3 buku sing bakal dakparingake kanggo Dina Buku

Mesthi sampeyan wis bosen maca ing kana yen dina sesuk April 23 Dina iki yaiku dina Buku. Kita, blog literatur, ora bakal kurang, mula saiki artikelku ngelingake kasunyatan iki. Ninggalake Lawakan, ing acara liyane, kita menehi saran dhaptar buku sing bisa diwenehake kanggo kenalan, kulawarga, kanca, nanging ing wektu iki kita wis dadi luwih egois Aku dadi luwih egois lan ora mikir dhewe. Pramila aku menehi sampeyan ing 3 buku sing bakal dakparingake kanggo Dina Buku. Amarga tresna lan menehi awak dhewe uga penting ...

Sadurunge terus, aku kudu ujar manawa sampeyan ora kudu seneng karo dheweke, yaiku sing saiki, kalebu liyane, aku duwe «dhaptar wish» lan aku ngarep-arep bisa duwe nalika aku lunga menyang Pameran Buku ing kutha ku.

«Wanita sing mlayu karo serigala» (Clarissa Pinkola Estés)

Buku iki wis diterbitake ing Zeta Bolsillo wiwit taun 2009 nanging tanggal terbitan wiwitane yaiku taun 1992. Sanajan buku iki wis pirang-pirang taun, nanging saiki aku ngerti. Nalika maca sinopsis lan aku ngerti aku kudu duwe. Nalika aku wis maca ing review pangguna lan rating sing wis maca, iki minangka buku sing disenengi para wanita lan pria, sanajan aku durung bisa menehi pambiji babagan iki ... aku uga ujar manawa dinilai apik banget. Aku ninggalake sampeyan kanthi sinopsis. Muga-muga sampeyan duwe "tresna sastra" sing dakrasakake.

Sinopsis

Ing saben wanita, dheweke nyengkuyung urip rahasia, kekuwatan sing kuat kanthi naluri, kreatifitas lan kawicaksanan sing apik. Dheweke minangka Wanita Liar, spesies sing kaancam bakal punah, amarga saka upaya masarakat kanggo nggawe budaya wong wadon lan meksa nindakake peran kaku sing bisa mbatalake intine naluri. Ing buku iki, penulis nyritakake mitos lintas budaya sing beda, crita dongeng lan crita kanggo mbantu wanita entuk kekuatan lan kesehatan, atribut visioner sing intisari naluri iki.

Data buku

  • Nomer kaca: 736 pp.
  • Naleni: Tutup alus
  • Editorial: KETET ZETA.
  • Basa: KASTILIAN.
  • ISBN: 9788498720778

"Balada banyu" (José Luis Sampedro)

Fabel iki ditulis dening almarhum almarhumah José Luis Sampedro ing taun kasebut 2008 ing kesempatan ing Pameran Asu Internasional Zaragoza, lan aku ora cukup ngandhani babagan kenapa aku pengin maca. Sapa sing ora pengin maca saka wong sing ngucapake ukara kaya iki? "Kanggo ngrusak jagad sing kita lakoni yaiku ngrusak omah sing kita lakoni." Ora ana tambahan utawa ditambahake.

Sinopsis

Ing karya iki, papat unsur kasebut nemoni lan ngrembug babagan masa depan Kamanungsan. Sing diwiwiti minangka proyek esai informatif sing cocog kanggo para guru lan pendhidhik, dadi puisi, "balada" sing diarani jenenge sawise lelungan panulis menyang Andalusia.

Data buku

  • Nomer kaca: 106 pp.
  • Naleni: Tutup alus
  • Editorial: SA EXPOAGUA ZARAGOZA 2008.
  • Basa: KASTILIAN.
  • ISBN: 9788493657161

"Jude the Dark" dening Thomas Hardy

Aku wis ora maca akeh Thomas hardy nanging aku ora duwe apa-apa saka dheweke wis nggawe aku pengin maca liyane babagan karyane. Aku pengin maca buku iki amarga aku ngerti manawa ana salah sawijining buku pisanan sing wani ngomong tanpa tabu lan ndhelikake jinis, perkawinan lan agama, kanthi radikal ngilangi kebingungan lan peteng sing ana ing babagan masalah iki. Apa sampeyan wis maca? Apa sing bisa sampeyan critakake babagan karya iki?

Sinopsis

Ing petualangan Jude Fawley (ditinggal karo garwane, mundur kanthi paksa kanggo sinau ing universitas, hubungan illicit, tortuous lan vagina sing ditindakake karo sedulure Sue), Thomas Hardy pengin nggawe "fiksi tragis" kanthi tujuan "nuduhake yen, kaya sing Diderot ujar, ukum sipil mung kudu dadi ukum saka ukum alam ”. Nanging, ilustrasi pribadi konflik antara hukum lan naluri iki ditampa kanthi nesu lan skandal kaya sing ditindakake dening wong-wong sejamane, mula uskup malah ngobong publik.

Data buku

  • Tutup alus
  • Penerbit: Alba Editorial; Edisi: 1 (20 Juli 2013)
  • Koleksi: Klasik
  • Basa: Spanyol
  • ISBN-10: 8484289028
  • ISBN-13: 978-8484289029

Lan saiki, critakake, apa buku sing bakal sampeyan wenehake dhewe mbesuk? #BookDay


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.