25 ukara kanggo ngelingi Arthur Conan Doyle

Ing dina kaya saiki 22 Mei nanging taun 1859 lair Arthur Conan Doyle, sing nggawe detektif fiksi sing paling misuwur, Sherlock Holmes. Dokter sing lair ing Edinburgh, Inggris sing menehi dhiri kanggo nulis lan menehi kita karya sing apik banget kaya sing wis kasebut.

Dina iki minangka ulang taune kelairan lan kita pengin nggawe dheweke dadi pajeg sithik arupa serat. Apa ana cara sing luwih apik kanggo ngelingi panulis tinimbang nganggo frasa lan narasi sampeyan dhewe? Ya ora ... ora ana. Tetep bebarengan karo kita lan nikmati 25 frasa kasebut kanggo ngelingi Arthur Conan Doyle. Muga-muga sampeyan seneng karo dheweke!

Tembung dening Arthur Conan Doyle

  1. "Urip pancen tanpa wates tinimbang apa sing bisa ditindakake dening manungsa."
  2. "Ora ana gunané mangan pangarep-arep banjur kuciwa."
  3. «Mediocrity ora ngakoni apa-apa sing unggul dhewe; nanging bakat langsung ngenali jenius.
  4. "Klien minangka unit sederhana kanggo aku, dadi faktor masalah."
  5. "Jenengku Sherlock Holmes lan bisnisku yaiku ngerti apa sing ora dingerteni wong liya."
  6. "Urip pancen luwih cerdas lan adaptasi tinimbang sing mbayangake sadurunge."
  7. "Apa sing bisa digawe wong liya, bisa ditemokake wong liya."
  8. "Kesan wanita bisa dadi luwih penting tinimbang analisis sing cukup."
  9. "Sampeyan ndeleng, nanging sampeyan ora bisa mirsani."
  10. "Ora ana sing luwih ngapusi tinimbang kasunyatan sing jelas."
  11. "Wong lanang mesthi angel ngerti sebabe dheweke bisa ngilangi rasa tresnane wong wadon, ora preduli dheweke ngrawat dheweke."
  12. "Yen kabeh perkara sing mokal wis diilangi, apa sing isih katon, ora bisa dipikirake, mesthine minangka kasunyatan."
  13. "Aku maca omnivora sing duwe memori non-volatil kanggo sepele sing aneh."
  14. «Masa depan ketemu karo Takdir. Saiki dadi duweke kita saiki.
  15. "Apa wae luwih apik tinimbang stagnasi."
  16. Ana sawetara wong edan ing sekitar. Bakal dadi donya sing mboseni tanpa dheweke.
  17. "Aku wis sinau ora nate ngolok-oloki pendapat saka wong liya, kayane aneh."
  18. "Tes utama keagungan sing sejatine ana ing pemahaman babagan kekirangane dhewe."
  19. "Wis wiwit saiki dadi aksioma sandi, yen prekara-prekara cilik iku paling penting."
  20. "Kabeh urip minangka rantai gedhe, alam nuduhake manawa ana hubungane."
  21. "Yen ora ana imajinasi, ora bakal ana medeni."
  22. "Aku ngakoni yen aku luwih wuta tinimbang tahi lalat, nanging luwih becik sinau telat tinimbang ora nate sinau."
  23. "Katresnan buku minangka hadiah sing paling dipilih kanggo para dewa."
  24. Saka kabeh memedi, memedi sing biyen tresna iku paling ala.
  25. Luwih becik sinau hikmah tinimbang ora sinau babar pisan.

Apa sampeyan mikir babagan frase kasebut? Apa sampeyan duwe sing luwih disenengi? Aku tetep nomer 11.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Miguel ngandika

    Nomer 20 <3

  2.   Franco DAmelio ngandika

    Halo, aku pengin ngerti saka buku nomer 10 sing muncul supaya bisa dikutip kanthi bener. Matur nuwun