Ana Lena Rivera Muñiz

Kami Ana Lena Rivera, panulis serial novel intrik anu dibéntangan ku Gracia San Sebastián. Kasus mimiti Gracia, Lo que Callan los Muertos, parantos nampi Torrente Ballester Award 2017 sareng penghargaan finalis pikeun Fernando Lara Award 2017. Kuring parantos resep kana fiksi kajahatan ti saprak budak, nalika kuring nilar Mortadelo sareng Filemón pikeun Poirot sareng Miss Marple, janten saatos sababaraha taun janten manajer dina multinasional ageung kuring ngarobah bisnis pikeun karep kuring anu hébat: Novel kriminal. Kieu lahirna Gracia San Sebastián, panaliti anu pangpayunna dina séri novél detéktip kuring, dimana jalma normal, sapertos urang mana waé, tiasa janten penjahat, bahkan ngabunuh nalika hirup nempatkeun aranjeunna dina kaayaan sesah. Kuring lahir di Asturias, kuring gaduh gelar Hukum sareng Administrasi Bisnis sareng Manajemén sareng kuring cicing di Madrid ti saprak kuliah. Ti waktos ka waktos kuring kedah ngambeu laut, Laut Cantabrian, kuat, sregep sareng bahaya, sapertos novel anu kuring nyerat ka anjeun.

Ana Lena Rivera Muñiz parantos nyerat 84 tulisan ti Januari 2018