Tim redaksi

Kami mangrupikeun blog anu didaptarkeun pikeun berita sastra sareng berita éditorial. Kami resep resep kana panulis klasik sareng wawancara panulis anu paling dipikaresep sapertos Dolores Babak o Marwan ogé nampung pangarang énggal.

Kami gaduh langkung ti 450.000 pengikut Twitter dina akun kami @A_literature Timana

Kami resep ngalangkungan kajadian anu béda-béda. Kusabab 2015 kami parantos antara séjén ka anu bergengsi Award Planét sareng kami bakal nyaritakeun ngeunaan éta langsung sareng mimiti.

Tim éditorial Actualidad Literatura diwangun ku sakumpulan ahli dina literatur, panulis sareng panulis dilélér dina panghargaan anu béda. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Éditor

  • Mariola Diaz-Cano Arevalo

    Tina Manchega vérin 70 taun, kuring kaluar salaku pamiarsa, panulis sareng cinephile. Teras kuring mimiti diajar filologi basa Inggris, ngajar sareng narjamahkeun basa sakedik. Kuring réngsé latihan salaku éjaan sareng gaya proofreader pikeun panerbit, panulis leupas, sareng ahli komunikasi. Kuring ngatur dua halaman wéb: MDCA - CORRECCIONES (https://mdcacorrecciones.jimdofree.com/) sareng MDCA - PELAJARAN BAHASA INGGRIS JEUNG SPANISH (https: //mdca-aprende-a-tu-aire-ingles-y-espanol.jimdosite. com /). Kuring ogé gaduh halaman wéb sastra, MDCA - NOVELAS Y RELATOS https://mdcanovelasyrelatos.jimdofree.com/) sareng blog, MDCA - QUÉ HAY DE LO MÍO (https://marioladiazcanoarevalo.blogspot.com.es/), dimana Kuring nyerat perkawis literatur, musik, serial tipi, bioskop sareng masalah budaya sacara umum. Kalayan terang éditan sareng tata ruang, kuring nyebarkeun nyalira lima novel: "Marie", trilogi sajarah "The srigala sareng bintang" sareng "Dina April".

  • Juan Ortiz

    Sarjana Pendidikan, nyebatkeun bahasa sareng literatur, ti Udone (Universidad de Oriente, Nucleo Nueva Esparta, Vénézuéla). Profésor Universitas dina korsi sajarah, sastra Spanyol sareng Amérika Latin, ogé musik (harmoni sareng maénkeun gitar). Sarjana Pendidikan, nyebatkeun bahasa sareng sastra, (Udone). Profésor sastra, sajarah sareng musik universitas. Kuring damel salaku panulis, nangtung dina puisi sareng narasi perkotaan. Sababaraha buku kuring nyaéta: "Transeúnte", carita; "Awak di basisir", kumpulan sajak. Kuring ogé ngalayanan salaku panyipta eusi sareng éditor téks.

  • Ana Lena Rivera Muñiz

    Kami Ana Lena Rivera, panulis serial novel intrik anu dibéntangan ku Gracia San Sebastián. Kasus mimiti Gracia, Lo que Callan los Muertos, parantos nampi Torrente Ballester Award 2017 sareng penghargaan finalis pikeun Fernando Lara Award 2017. Kuring parantos resep kana fiksi kajahatan ti saprak budak, nalika kuring nilar Mortadelo sareng Filemón pikeun Poirot sareng Miss Marple, janten saatos sababaraha taun janten manajer dina multinasional ageung kuring ngarobah bisnis pikeun karep kuring anu hébat: Novel kriminal. Kieu lahirna Gracia San Sebastián, panaliti anu pangpayunna dina séri novél detéktip kuring, dimana jalma normal, sapertos urang mana waé, tiasa janten penjahat, bahkan ngabunuh nalika hirup nempatkeun aranjeunna dina kaayaan sesah. Kuring lahir di Asturias, kuring gaduh gelar Hukum sareng Administrasi Bisnis sareng Manajemén sareng kuring cicing di Madrid ti saprak kuliah. Ti waktos ka waktos kuring kedah ngambeu laut, Laut Cantabrian, kuat, sregep sareng bahaya, sapertos novel anu kuring nyerat ka anjeun.

