2019. Buku-buku kasebut asale saka kabeh genre lan kanggo kabeh wong

Kita wis miwiti 2019 lan liyane ngenteni kita taun sastra janjeni. Bakal ana akeh judhul sing diterbitake lan kita ngarep-arep bisa maca kabeh. Utawa meh kabeh. Aku ndeleng sawetara jeneng nasional lan internasional sing bakal ngeculake crita anyar ing kabeh jinis (narasi, ireng, fantasi, romantis, crita cekak, puisi lan novel grafis) lan kanggo kabeh selera.

Narasi

Apa sing dadi nasional lan Amerika Latin

Kita bakal duwe sing paling anyar saka Soledad Puértolas, Jesús Ferrero, Luis Landero, Carlos Zanón utawa Ray Loriga, kayata. Iki nguripake maneh jeneng klasik saka jinis ireng sing diakoni lan bisa ditepungi Pepe Carvalho saka tangane Carlos Zanon en Masalah identitas. ing Dermaga bakal teka kanggo kita Musik Opera, saka Landman siji Udan apik lan Ferrero Ing jurang, yaiku Hadiah Novel Café Gijón ing taun 2018. Lan saka Loriga akhir minggu, Setu lan Minggu.

Saka Amerika Latin, rong conto ing Claudia Pineiro apa nerbitake Sapa sing ora utawa anyar saka Jaime Bayu con Dodo sing adhemUtawa Leonardo Padura, duweke Urip lan nulis ing Kuba.

Apa sing bakal dadi internasional

Ora ana sing metu Serotonin, paling anyar lan rahasia banget saka panulis kayata Prancis Michel Houellebecq, sing diwiwiti karo crita liyane kanthi gaya sing biasa. Lan bagean kapindho utawa Buku 2 saka Sedanipun komandan, saka Haruki Murakami. Uga bakal katon Kothak ireng, judhul pungkasan sing sampeyan tandatangani Amos Oz, panulis Israel sing tilar donya sawetara dina kepungkur, salah sijine kerugian literatur sing ditinggalake ing taun 2018.

Loro jeneng Prancis kontemporer sing misuwur kaya Pierre Lemaitre lan Nobel Jean Marie Gustave Le Clézio Dheweke nyedhiyakake loro judhul anyar kanggo kita. Clézio nerbitake Bitna ing sangisore langit Seoul lan saka Lemaitre teka Warnane geni, bagean kapindho trilogi diwiwiti karo sing dirayakake Sampek ketemu nang kana, sing entuk Hadiah Goncourt 2014.

Saka sisih lor, wong Swedia Jonas jonasson bali karo crita sing mesthi edan lan lucu banget ing Simbah sing bali nylametake jagad

Sing paling ireng

Jeneng genus sing dijenengi wektu kasebut ngasilake panen peteng sing apik. Andrea sing langgeng Camillery nggawa kita liyane langgeng, kurator Salvo Montalbano en Reruntuhan kebingungan. Lan wong amerika Michael Connelly duwe anyar Harry Bosch en Loro pasuryan kasunyatan.  Lan terus karo karakter klasik liyane uga Donna leon nyedhiyakake kasus anyar komisaris kanggo kita BrunettiIng jeneng putra.

Bobot abot liyane yaiku Mary Higgins Clark presenting Tari pungkasan. Gaul Bernard minier nilar komandanipun, Martin Servaz, diparkir menyang Seattle kanthi investigasi tiwasipun prawan remaja ing Crita peduli. Muga-muga, Minier bakal melu festival sabanjure BCBlack. Lan ing mangsa panas teka judhul liyane sing ditunggu-tunggu, piso, isih tanpa terjemahan ing basa Spanyol, lan dibintangi komisaris Norwegia Bolongan Harry, saka master genre Jo Nesbø.

Novel asmara

Genre modis liyane kanthi jeneng sing misuwur kaya Nora Robertskaro Teluk desahan,  utawa Nicholas Spark karo Saben Sigh. Dheweke uga ngirim crita anyar Jennifer Armentrout con Kaya geniMercedes Gallego Kab, sing nuduhake Nolak takdirutawa Michaels Corinne con Dime que kula quieres.

Kasunyatane, para penjual paling laris ing taun kasebut diprediksi ing genre iki Sarah lark con Taun lumba-lumba utawa geni Danielle Steel con Patih. Kita bakal ndeleng.

Novel sejarah

Sawetara judhul sing relevan bakal Till, de Daniel Kehmann, Venezia Biru, saka Marina G. Torrus o Jagad sing kita urip iki, saka Anthony Trollope. Dheweke uga katon apik Neanderthal pungkasan, saka Claire cameronlan Putrane srengenge, saka Morgan scott.

Novel fantasi lan crita cekak

Akeh penggemar Margaret Atwood Dheweke duwe untung amarga bakal duwe kabaruan, Sangang crita duraka. Lan crita lengkap saka Evelio Rosero lan Edith Wharton.

Pamaca sing hebat bakal duwe Sing paling apik yaiku bali, judhul anyar saka Albert Espinosa. Lan klasik kaya Philip K Dick con Jagad sing digawe Jones, diterbitake maneh novel sing meh ora bisa ditemokake, diterbitake kaping pisanan lan kaping siji ing Spanyol dening Cénit ing taun 1960.

Puisi

Taun iki ditandhani rong taun lair saka Walt Whitman, dadi reissue saka Godhong suket. Uga diterbitake Puisi lengkap de Raymond Carver.

Novel grafis

Taun mbukak karo Sabrina, saka Nick Drnaso, novel grafis pisanan sing nominasi Man Booker Award sing prestisius. Lan kanggo nyorot telpon kanggo Penghargaan Komik lan Novel Grafis saka penerbit Bruguera, label legendaris sing Random House wis pulih lan sing bakal ngidini pemenang nerbitake karya kasebut. Uga bakal dirilis edisi anyar komik asli lan nganyari klasik kaya Mortadelo utawa Filemón utawa Zipi lan Zape.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alfonso Ortiz ngandika

    Hai, aku Alfonso Ortiz, ora suwe karya fiksi sastra anyar, yaiku putra srigala, bakal dadi platform utama. Happy 2019.

bool (bener)