duwe tes, dening Sarah Lacy, kanthi tutul feminis lan nyorot ing rupane ibu-ibu. Ayo goleki.

Lan Julia nantang para dewa - Santiago Posteguillo

Yen sampeyan menang ing Penghargaan Planet kanthi Aku, Julia, sampeyan salah siji saka sing paling populer lan diwaca panulis novel sejarah, kanthi sukses karo rong trilogie disetel ing Roma Kuno, kepiye ora ngetutake saga? Lan sing ditindakake Santiago Posteguillo, sing njupuk karakter kasebut lan saiki ngadhepi mungsuh sing beda-beda wujud. Gelut fratisial ing antarane anake dheweke ngancam kelanjutan wangsa kasebut kanthi kekuwatan. Banjur ana ing cencer didiagnosis dening dhokter Galen. Julia bisa uga nyerah marang musibah kaya ngono, nanging yen kabeh katon ilang, a crita katresnan sing luwih kuwat kabeh lan apa tegese kawilujengan, uga kekaisaran.

Langit nalika semana - Greta Alonso

Kayane kaya ngono fashion durung musna de debutant ing novel ireng digunakake jeneng samaran, kanthi kaputusan utawa strategi pemasaran dhewe. Sing terakhir yaiku Greta Alonso, a Panulis Cantabrian lair ing taun wolung puluhan. Iki darmabakti kanggo engineering, nanging wis nulis pirang-pirang crita, novel cekak lan crita. Lan saiki mlebu novel kanthi iki debut.

Lan maneh, kita duwe timbal wadon, ing pengawas Tukang wesi, sing bakal nangani kasus lawas ditutup, ing «Kasus Alicia», sing dibukak maneh sadurunge katon tes anyar. Dadi investigasi sing nggawa dheweke antarane Bilbao lan Madrid diwiwiti. Sanalika, kita ngetutake langkah saka Inspektur Brul, bos lan mentor sampeyan, sing wis hubungan karo korban sadurunge dheweke dipateni. Dadi bisa uga aku kudu ndhelikake. Kuwi nelusuri kasunyatan, lan regane, bisa menehi tandha kalorone.

Saka ibu kaya ngono, perusahaan kaya ngono - Sarah Lacy

Sarah Lacy yaiku wartawan, enterprising lan uga ibu. Lan ing esai pungkasan iki dheweke nerbitake mbela nilai wanita ing jagad bisnis, nanging dheweke pengin nyorot utamane para ibu sing kerja, sing dianggep luwih ambisi lan produktif. Dheweke nindakake kanthi nada keras nanging uga lucu, lan khusus kanggo mbongkar klise sing wis ditandhani akeh wanita kanthi yakin manawa makarya, dheweke ora bakal dadi ibu sing apik. Ora ana sing ngluwihi kasunyatan.

Bukak ati - Elvira Lindo

Wartawan lan panulis saka Cádiz nyedhiyakake crita iki adhedhasar a episode sing kedadeyan ing Madrid ing taun 1939. Protagonis kasebut ngandhani hubungan kuat sing diduweni wong tuwa, kanthi kepribadian sing gedhe banget lan wong sing paling ringkih sing nandhakake urip kabeh kulawarga. Novel iki uga nyritakake babagan urip negara iki sajrone pirang-pirang abad, mula ana owah-owahan sing gedhe lan uga pajeg kanggo generasi, sing nginep ing kene ing Spanyol ing jaman perang fokus ing slamet.

Bocah lanang sing duwe gulungan - Pere Cervantes

Pere Cervantes nampilake novel anyar iki ing Barcelona 1945. Protagonis, Cah ayu, yaiku bocah sing, karo Sepeda, khusus kanggo transportasi saka bioskop menyang papan liyane gulungan lawas saka film. Nanging dina iku ketemu Umur 13 taun dadi saksi tumindak pidana sing setya ing gerbang omahe. Sing mateni mlayu sawise ngancam bakal mati yen dheweke ngandhani, lan ing wektu sing padha korban sing bakal mati tangan sampeyan a misterioso kromo saka aktor film nalika semana. Iki minangka obyek sing dioyak lan dikepengini a tilas komandan Gestapo lan polisi sing ora sopan. Nanging kasunyatan sing nyebabake Nil nyoba nggoleki apa sing kedadeyan yaiku wong sing lagi sekarat sebutno bapakmu wis suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.