Pilihan kuring buku taun. Tinjauan

2021 réngsé. Taun bacaan sanés, kirang ti éta tiasa, tapi kedah diperyogikeun. Sanajan kitu, éta bisa jadi umur kuring, tapi pikeun bari ayeuna ramo kuring dina tablet jeung leungeun kuring dina kertas teu ngageter lamun kuring geus dimimitian hiji na teu yakin kuring. Sateuacan kuring usaha sareng réngsé. Kuring terang kumaha éta nyerat buku sareng jam-jaman sareng prosés produksi sareng promosi anu susah pikeun kéngingkeun anu maca. Tapi ayeuna ... Atoh, naon geus ngomong, bakal umur jeung ogé nyaho yén bakal aya euweuh waktu bahan maca sagalana nu Anjeun hoyongkeun. Pilihan buku ieu murni pribadi, janten jelas, tapi kuring ogé bakal nyorot sababaraha batur anu dipasang sateuacanna. Mudah-mudahan taun payun bakal terus mawa carita anu saé. Senang 2022!

Munggaran sadaya, hatur nuhun ka pulih buku Fair ti Madrid, Kuring bisa salam jeung congratulate sababaraha pangarang ieu carita dipilih, kayaning Domingo Villar, Daniel Martín Serrano atanapi Iñaki Biggi.

Bacaan taun

Karajaan - Jo Nesbø

Ieu teh judul internasional jeung nu kuring cicing. Saeutik reuwas, nunjukkeun yén paroki biasa anu maca kuring terang ti kajauhan yén Jo Nesbø mangrupikeun kalemahan kuring.

Insomnio - Daniel Martin Serrano

Sareng ieu anu gelar nasional anu kuring nyorot taun ieu. Debut dina novel - sanes sastra - panulis skenario ieu, pangarang sareng guru anu teu acan tiasa ngadamel debut anu langkung saé.

Jogét gélo - Victoria Mas

Kuring kungsi édisi non-venal salaku kado ti babaturan jeung kuring ngajemput hiji sore. Luar Biasa novel ku panulis Perancis Victoria Mas nu keuna haté kuring jeung Kuring geus nyarankeun sapanjang taun. Kusabab kakuatanana, denunciation na potret sosial na jaman.

Sababaraha carita lengkep - Domingo Villar

Henteu aya warta yén hal anu ditulis Domingo Villar saé, dina bentuk novel 600 halaman atanapi dongéng kawas ieu. Kalayan ilustrasi anu megah sapertos ngan ukur babaturan anu tiasa ngajantenkeun anjeun, hasilna mangrupikeun bacaan soré anu ngeusian anjeun lamunan, émosi jeung nostalgia.

Maot dina bulan Nopémber - Guillermo Galvan

A Carlos Lombardy, Guillermo Galván, urut pulisi janten detektif di Madrid pasca perang, kuring pendak sareng anjeunna taun ka tukang sareng kuring dipikacinta anjeunna. Carita katilu ieu ogé. Sareng langkung ti pikeun plot na, trilogi ieu nangtung pikeun kuring setting exquisite ti éta Madrid ti opat puluhan jeung kabeungharan gaya dina tulisan anjeun.

Blacksad 6. Sagalana ragrag, bagian hiji - Juanjo Guarnido sareng Juan Díaz Canales

Dua puluh taun cinta sareng séri novel grafis ieu - ngan ukur 6 judul - sareng detektif anu klasik sapertos anjeunna ngareureuwas. John blacksad, éta protagonis ucing anthropomorphic hideung badag. Carita kagenepna henteu nguciwakeun sareng 22 bakal mawa urang lelang na.

Nyebatkeun khusus

  • Proyék Musa - Iñaki Biggi

Kuring ngamimitian taun sareng anjeunna sareng kuring henteu tiasa langkung saé. Panghargaan hébat ti panulis San Sebastian ieu pikeun carita pilem perang anu disetél dina Piala Dunia Kadua kalayan judul sapertos Dua welas ti gantungan (rujukan clearest anjeun) atawa The canyons of Navarone.

  • Budak lalaki bobbins - Pere Cervantes

Obah jeung langgeng sakaligus ieu novel kalawan a Potrét megah Barcelona pasca perang, kalawan ogé upeti ka bioskop, protagonis hébat sarta salah sahiji pangalusna sarta paling dahsyat villains genre anu.

Jeung Manuel Bianquetti

Muhun enya. Rada pamanggihan keur kuring geus maca Manuver kuya y Tragedi Sunflower sarta manggihan protagonis na, nu gede pisan Manuel Bianquetti dina sagala rasa dijieun ku Benito Olmo. Baca (atawa rada didahar) dina saeutik leuwih ti saminggu, Bianquetti geus crawled kana éta daptar pisan ekslusif sahiji protagonis tina genre anu dicokot instan. sapotong haté kuring leuwih hideung. Taun ieu kuring ogé maca warta anjeun, Beureum badag, kalawan protagonis charismatic sejen. Tapi kuring pasti tetep sareng Bianquetti.

Ogé, anu pangsaéna geus bisa ngabejaan Anjeun pribadi a Benito Olmo sareng terang naon anu bakal aya vérsi pilem geus di produksi jeung jeung matak nu, tangtu, hits sahenteuna iconography mah imagined katuhu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.