Raksasa penerbitan Random House mésér Ediciones B

Raksasa penerbitan Imah Acak, kalayan langkung ti 250 imah penerbitan sumebar di 5 buana, tungtungna ditutup pameseran Édisi B, pikeun total 40 juta euro. Ku cara kieu, Ediciones B liren kagolongkeun kana kelompok Zéta anu kagunganana dugi ka ayeuna.

Naon ieu hartosna? Sing sayang urang "Mortadelo sareng Filemon" atanapi anu kawéntar "Superlópez" Aranjeunna sanés Spanyol deui, sanaos aslina, pastina ... Ediciones B ngagaduhan ayana sanés ngan ukur di Spanyol tapi ogé di pasar Amérika Latin, nyorot fiksina sareng non-fiksi, murangkalih, nonoman, buku bergambar sareng sajarah komik for geus dewasa. Ayeuna, katalog na ogé kalebet nami tina literatur ayeuna sapertos Patricia Cornwell, PD James, Brandon Sanderson. Sarah Lark, John Katzenbach, Bernardo Stamateas, Deepak Chopra, Anne Rice atanapi David Baldacci.

Sakumaha diterbitkeun ku penerbit Penguin Random House, Nuria Cabuti Brull, anu dugi ka ayeuna nyepeng kalungguhan Diréktur umum CEO Ediciones B, bakal teraskeun dina jabatanana babarengan sareng dugi ka ayeuna ogé diréktur umum Ediciones B, Roman de Vicente. Aranjeunna ogé parantos mastikeun yén bakal aya sakitar 2.000 buku per taun, sosok anu saé pisan tempo pasar buku anu ayeuna.

Sakedik sakedik, Random House ngambil alih bagian ageung pasar sastra. Hayu urang émut yén parantos di 2014 éta nguasaan kakawasaan Alfaguara anu dina waktos éta kagolong kana kelompok Prisa, anu kanggo éta mayar 72 juta euro pisan. Ayeuna ieu nyéépkeun dua panerbit utama dina oposisi masing-masing dugi ka nagara urang: Spanyol. Di hiji sisi bakal aya raksasa penerbitan Random House ieu sareng di sisi anu sanés Grup Planét, dipikaterang ku sadayana.

Di sisi anu sanésna, naon anu bakal kajadian ka Grup zéta ayeuna? Ieu bakal fokus utamina ka anjeun aset jurnalistik. Zeta ayeuna ngagaduhan 'El Periódico de Catalunya', 'Interviú', 'Sport', 'Cuore' AbdiCuaca '. Dina sungut Antonio Asensio Mosbah, presiden Grupo Zeta:

"Kami aya dina hiji waktos - anjeunna nyatakeun - dimana usaha ageung diperyogikeun pikeun nungkulan prosés transformasi digital média sareng ngajaga kualitas sareng géngsi mérek sareng header kami." Ediciones B tetep aya dina panangan salah sahiji penerbit pangsaéna sadunya. Pisan relevan pikeun ngahontal perjanjian ieu sareng Penguin Random House. Ediciones B tetep aya dina panangan salah sahiji penerbit pangsaéna di dunya, anu mangrupikeun jaminan pikeun neraskeun proyéksi anu suksés. "

Kami arepkeun yén parobihanna janten langkung saé pikeun dunya literatur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)