Kaki Alberto

Panulis perjalanan sareng literatur, kakasih hurup aheng. Salaku panulis fiksi, kuring parantos nyebarkeun carita anu meunang penghargaan di Spanyol, Peru sareng Jepang sareng buku Cuentos de las Tierras Calidas.