Nominasi Nominasi Harvey 2010

Minangka saben taun, ing nominasi kanggo menang bergengsi Anugrah Harvey saka jagad komik. Ing iki 2010, sing begja, ing saben macem-macem kategori, yaiku:

SCRIPTWRITER TERBAIK

- Jason Aaron, "Scalped," Komik Vertigo / DC
- Geoff Johns, "Wengi Paling Ireng," Komik DC
- Robert Kirkman, "The Walking Dead," Komik Gambar
- Jeff Kinney, "Diary Of A Wimpy Kid # 3: The Last Straw," Buku Jimat
- Tandha Waid, "Ora Bisa Ditebus", Boom! Studios

DRAWER paling apik

- Robert Crumb, "Book Of Genesis", WW Norton
- Guy Davis, "Bprd: Dewi Ireng", Komik Jaran Peteng
- Brian Fies, "Punapa mawon Kadadosan ing Besok?", Abrams ComicArts
- David Petersen, "Penjaga Mouse: Winter 1152?, Archaia Studios Press
- Frank Quitely, "Batman And Robin", Komik DC
- JH Williams III, "Komik Detektif," Komik DC

AUTHOR LENGKAP TERBAIK

- Darwyn Cooke, "Richard Stark's Parker: The Hunter," IDW
- Jeff Kinney, "Diary Of A Wimpy Kid # 3: The Last Straw," Buku Jimat
- Roger Langridge, "Buku Muppet Show Comic", Boom! Studios
- David Mazzucchelli, "Asterios Polyp", Pantheon
- Seth, "George Sprott (1894-1975)", Digambar lan Kuartal

MARKER TERBAIK

- Chris Eliopoulos, crita "Franklin Richards: Son Of A Genius", Komik Marvel
- Brian Fies, "Punapa mawon Kadadosan ing Besok?", Abrams ComicArts
- Thomas Mauer, "Pengangkatan," Komik Jaran Peteng
- David Mazzucchelli, "Asterios Polyp", Pantheon
- Richard Starkings, "Gajah," Komik Gambar

INKER sing paling apik

- Oclair Albert, "Wengi Paling Ireng", Komik DC
- Steve Ellis, "Wulan Dhuwur," Komik Zuda / DC
- Klaus Janson, "Amazing Spider-Man," Marvel Comics
- Jeff Kinney, "Diary Of A Wimpy Kid # 3: The Last Straw," Buku Jimat
- Mark Morales, "Thor," Marvel Comics

COLORIST TERBAIK

- Brian Fies, "Punapa mawon Kadadosan ing Besok?", Abrams ComicArts
- Steve Hamaker, "Balung: Mahkota Tanduk", Graphix
- Laura Martin, "Rocketeer: Petualangan Lengkap", IDW
- David Mazzucchelli, "Asterios Polyp", Pantheon
- Dave Stewart, "BPRD: Dewi Ireng," Komik Jaran Peteng

PORTADIST paling apik

- Jenny Frison, "Pemimpi," IDW
- Mike Mignola, "Hellboy: Pengantin Neraka", Komik Jaran Peteng
- Michael Avon Oeming, "Tikus Templar: Takdir, Bagean I," Komik Gambar
- Frank Quitely, "Batman And Robin", Komik DC
- JH Williams III, "Komik Detektif," Komik DC

TALEN BARU TERBARU

- Kevin Cannon, "Far Arden," Rak Paling Dhuwur
- Rob Guillory, "Ngunyah," Komik Gambar
- Reinhard Kleist, "Johnny Cash: I See A Darkness", Abrams ComicArts
- Nathan Schreiber, "Act-I-Vate: Power Out," http://act-i-vate.com
- Matthew Weldon, "New Brighton Archaeological Society," Gambar Komik

SERI BARU TERBAIK

- "Batman And Robin", Komik DC
- "Chew", Komik Gambar
- "Ora Bisa Ditebus", Boom! Studios
- "Gigi Manis", Komik Vertigo / DC
- "Ora Ditulis", Komik Vertigo / DC

SERI INDEFINIT TERBAIK utawa SERI MINI

- "Beasts Of Burden", Komik Jaran Peteng
- "Diary Of A Wimpy Kid", Buku Jimat
- "Gangga", Buku Fantagrafik
- "Kalah", Komik Gambar
- "Scalped", Komik Vertigo / DC
"The Walking Dead", Komik Gambar

PUBLIKASI ASLI TERBAIK KANGGO PEMBACA TANE

- "Jimat: Kutuk Storekeeper", Graphix
- "Diary Of A Wimpy Kid # 3: The Last Straw", Buku Jimat
- "Para Tumbuh Wis Ora Enak", Buku Hyperion
- "Buku Komik Acara Muppet", Boom! Studios
- "Masyarakat Arkeologi Brighton Anyar", Komik Gambar
- "3-2-3 Agen Detektif", Buku Jimat

ANTHOLOGI TERBAIK

- "Undhang-I-Vate", http://act-i-vate.com
- "Flight # 6?, Villard
- "Popgun # 3?, Komik Gambar
- "Dongeng Aneh", Komik Marvel
- "Komik Rebo", Komik DC

ALBUM ASAL ASLI

- "Asterios Polyp", dening David Mazucchelli, Pantheon
- "Book Of Genesis", dening Robert Crumb, WW Norton
- "George Sprott (1894-1975)", dening Seth, Digambar lan Kuartal
- "Cathetan sikil ing Gaza", dening Joe Sacco, Buku Metropolitan
- "Jahitan", dening David Small, WW Norton
- "Apa wae sing kedadeyane ing wayah sesuk?", Dening Brian Fies, Abrams ComicArts

