Tilu buku murag asih

Dinten ieu kuring hudang lembut ... Ti harita nalika anjeun peryogi "cinta tamparan" anu ngajantenkeun anjeun hudang sareng ngeusi anjeun ku harepan. Cinta mangrupikeun parasaan anu paling dipikaresep sareng dipikahoyong ku sadayana, atanapi henteu? Sareng urang teras-terasan henteu ngan ukur milarian-éta ngarepkeun kahirupan, tapi kami ogé hoyong ningali carita cinta sajati dina layar ageung, dina serial tipi, dina lagu, sareng tangtosna, dina buku.

Nya, mangpaatkeun kanyataan yén éta dinten Jumaah, anu mangrupikeun dinten-dinten istirahat, ngararasakeun sareng ngalakukeun sagala rupa anu henteu masihan waktos urang salami sésana dina saminggu, Kuring badé nyarankeun tilu buku pikeun bogoh ka ... Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji anu anjeun baca sareng ngan ukur ku ngalengkepan éta anjeun surak sareng lamunan pikeun hal anu sami atanapi sami anu kajadian ka anjeun. Anu mana anu anjeun pilih heula? Kuring parantos parantos maca sadayana tilu teras kuring masihan kaputusan anjeun dina bentuk poin pikeun masing-masing. Tapi émut: éta mangrupikeun penilaian pribadi, anjeun henteu kedah satuju.

"Kisah Cinta" Erich Segal

Kuring nyarankeun buku ieu kusabab tilu alesan:

  • Anu mimiti sadayana éta ngan ukur ayeuna, tanggal 16 Juni tapi ti taun 1937, pangarangna Erich Segal lahir. Naon cara anu langkung saé pikeun ngahargaan karyana tibatan maca éta?
  • Anu kadua nyaéta buku anu pondok (sigana kuring émut yén sakitar 170 halaman) éta éta maca sampurna dina sabtu minggu. Éta bakal ngajantenkeun anjeun pondok! Anjeun bakal sono yén éta henteu teras ...
  • Sareng anu katilu sareng terakhir, anu salain ti éta novél anu saé pisan, ogé pilem na dumasar kana buku anu ogé disarankeun pisan.

Sinopsis

Oliver mangrupikeun murid Harvard anu resep olahraga ti kulawarga anu jegud. Jennifer, murid musik anu lucu sareng seuri anu damel salaku pustakawan. Tétéla aranjeunna henteu gaduh persamaan, tapi ...
Oliver sareng Jenny mangrupikeun palaku protagonis salah sahiji carita cinta anu paling terkenal sepanjang waktos. Carita anu seueur jalma déwasa bakal maca deui kalayan senang, sareng éta bakal terus ngiringan pembaca generasi anyar.

Langkung ti 21 juta éksemplar...

Kelas kuring pikeun anjeunna nyaéta 4/5 poin.

"Under the Same Star" ku John Green

Buku sanés anu kuring kantos baca sapertos anu kuring ningali pilem anu aranjeunna damel ngeunaan anjeunna ... Upami anjeun henteu hoyong nangis sapertos cupcake, kuring henteu mamatahan anjeun, leres ... Tapi kuring ogé bakal nyaritakeun yén anjeun bakal sono a buku seger, kalayan cinta nonoman sareng nonoman jalma anu nalika aranjeunna sumping aranjeunna sigana ngancurkeun sagalana.

Koran The New York Times disebut novel ieu salaku "Campuran kasieun, amis, filsafat sareng rahmat" Sajaba ti éta "Tuturkeun jalan tragedi réalistis".

Sinopsis

Hazel sareng Gus hoyong gaduh kahirupan anu langkung biasa. Sababaraha bakal nyarios yén aranjeunna henteu lahir sareng bintang, yén dunya na henteu adil. Hazel sareng Gus ngan ukur nonoman, tapi upami kanker anu duanana kaserang parantos ngajarkeun naon-naon, éta moal aya waktos pikeun kasieun, sabab, resep atanapi henteu, ngan ukur ayeuna sareng ayeuna. Janten, kalayan niat ngajantenkeun haseup anu paling hébat Hazel janten leres - pendak sareng panulis favoritna - aranjeunna bakal meuntas Atlantik babarengan pikeun hirup petualangan ngalawan waktos, sakumaha katolik sabab matak nganyenyeri haté. Tujuan: Amsterdam, tempat dimana panulis anu enigmatis sareng moody cicing, hiji-hijina jalma anu tiasa ngabantosan aranjeunna milah potongan teka-teki anu hébat anu janten bagianana.

Novel anu bacaanana disarankeun ti 14 taun.

Kelas kuring dina buku ieu nyaéta 4/5.

"Wuthering Heights" ku Emily Brontë

Palasik sacara gembleng tina pustaka anu kedahna kedah dibaca. Béda pisan sareng dua buku sanés anu disarankeun di luhur, kusabab rada rumit, lami, roman tradisional langkung ...

Sinopsis

Éta mangrupikeun cariosan carita anu dramatis sareng tragis. Dimimitian ku datangna budak Heathcliff ka bumi Earnshaw, anu dibawa ku bapak kulawarga ti Liverpool. Kami henteu terang ti mana mahluk ieu asalna, anu bakal gancang-gancang ngaganggu kahirupan sepi kulawarga angkatna ogé kulawarga tatangga na, Lintons. Carita cinta sareng pamales kanyeri, tina hatena sareng gélo, kahirupan sareng pati. Catherine Earnshaw sareng Heathcliff ngembangkeun hubungan silihandelkeun sapanjang hirupna, ti saprak budak nepi ka maot.

Upami anjeun hoyong terang kumaha carita na lumangsung sareng kumaha jalanna, anjeun ngan ukur kedah muka buku nyalira ...

Nilai kuring pikeun buku ieu 5/5 poin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)