Pilihan warta redaksi pikeun Juli

Juli. Liburan, sajauh mungkin. Waktos luang dina kasus naon waé sareng sok panas. Janten waktuna istirahat, gaduh waktos anu saé sareng maca. Sareng ieu anu pilihan 6 judul ngeunaan berita redaksi anu kaluar bulan ieu. Pikeun unggal rasa.

Kajahatan Saint-Malo - Jean-Luc Bannalec

El Komisaris Dupin mangrupikeun karakter anu paling kawéntar ti panulis Jérman anu asalna ti Breton John-Luc Bannalec, nami samaran anu dipilih ku éditor sareng panarjamah Jörg Bong. Sareng ieu mangrupikeun kasus kasalapan na anu lumangsung di Saint-Malo. Di dinya anjeunna ngalih ngiringan a seminar di Sakola Pulisi, dimana éta dimaksadkeun pikeun ngamajukeun padamelan antara opat departemén Brittany.

Dupin henteu resep pisan kusabab anjeunna kedah nyéépkeun opat dinten sareng préféktur, janten ngamangpaatkeun istirahat, anjeunna jalan-jalan di pasar Saint-Servan. Katuhu aya nembongan awéwé kalayan péso nyangkut dina haténa. Éta Blanche Trouin, a tukang masak suksés daérah di. Sadayana nunjuk ka lanceukna Lucille, ogé juru masak terkenal, sareng persaingan diantara aranjeunna. Dupin mikir yén kasus éta bakal ngabantosan anjeunna pikeun teu malire seminar, tapi anjeunna kedah kolaborasi sareng komisaris sanésna pikeun méréskeunana.

Ngahudangkeun - Warisan Naga 1 - Nora Roberts

Bestseller Nora Roberts ngalih ka lamunan jeung ieu judul kahiji dina trilogi éta ngajangjikeun seueur misteri, petualangan sareng cinta.

Protagonis nyaéta Béjo, anu janten murangkalih, bapakna kantos nyarioskeun tempat-tempat anu luar biasa. Ayeuna éta parantos a dua puluh kitu ku hutang sareng padamelan anjeunna henteu resep. Tapi hirupna nyandak giliran nalika anjeunna mendakan yén indungna parantos nyumputkeun rekening bank ti anjeunna dimana bapakna, anu angkat nalika Breen yuswa dua belas taun, parantos neundeun artos. Janten ayeuna anjeunna ngagaduhan harta. Janten mutuskeun ngumbara ka Irlandia.

Tapi aya, di leuweung tina Galway, Breen tepang a dunya pinuh ku sihir, kulawarga anu anjeunna henteu bayangkeun sareng, pangutamana, a cinta legendaris.

Jalan panghampura - David Baldacci

nu lain panglakuna Como David Baldacci Judul anyar ieu nampilkeun protagonis sareng kamampuan luar biasa, anu sanés anyar dina karya panulis ieu. Nyaéta dingaranan Atlee Pinus sareng kahirupan anu ditandaan ku pangalaman dahsyat ti jaman budakna: nalika umur genep taun, a deungeun nyulik adi kembarna sareng teu aya anu kantos ningali deui. Tilu puluh taun ka pengker, Atlee mangrupikeun a Agén FBI kalayan kamampuan anu luar biasa, tapi ogé barontak, gagah tur mandiri Sareng anjeun kedah nyandak kaputusan nalika nyanghareupan kasus maot anu ditusuk langka di daérah Grand Canyon anu sering dikunjungi wisatawan.

Akibat tina nyarios Abdi bogoh ka anjeun - Manu Erena

Aranjeunna nyarios Manu Erena mangrupikeun kejutan éditor taun na fenomena anyar puisi anu dibahas sadayana. Sareng éta, hatur nuhun kana ieu publikasi buku kahijina, parantos ngahontal bagian luhur daptar laris. Wétan sajak parantos ngalihkeun rébuan pamaca sabab Manu parantos tiasa nganyatakeun dina sensasi ayat-ayat na émosina anu urang sadayana rasakeun. Ieu édisi khusus énggal, anu kalebet sajak teu diterbitkeun.

Taun banjir - Margaret Atwood

Judul ieu cenah ngungkabkeun Margaret Atwood anu paling caang sareng imajinatif. Éta perkawis sbagian kadua Tina telepon Trilogi MaddAddam. Sareng naon anu dicarioskeun ku fiksi dystopian énggal ieu nyaéta sosobatan dua awéwé anu salamet tina punah planét. 

El Banjir garing éta parantos ngancurkeun planét sareng sigana maéhan kahirupan manusa. Ngan dua awéwé siga anu salamet: Tahu Sumedang, entrenched dina spa méwah, jeung Ren, aerialis ngora anu parantos cicingeun di Colas y Escamas, klub terkenal dimana "budak awéwé paling bersih di kota" damel. Sareng di luar dunya teh penguasa korupsi sareng sumebar spésiés transgenik énggal, Anu ngancam ngancurkeun sagalana.

Getih mendung - Robert Galbraith

Vuelve JK Rowling, atanapi Robert Galbraith dina séri ieu, sareng detektif swasta na ogé suksés Neunggeul Cormoran. Dina carita anyar ieu Serangan parantos angkat ka Cornwall nganjang ka kulawargana, nalika anjeunna dieureunkeun di tengah jalan ku awéwé anu nyuhungkeun bantosanna pikeun milarian indungna, Margot Bamborough, leungit di 1974 dina kaayaan anéh.

Neunggeul henteu kantos nyanghareupan pasualan anu kajantenan lami pisan sateuacanna sareng sadar kana hal éta sababaraha kasempetan suksés, tapi sasarengan sareng rakana di agénsi, Robin Ellacott, anu masih kawengku antara perceraian anu ribut sareng perasaanna pikeun Cormoran, nampi pasualan. Sareng dina panyilidikan, aranjeunna mendakan carita anu rumit pisan ku serat ti Tarot ngaliwatan a killer serial saksi psikopat sareng teu dipercaya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.