Mariola Diaz-Cano Arevalo

Tina Manchega vérin 70 taun, kuring kaluar salaku pamiarsa, panulis sareng cinephile. Teras kuring mimiti diajar filologi basa Inggris, ngajar sareng narjamahkeun basa sakedik. Kuring réngsé latihan salaku éjaan sareng gaya proofreader pikeun panerbit, panulis leupas, sareng ahli komunikasi. Kuring ngatur dua halaman wéb: MDCA - CORRECCIONES (https://mdcacorrecciones.jimdofree.com/) sareng MDCA - PELAJARAN BAHASA INGGRIS JEUNG SPANISH (https: //mdca-aprende-a-tu-aire-ingles-y-espanol.jimdosite. com /). Kuring ogé gaduh halaman wéb sastra, MDCA - NOVELAS Y RELATOS https://mdcanovelasyrelatos.jimdofree.com/) sareng blog, MDCA - QUÉ HAY DE LO MÍO (https://marioladiazcanoarevalo.blogspot.com.es/), dimana Kuring nyerat perkawis literatur, musik, serial tipi, bioskop sareng masalah budaya sacara umum. Kalayan terang éditan sareng tata ruang, kuring nyebarkeun nyalira lima novel: "Marie", trilogi sajarah "The srigala sareng bintang" sareng "Dina April".