  • Encarni Arcoya

    Éditor sareng panulis ti saprak 2007. Pecinta buku ti saprak 1981. Ti saprak alit kuring kantos ngaraosan buku. Anu ngajantenkeun kuring nyembah aranjeunna? Nutcracker sareng Raja Beurit. Ayeuna, sajaba ti maca, kuring panulis carita barudak, novel ngora, romantis, naratif jeung érotis. Anjeun tiasa mendakan kuring salaku Encarni Arcoya atanapi Kayla Leiz.

  • Lola curiel

    Murid Komunikasi sareng Hubungan Internasional. Maca sareng nyerat sok aya sareng kuring. Saur buku anu kuring pikaresep nyaéta Ray de Bradbury's Martian Chronicles, sanaos kuring resep mikir yén, kalayan sagala rupa anu kuring tinggalkeun pikeun maca sareng diajar, kuring masih tiasa ngarobih. Kuring miharep rekomendasi kuring dina blog ieu ngabantosan anjeun pikeun langkung resep buku sareng tiasa ngirimkeun sadaya carita anu nalukkeun kuring.

Tilas éditor

  • Carmen Guillen

    Sapertos seueur lawan, monitor pendidikan sareng sababaraha hobi, kalebet maca. Abdi ngahargaan klasik anu saé tapi kuring henteu nutup dina band nalika hal-hal anu anyar dina literatur murag kana panangan kuring. Kuring ogé ngahargaan genah sareng gampangna 'ebooks' tapi kuring salah sahiji jalma anu resep maca ku ngaraos makalah, sakumaha biasana dilakukeun.

  • Kaki Alberto

    Panulis perjalanan sareng literatur, kakasih hurup aheng. Salaku panulis fiksi, kuring parantos nyebarkeun carita anu meunang penghargaan di Spanyol, Peru sareng Jepang sareng buku Cuentos de las Tierras Calidas.

  • Lidia aguilera

    Insinyur sareng pameget carita. Jalan kuring dina literatur dimimitian ku Mariane Curley "The Circle of Fire" sareng dikonsolidasi sareng Robin Cook's "Toxina." Abdi gaduh karep pikeun implengan, naha éta Sawawa Muda atanapi déwasa. Di sisi anu sanésna, kuring ogé resep mikaresep séri, pilem atanapi manga anu saé. Naon waé anu mawa carita kalayan wilujeng sumping. Kuring ogé pangurus blog sastra dimana kuring nyerat pendapat kuring ngeunaan buku anu kuring baca: http://librosdelcielo.blogspot.com/

  • Diego Calatayud

    Gelar Filologi Hispanik. Gairah ngeunaan nulis, kuring ngalakukeun Master dina Narasi sareng Nulis Kreatif. Kusabab kuring ngora pisan kuring resep literatur, maka dina blog ieu anjeun tiasa mendakan naséhat anu hadé ngeunaan kumaha nyerat novel, atanapi resep ulasan anu hadé tina buku klasik.

  • Alex Martinez

    Kuring lahir di Barcelona dina bulan panungtung taun 80an. Abdi lulusan Pedagogy ti UNED, ngajantenkeun pendidikan ku cara hirup anu propésional. Dina waktos anu sasarengan, kuring nganggap diri kuring salaku sajarawan "amatir", obsessed sareng studi jaman baheula sareng khususna konflik-perang perang kamanusaan. Hobi, anu ieu, anu kuring ngagabungkeun sareng maca, ngumpulkeun buku tina sagala rupa sareng, sacara umum, sareng literatur dina sagala rupa kemungkinan. Sedengkeun pikeun hobi sastra kuring, kuring kedah nyebatkeun yén buku karesep kuring nyaéta "The Godfather" ku Mario Puzzo, saga karesep kuring nyaéta tina Santiago Posteguillo didedikasikan pikeun Perang Punic, panulis sirah kuring nyaéta Arturo Pérez-Reverte sareng rujukan kuring dina literatur nyaéta Don Fransisco Gomez de Quevedo.

  • Maria Ibanez

    Kuring lahir dinten anu sami sareng Pangeran Henry ti Inggris. Anjeunna mangrupikeun pangeran Inggris sareng kuring pustakawan. Nuhun Karma. (tanpa akronim).