Encarni Arcoya

Éditor sareng panulis ti saprak 2007. Pecinta buku ti saprak 1981. Ti saprak alit kuring kantos ngaraosan buku. Anu ngajantenkeun kuring nyembah aranjeunna? Nutcracker sareng Raja Beurit. Ayeuna, sajaba ti maca, kuring panulis carita barudak, novel ngora, romantis, naratif jeung érotis. Anjeun tiasa mendakan kuring salaku Encarni Arcoya atanapi Kayla Leiz.