ALBUM sing wis dibukak sadurunge paling apik

- "AD: New Orleans Sawise Banjir", dening Josh Neufeld, Pantheon
- "Dikumpulake Essex County", dening Jeff Lemire, Top Rak
- "Graveslinger", dening Shannon Denton, Jeff Mariotte, John Cboins lan Nina Sorat, IDW
- "Komik Masterpiece", dening R. Sikoryak, Digambar lan Kuartal
- "Tikus Templar Volume 1?, Dening Bryan JL Glass lan Michael Avon Oeming, Komik Gambar

VIGNETTE UTAWA PRESS STRIP

- "Cul-De-Sac", dening Richard Thompson, Universal Press Syndicate
- "Foxtrot", dening Bill Amend, Universal Press Syndicate
- "Entuk Fuzzy" dening Darby Conley, United Feature Syndicate
- "Mutts" dening Patrick McDonnell, King Features Syndicate
- "Mutiara Sadurunge Babi", dening Stephan Pastis, United Feature Syndicate

PROYEK RE-EDISI MATERI NASIONAL TERBAIK

- "The Best Of Simon And Kirby", dening Joe Simon lan Jack Kirby; disunting dening Steve Saffel, Titan Books
- "Humbug", dikandung lan diowahi dening Harvey Kurtzman lan digawe dening Harvey Kurtzman, Jack Davis, Will Elder, Al Jaffee lan Arnold Roth; disunting dening Gary Groth, Fantagraphics Books
- "Rip Kirby", dening Alex Raymond; disunting dening Dean Mullaney, IDW
- "Rocketeer: Petualangan Lengkap", dening Dave Stevens; disunting dening Scott Dunbier, IDW
- "The Toon Treasury Of Classic Children's Comics", disunting dening Art Spiegelman lan Francoise Mouly, Komedi Abrams

EDISI AMERIKA PALING MATERI ASING

- "Seni Osamu Tezuka: God Of Manga", dening Helen McCarthy, Abrams ComicArts
- "Manga Kamishibai", dening Eric P. Nash, Abrams ComicArts
- "Fotografer", dening Emmanuel Guibert, Didier LeFevre lan Frederic Lemercier, Second Second
- "Pluto: Urasawa X Tezuka", dening Naoki Urasawa lan Takashi Nagasaki, Viz Media
- "Bocah-bocah Abad 20", dening Naoki Urasawa, Viz Media

KOMIK ONLINE TERBAIK

"Hark! Vagrant ", dening Kate Beaton
"Bulan Dhuwur", dening Steve Ellis, David Gallaher lan Scott O. Brown
"Power Out", dening Nathan Schreibe
"PvP" dening Scott Kurtz
"Tanpa judhul" dening Cameron Stewart

HARGA KHUSUS KANGGO HUMOR ING KOMIK

- Evan Dorkin lan Jill Thompson, "Beasts Of Bebden," Buku Jaran Peteng
- Jeff Kinney, "Diary Of A Wimpy Kid # 3: The Last Straw," Buku Jimat
- Roger Landridge, "The Muppet Show Comic Book", Boom! Studios
- Bryan Lee O'Malley, "Scott Pilgrim # 5?, Oni Press
- Andrew Pepoy, "Petualangan Simone & Ajax: Kapas Natal", ComicMix

ANUGARA KHUSUS KANGGO GAMPANG ING PRESENTASI

- "Art of Harvey Kurtzman: The Geni Genius Of Comics", dening Denis Kitchen lan Paul Buhle, Abrams ComicArts
- "Bocah-bocah wadon Brinkley: kartun paling apik ing kartun Nell Brinkley Saka 1913-1940?, Disunting dening Trina Robbins, Buku Fantagrafi
- "George Sprott (1894-1975)", dening Seth, Digambar lan Kuartal
- "Rocketeer: Petualangan Lengkap", dening Dave Stevens, disunting dening Scott Dunbier, IDW
- "Identitas Rahasia: Seni Fetis Co-Creator Superman, Joe Shuster", disunting dening Craig Yoe, Abrams ComicArts
- "Wednesday Comics", disunting dening Mark Chiarello, DC Comics

PRESENTASI BIOGRAFI, SEJARAH ATAU PAWARTA TERBARU

- "Alter-ego", disunting dening Roy Thomas, TwoMorrows
- "Seni Harvey Kurtzman: Genius Gilaus Komik", dening Denis Kitchen lan Paul Buhle, Komik Komite Abrams
- "The Best Of Simon And Kirby", dening Joe Simon lan Jack Kirby; disunting dening Steve Saffel, Titan Books
- "Jurnal Komik", disunting dening Gary Groth, Michael Dean lan Kristy Valenti, Fantagraphics Books
- "Underground Classics", dening James Danky lan Denis Kitchen, Abrams ComicArts

Nomer UNIT UTAWA SEJARAH

- "Alec: Taun-taun Ana Celana", dening Eddie Campbell, Top Rak
- "Asterios Polyp", dening David Mazucchelli, Pantheon
- "Gangga # 3?, Dening Kevin Huizenga, Buku Fantasi
- "George Sprott (1894-1975)", dening Seth, Digambar lan Kuartal
- "Yunus Hex # 50?, Ditulis dening Jimmy Palmiotti lan Justin Gray, gambar dening Darwyn Cooke, Komik DC
- "Richard Stark's Parker: The Hunter", dening Darwyn Cooke, IDW
- "Apa wae sing kedadeyane ing wayah sesuk?", Dening Brian Fies, Abrams ComicArts

Aku bakal lunga sawetara minggu amarga pungkasane bisa entuk sawetara liburan ing kahanan, dadi apik lan nalika aku bali, aku bakal nggawa batere.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.