Warta sastra ti Planeta de Libros

cover_the-who-sound_elio-quiroga-rodriguez_201508311637

Kuring terang naon anu anjeun resep berita literatur, khususna naratif, janten kuring panginten pantes pikeun anjeun museurkeun tulisan ieu dimana kuring ngumpulkeun sababaraha Warta sastra ti Planeta de Libros. Aya permata anu asli, janten kuring ngarepkeun anjeun resep. Kuring ninggalkeun anjeun judul sareng kasimpulan masing-masing.

"Anu ngimpi" (Elio Quiroga)

Tanggal terbitan: 06/10/2015
560 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-450-0279-7
Presentasi: Hardcover nganggo jaket lebu
Kumpulan: Minotauro Award

Sinopsis

Dante cicing di hiji imah di nagara éta, dikurilingan leuweung sareng alam éndilis, di tempat anu sadayana katingali sepi sareng teratur. Tapi teu aya naon anu sigana dina hirupna, anu bakal asup ka pusaran anu teu tiasa dibalikkeun nalika anjeunna mendakan di tengah gurun. Dante bakal mikir yén anjeunna tos kaleungitan pipikiran. Tapi kanyataanana langkung pikareueuseun: Dante sanés Dante, sanaos kanyataanna anjeunna. Sareng anjeunna ngagaduhan seueur tagihan anu luar biasa pikeun dibéréskeun.

Janten, urang bakal patepung sareng tokoh sapertos Caín Gray, sobat dalit Dante, atanapi Boss Pérez, raja alam bawah anu ninggali umat manusa na, sareng utamina Lara, awéwé anu mikanyaah Dante tapi anu henteu dipikacinta. . Sareng pamustunganana ka Dana, anu parantos maot sababaraha taun, sanaos henteu leres-leres.

Di sakitar Dante, Lara sareng Dana, sakumna dunya runtuh dina perang gerilya anu teu aya tungtungna, kejem sareng buta, sareng seueur umat manusa parantos milih bunuh diri ... hirup salamina.

Sareng Dante ...

Dante disalahkeun pikeun sagala kajadian.

"Dua taun, dalapan bulan sareng dua puluh dalapan wengi" (Salma Rushdie)

cover_tua-taun-dalapan-bulan-sareng-dua puluh dalapan-wengi-malam_salman-rushdie_201506291145

Tanggal terbitan: 06/10/2015
400 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-322-2521-5
Presentasi: Rustik kalayan flaps
Kumpulan: Perpustakaan Formentor
Panarjamah: Javier Calvo

Sinopsis

Ieu novel anu matak anu nyampur sejarah, mitologi sareng cinta abadi, narasi anu hébat anu nunjukkeun monster anu dileupaskeun nalika alesan pasrah sareng fanatisme ngarajaan.

Dina waktos anu caket, saatos badai ageung, Jaman Kabiasaan dimimitian. Saurang tukang kebon mendakan yén suku na henteu kénging deui kana taneuh. Artis buku komik janten superhero. Orok ngaidentipikasi najis ku nyirian anu rusak sareng ruam kulit. Aranjeunna henteu terang yén aranjeunna katurunan ti sababaraha mahluk gaib sareng aneh anu katelah jin. Dunya na dipisahkeun ti urang ku jilbab. Ayeuna jilbab ieu parantos rusak sareng anu dipilih kedah ngarangna dina perang antara cahya sareng gelap anu bakal dua taun, dalapan bulan sareng dua puluh dalapan wengi, nyaéta, sarébu wengi sareng hiji deui.

Salman Rushdie parantos nyerat karya agung, dongéng modérn ngeunaan konflik hébat kamanusaan, sareng kasaksian anu langgeng pikeun kakuatan carita. Saatos jutaan pamiarsa anu ngagemeskeun ku The Satanic Verses and Sons of Midnight, Rushdie balik deui sareng novél cemerlang anu negeskeun tempatna anu istimewa dina altar sastra dunya.

"Selat Ajag" (Truk Olivier)

cover_the-selat-sahiji-ajag_olivier-truc_201507150919

Tanggal terbitan: 06/10/2015
480 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-233-4993-7
Presentasi: Rustik kalayan flaps
Kumpulan: áncora & Delfín
Panarjamah: Joan Riambau Möller

Sinopsis

Di hiji kota leutik di belah kalér ekstrim Lapland, pupusna hiji rusa rusa di transhumance pinuh ngagali sababaraha kapentingan minyak hideung anu bakal robih, salamina, nasib pangeusina. Klemet Nango sareng Nina Nansen nyandak panilitian anu janten acara média nalika walikota kota éta maot dina situs anu suci pikeun minoritas étnis Sami lokal. Dendam, kapentingan ékonomi, perselisihan balapan umur lami sareng laju anu pusing ngariung dina Thriller anu ngumbara di penjuru jarak Arktik Circle.

"Days Dog" (Gilles Legardinier)

dog-day_home_gilles-legardinier_201507151132

Tanggal terbitan: 06/10/2015
400 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-08-14654-4
Presentasi: Rustik kalayan flaps
Kumpulan: Planét Internasional
Panarjamah: Juan Camargo

Sinopsis

Bosen hirup di dunya dimana anjeunna henteu tiasa mendakan tempatna, sareng sedih ku kaleungitan jalma anu paling dipikacinta, Andrew Blake anu jegud pisan mutuskeun hirupna ngaleungit sareng ngaleungit. Janten, dinten anjeunna badé dilélér Award for Excellence Industrial, salaku jasa tina karirna salaku pengusaha, anjeunna angkat ti London asalna sareng angkat ka padesaan di Perancis ... damel salaku juru jadah! Nalika anjeunna dugi ka Beauvillier, anjeunna langsung sadar yén agam na parantos kaleungitan jiwa anu pernah dipibanda ...

Diantara pendudukna nyaéta Nathalie, papayung randa na Odile kalayan jadwal sareng tuntutan anu anéh; tukang masak gumerendeng; Manon, awéwé ngora anu henteu terang naon anu dipikahoyongna, sareng Philippe, tukang kebon sareng tukang bumi anu cicing di bumi alit di kebon sareng gelut sareng sadayana ... Hubungan antara dulur-dulur kacau, sareng pinuh ku salah paham sareng kaayaan teu masuk akal, jadi Andrew teu boga pilihan tapi pikeun nyobaan nguruskeun imah anu kacau ieu ... Oh, sareng silaturahim sareng Méphisto, ucing Odile!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.