«Nalika hujan», ku Teresa Viejo, intrik psikologis anu pinuh ku misteri

"Sedengkeun hujan", ku Teresa Viejo, intrik psikologis anu pinuh ku misteri

Sababaraha dinten ka pengker ningali cahaya Bari hujan, novel énggal ku panulis sareng wartawan Theresa Old. Bari hujan, diterbitkeun ku ngalahirkeun, mangrupikeun novel masalah cinta obsesip sareng rahasia kulawarga, intrik psikologis anu pinuh ku misteri, dimana protagonis nyanghareupan kajadian misterius anu dicampur antara dunya nyata sareng dunya roh.

Teresa Viejo milari yén anu maca tiasa kabur tina sadidinten sareng ngalebetkeun dirina dina carita, janten bagian tina alur. Dina novel ieu, tantangan anu pangpentingna nyaéta nyiptakeun carita ti mimiti, duanana tokohna sareng plot na dimimitian ti imajinasina, prosés anu anjeunna ngaku senang-senang sareng anu anjeunna ngarepkeun pikeun dikirimkeun ka sadaya pamiarsa na.

"Henteu aya laut anu sapertos kieu, pikaresepeun, teu marahmay, nipu sareng misterius sapertos Laut Cantabrian, laut anu poék sareng henteu tiasa ditembus nalika langit mendung, tapi anu coves leutik mangrupikeun surga." Ieu kumaha Teresa Viejo ngajelaskeun sumber "inspirasi" -na pikeun Sedengkeun Hujan, anu dipasihkeunana kamari di Asturian Press Club di La Nueva España.

Sinopsis pikeun "Sedengkeun Hujan"

Bari hujan nyaritakeun Alma Gamboa Monteserin, awéwé ngora anu umurna 40 taun 27-an sareng ngumbara ka kalér pikeun milarian karuhunna.

Dina usum salju 1946, Alma Gamboa angkat ka bumi karuhunna dimana, tibatan katengtreman anu diperyogikeunna pisan, wangsit anu lami ngantosan anjeunna teu tiasa dihindari. Dina enigma éta anu hirupna, anjeunna henteu lami mendakan poto awéwé ngora anu henteu dikenal, reruntuhan hiji agam anu dihakan ku seuneu sareng buku anu misterius. Teu aya anu ngahapus tapak cinta anu ngancurkeun.

 

Anjeun tiasa maca bab mimiti Bari hujan dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.